Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Μεσα στο συστημα μου εχω 2 δισκους...Στον εναν εχω Windows-Games και στον αλλο διαφορα αλλα αρχεια..Επειδη ο βασικος(ο πρωτος) φαινεται οτι τα εχει παιξει και τρωω μπλε οθονες μπορω να μετακινησω ολα τα αρχεια που ειναι γυρω στα 200GB(μαζι με τα Windows) στον αλλο αντι να προβω στη λυση του format; Θελω να το αποφυγω γιατι αν κανω πρεπει να δημιουργησω 2 partitions ενα για το λειτουργικο και τα παιχνιδια και ενα για τα αλλα αρχεια χωρις ομως να σβηστουν..

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις ένα clone disk αλλά αν έχει πρόβλημα ο αρχικός δίσκος θα σου κόψει την διαδικασία στην μέση.

Οι μπλε οθόνες μπορεί να οφείλονται σε πολλά πράγματα, π.χ. προβληματικές μνήμες, προβληματικό τροφοδοτικό, υψηλές θερμοκρασίες κτλ

Δημοσ.

Οι μνημες ειναι οκ μετα απο ελεγχο...Clone Disk τι ακριβως ειναι; Δηλαδη με απλο copy-paste και αφηνoντας μονο τον ενα σκληρο δισκο στο οποιο θα περασω τα αρχεια δεν θα μπαινει στα windows ή επειδη θα περαστουν ετσι τα αρχεια και οχι σαν setup δεν θα τα αναγνωριζει;

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα setup. Ο δίσκος πρέπει να προετιμαστεί για να είναι bootable και να οριστεί το active bit για να καταλαβαίνει το σύστημα ότι αυτός είναι ο κεντρικός δίσκος του συστήματος.

Το clone γίνεται με διάφορα προγράμματα όπως το norton ghost ή το acronis true image.

Υπάρχουν και δωρεάν εφαρμογές όπως το driveimage xml (http://www.runtime.org/driveimage-xml.htm) και το Macrium Reflect (http://www.macrium.com/reflectfree.aspx).

Δημοσ.

Μεσα απο το bios αν ρυθμισω ποιος σκληρος θα ειναι ο πρωτος μπορει να εχω παλι θεμα; Δηλαδη μπορει να πετυχει μπορει και οχι;

Δημοσ.

Αλλο πραγμα ειναι το φορματ ενος δισκου και αλλο πραγμα η μεταφορα αρχειων. Το δευτερο ειναι μια ευκολη υποθεση χρονου:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...