paoki101996 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Προσφατα πειρα ενα pc απο καπου που δεν το χρειαζοταν...Εχει πανω απο οτι ειδα εναν επεξεργαστη 3,00Ghz intel....Ειχε μια ATI Radeon 128megabyte και σκεφτηκα να τον κανω φορματ και μιας που ειναι πιο καλος απο αυτον που εχω με εναν επεξεργαστη 1,8ghz...Ο πρωτος(που πειρα τωρα)υπολογιστης εχει ram 512 ενω αυτος που εχω σπιτι εχει ram 1Gb και επισης μια καλυτερη καρτα γραφικων την Ge Force 6200 (512megabyte) Σκεφτηκα να τονκανω ενα φορματ(αυτον που πειρα τωρα)και να βαλω την καλη την Ram(1Gb) και την καλη την καρτα γραφικων(512megabyte) αλλα κολησα στο φορματ....Μου λεει πως εχει το παρακατω Bios: VIA TECH VT8237 SATA RAID BIOS VER. 4.60 αλλα μου γραφει ενα μυνημα και δεν μπορω να διαλεξω να bootari απο το DVD Το μυνημα που μου λεει ειναι: The number of disk is not adequate to create raid. Το εψαξα στο internet αλλα δεν εβγαλα ακρη.... Δυο ειναι οι ερωτησεις μου... 1ον)Αν ταιριαζουν τα παραπανω εξαρτηματα στον υπολογιστη μου... 2ον)Πως θα αντιμετοπισω αυτο με το μυνημα στο BIOS.... Ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα...!!!
TheELF Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 1)αν δεν μας πεις την μητρική και τα υλικά (μοντέλα,τα νούμερα που έχει κτλ ) που θες να ξέρουμε;;;; 2)Πρέπει αν μπεις στο bios(πατώντας το κουμπάκι del στην αρχή κατά κανόνα σε παλιούς Η/Υ),και να απενεργοποιήσεις το raid.
agisilaosko Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Παιδια εχω το εξης προβλημα μετα απο φορματ σε παλιο πισι φιλου.Δεν αναγνωριζει την τοπικη συνδεση ιντερνετ και πισω η θυρα ethernet δεν λειτουργει.Τι λετε να φταιει ολα τα drivers εχουν εγκατασταθει. Gia windows xp profesional
TheELF Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Παιδια εχω το εξης προβλημα μετα απο φορματ σε παλιο πισι φιλου.Δεν αναγνωριζει την τοπικη συνδεση ιντερνετ και πισω η θυρα ethernet δεν λειτουργει.Τι λετε να φταιει ολα τα drivers εχουν εγκατασταθει. Gia windows xp profesional Εκτός από τα driver της κάρτας δικτύου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα