Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, βγήκε τον πρηγούμενο μήνα. Για την ακρίβεια, είναι remaster του remake που είχε γίνει στο Gamecube (το οποίο είχα παίξει στο Wii), με βάση το οποίο σ' το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ταυτόχρονα, προχώρα τα Uncharted, τελείωσε την τριλογία και μετά πιάσε Last of Us, θα έλεγα, με αυτή τη σειρά. Εχει ενδιαφέρον η εξέλιξη του studio και των παιχνιδιών του.

Ναι κι εγω ετσι λεω να παιξω τα uncharted με τη σειρα και μετα το last of us!Αλλα προς το παρον παιζω ακομα με το ninja gaiden στο psvita,παρολο που το τερματισα κολλησα με τα ninja trials αν και δυσκολουτσικα σε σημειο εκνευρισμου!Για το remaster του resident για να λες gamecube δε θα εχει το χειρισμο που ειχε το resi 4 στο wii γιατι μου ειχε αρεσει...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, δεν έχει τον χειρισμό του 4, αλλά δεν είναι και action game όπως ήθελε να είναι το 4, οπότε λειτουργεί το design του. 

Βέβαια, το ότι είπα Gamecube δε λέει τίποτα για το χειρισμό. Και το 4 στο Gamecube είχε βγει αρχικά ;)

Εχω ξεκινήσει 2 μέρες τώρα το batman AA στο hard και είναι εξαιρετικό.Ειδη πέρασα τους 2 γίγαντες οποτε αύριο μεθαύριο το τερματιζω.Θα το προσπαθήσω και για πλατίνα εννοείται.

• Like 1

Τέλος το arkham asylum μέσα σε 3 μέρες.Το παιχνιδι είναι σίγουρα απο τα καλυτερα που έχω παίξει.Σε όλα τα επίπεδα είναι τοπ.Το τερμάτισα στο hard.Το μονο σημείο που με παιδεψε και το επαιξα 4-5 φορες ηταν το pump control room.Πέρα απο αυτό ηταν μέτριο προς ευκολο.Τώρα πάμε για την πλατίνα να φάμε και λίγο παιδεμα στα challenges.

• Like 2

Αφού είναι μεγάλη παιχνιδάρα!

Αφού είναι μεγάλη παιχνιδάρα!

Ειναι παιχνιδαρος.κατα τη γνωμη μου απο τα καλυτερα rpg's για το 360

• Like 1

Ειναι παιχνιδαρος.κατα τη γνωμη μου απο τα καλυτερα rpg's για το 360

Έτσι. 150 ώρες έγραψε το κοντέρ και από dlcs έχω μόνο το hearthfire. Θα επιστρέψω κάποια στιγμή σίγουρα στο μέλλον για να παίξω και τα υπόλοιπα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...