Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ξεκινησα το daxter στο psp. εχω φτασει στο 11% και δεν μπορω να παω παρακατω. θα κλαψωωωωωωωω :eek:

(εχω δει και walkthrough τι πρεπει να κανω αλλα δε γινεται με τιποτα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις παράτησα το Finan Fantasy 10 HD...δεν μπορώ άλλο. Δεν είχα την καλύτερη γνώμη πριν 15 χρόνια που το έπαιξα πρώτη φορά αλλά το παιχνίδι είναι αντικειμενικά κακό τελικά. Η υψηλή παραγωγή δεν κρύβει τον διάτρητο σχεδιασμό σε ιστορία, γράψιμο, gameplay μηχανισμούς και πάει λέγοντας. Ο μόνος λόγο που ασχολήθηκα τόσο πολύ (περίπου 25 ώρες) ήταν γιατί ήθελα να δω και να ξαναθυμηθώ συγκεκριμένα πράγματα. Δεν γέρασαν καλά ακόμα και αυτά που θεωρούσα "highlights".

Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και από που να τελειώσω. Ο χαρακτηρισμός "ότι να ΄ναι και όπως να ΄ναι" είναι ακριβώς αυτός που του αρμόζει. Αυτό το άμορφο και απρόσωπο κατασκεύασμα λοιπόν σήμερα δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε καν μέτριο και τη γλύτωσε μόνο και μόνο επειδή ήταν final fantasy και συγκεκριμένα το πρώτο next gen final fantasy της εποχής.     

Μεχρι τωρα ομολογω ειναι καλο αρκετα..αλλα συνηθισμενος απο τα προηγουμενα με ενοχλουν λιγο τα γραφικα..Ειναι και δεκαετιας παιχνιδι

Ναι αλλά έχει την μαγεία που δεν έχουν τα άλλα.. San Andreas είναι αυτό.. Μοναδικό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχολούμαι με το Monster Hunter 4 Ultimate στο 3DS τις τελευταίες 30 gaming ώρες μου.

Το Monster Hunter εξελίσσεται σε ένα από τα πιό αγαπημένα μου παιχνίδια. Combat mechanics τύπου Dark Souls, σε έναν πιό ανάλαφρο κόσμο, που κινείται με τους ρυθμούς που θές εσύ. Μπορείς να τρώς τις ώρες σου μαζεύοντας μανιτάρια και σκάβοντας για relics, ή να έχεις επικές μάχες με τεράστια τέρατα που να κρατάνε από μισή ώρα και πάνω, μόνος σου ή με παρέα.

Πραγματικό time sink.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1

Και εγώ αποφάσισα να αλλάξω όπλο. Το kinsect είναι advanced όπλο σίγουρα και το μοναδικό που πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι και στο level up σύστημα του γιατί ΜΠΟΡΕΙΣ να το σακατέψεις και αν το σακατέψεις καταλαβαίνεις ότι λεφτά, mats και χρόνος πήγαν στράφι σε ένα άχρηστο πλέον όπλο. Με βλέπω είτε με long sword είτε με lance καθώς μου αρέσουν τα όπλα με mobility και κάποιο "μάκρος". Το σπάσιμο είναι ότι πρέπει να μάθω να τα χειρίζομαι από την αρχή οπότε πάλι πρέπει να φάω κάποιες ώρες σε προπόνηση. 

Εγώ είμαι με Switch blade ( Sword & shield morphing to Great Axe) και το λατρεύω. Βρήκα και 2 απίστευτα relics με τρελή ζημιά (dual swords και Switch Axe) και τώρα είμαι στον πειρασμό να δώ καί αυτά.

ξεκινησα το daxter στο psp. εχω φτασει στο 11% και δεν μπορω να παω παρακατω. θα κλαψωωωωωωωω :eek:

(εχω δει και walkthrough τι πρεπει να κανω αλλα δε γινεται με τιποτα)

αναγκαστικα το παρατησα.

στο xbox εβαλα το horizon. με θυμισε εποχες nfs U2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...