Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι. 150 ώρες έγραψε το κοντέρ και από dlcs έχω μόνο το hearthfire. Θα επιστρέψω κάποια στιγμή σίγουρα στο μέλλον για να παίξω και τα υπόλοιπα.

Ειμαι στις 20 ωριτσες,δεν εχω παιξει κανενα dlc και την αλλη εβδομαδα τα κατεβαζω ολα..λιωσιμο

• Like 1
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ ότι βλέπω είναι τσιμπημένες ακόμα οι τιμές τους. Καλύτερα να περιμένεις να βγούνε σε προσφορά(έτσι και αλλιώς είσαι στην αρχή ακόμα του παιχνιδιού) ή χτύπα την legendary edition σε φυσική μορφή που είναι και το καλύτερο deal αυτη την στιγμή.

Δημοσ.

Το εψαχνα και η φτηνοτερη τιμη ειναι στα 40..επισης αφου εχω ηδη το skyrim θα περιμενω καποιο deal..δεν βιαζομαι ιδιαιτερα

Απλα ακουσα rumor πως θα βγουν την αλλη εβδομαδα στο live σε καλη τιμη

Δημοσ.

Λιώσιμο σε δύο "μέτωπα", απο την μία Persona 3 FES (ευγενική χορηγία του PSN) και απο την άλλη Shin Megami Tensei IV στο 3DS :P. Έχει και σειρά το Persona Q, μόλις τερματιστεί ένα απο τα δύο, γιατί προφανώς δύο dungeon crawlers στον ίδιο μήνα δεν είναι αρκετά...

• Like 1
Δημοσ.

Το εψαχνα και η φτηνοτερη τιμη ειναι στα 40..επισης αφου εχω ηδη το skyrim θα περιμενω καποιο deal..δεν βιαζομαι ιδιαιτερα

Απλα ακουσα rumor πως θα βγουν την αλλη εβδομαδα στο live σε καλη τιμη

Από 24κάτι ξεκινάει στον skroutz η legendary για 360 και 16κατι για πσ3. Όπως και να χει καλύτερα να περιμένεις τις εκπτώσεις που λες.

Δημοσ.

Από 24κάτι ξεκινάει στον skroutz η legendary για 360 και 16κατι για πσ3. Όπως και να χει καλύτερα να περιμένεις τις εκπτώσεις που λες.

Τις τσιμπησα σημερα απο το console club.. ειμαι πελατης χρονια και με ειδοποιησαν τα παιδια με το που ηρθαν..hell yeahhhh..παιζεις τιποτα online στο 360 να σε κανω add

Δημοσ.

Pokemon X

Zelda majora's mask

Γενικά την βρίσκω με 3ds τώρα τελευταία.

Στο PS3 GTA V ...

Δημοσ.

Τέλος το Tomb Raider στο 360. Ανάμεικτα συναισθήματα μου άφησε.. Καλά δεν μου άρεσε:P Αν δεν το έδιναν δώρο με τα games with gold δεν πρόκειται να το έπαιρνα. Πάλι καλά που θύμιζε λίγο lost και την πάλεψα και το τερμάτισα. Έχει ψάξει κανείς για το παιχνίδι πχ τι σημαίνουν ορισμένα σύμβολα κτλ να τον ρωτήσω κάποια πράγματα που θέλω;

Ξεκίνησα bioshock infinite!! Μιλάμε για καραεπικούρα το παιχνίδι. Απ τον σκοτεινό κόσμο των πρώτων σε φωτεινό και πολύχρωμο! Φοβερό art style και gameplay στα γνωστά υψηλά επίπεδα της σειράς με ωραίες προσθήκες! Για να δούμε, όλα δείχνουν ότι πάει για μεγάλο λιώσιμο!

Δημοσ.

Το reboot του 2013. Ωστόσο μην ακούς την άποψη μου γι αυτο το είδος παιχνιδιών, γιατί αν εξαιρέσεις ορισμένα με τα περισσότερα cinematic games βγάζω σπυριά όποτε τα ακούω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...