Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα έναν νέο υπολογιστή με windows 7 και προσπάθησα να κατευάσω με το μtorrent ένα free προγραματάκι. Μου σταματούσε όμως σε ένα σημείο η λήψη και μου έλεγε: torrent σφάλμα: το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει τη καθορισμένη διαδρομή δίσκου.

:fear: Τι σημβενει; :fear:

Αυτό μου συνέβη και με ένα άλλο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δεν τσεκαρεις να δεις που παει να στο αποθηκεύσει;

Μήπως κατα λάθος έχει κρατήσει κάποιο path που τώρα δεν υπάρχει;

Είχες βάλει κανέναν εξωτερικό σκληρό ή κανα φλασακι και πάει να

σώσει εκεί και δεν το έχεις πάνω τώρα;

Δημοσ.

Έλεγξε σε ποια τοποθεσία αποθηκεύεις τα torrent σου. Αν είναι σε κάποιο προσθαφαιρούμενο μέσο (εξωτερικό δίσκο) & το αφαιρείς λογικό είναι να μη βρίσκει τη διαδρομή για να τα αποθηκεύσει.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δεν τσεκαρεις να δεις που παει να στο αποθηκεύσει;

Μήπως κατα λάθος έχει κρατήσει κάποιο path που τώρα δεν υπάρχει;

Είχες βάλει κανέναν εξωτερικό σκληρό ή κανα φλασακι και πάει να

σώσει εκεί και δεν το έχεις πάνω τώρα;

Έλεγξε σε ποια τοποθεσία αποθηκεύεις τα torrent σου. Αν είναι σε κάποιο προσθαφαιρούμενο μέσο (εξωτερικό δίσκο) & το αφαιρείς λογικό είναι να μη βρίσκει τη διαδρομή για να τα αποθηκεύσει.

Τα αποθηκεύω στις λήψεις.

Τι είναι το path;

Δημοσ.

Τσέκαρε που είναι αυτές οι λήψεις. Ποιος φάκελος. Το path είναι η διαδρομή του φακέλου αυτού.

Έβαλα σαν φάκελο προορισμού έναν νέο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας και πάει μια χαρά. :) Πρέπει να κάνω έναν φάκελο στις λήψεις για να πάνε εκεί τα αρχεία; :huh:

Δημοσ.

Μπορείς να ορίσεις ως φάκελο προορισμού οποιονδήποτε θέλεις. Αρκεί να μην τον σβήνεις ή να μην είναι σε εξωτερικό δίσκο για να μη σου βγάζει το σφάλμα αυτό.

Δημοσ.

Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι ή μήπως για κάποιο λόγο δεν έχει δικαιώματα σε αυτο

το φάκελο να γραψει και γιαυτο είναι σαν να μην τον βλεπει ή επειδή αν καταλαβα καλα

έχεις ελληνικά windows μπας και τρώει κανα σκάλωμα με τα ελληνικα. αφου σου παίζει αλλου

απο το να ταλαιπωρησε βάλε ενα φακελο κάπου δικό σου και πετα τα ολα εκει να τελειωνεις.

Εγω για αυτα πάντα χρησιμοποιώ φάκελο σε άλλο σκληρο δίσκο και όχι σε αυτον που είναι το

λειτουργικο.

Δημοσ.

Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι ή μήπως για κάποιο λόγο δεν έχει δικαιώματα σε αυτο

το φάκελο να γραψει και γιαυτο είναι σαν να μην τον βλεπει ή επειδή αν καταλαβα καλα

έχεις ελληνικά windows μπας και τρώει κανα σκάλωμα με τα ελληνικα. αφου σου παίζει αλλου

απο το να ταλαιπωρησε βάλε ενα φακελο κάπου δικό σου και πετα τα ολα εκει να τελειωνεις.

Εγω για αυτα πάντα χρησιμοποιώ φάκελο σε άλλο σκληρο δίσκο και όχι σε αυτον που είναι το

λειτουργικο.

Νομίζω πως αυτό θα κάνω Thans. ;)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

φιλε μου δεν ξερω αν θα σε βοηθησει καθολου αυτο που θα σου πω αλλα επειδη μολις τωρα και γω εφαγα το ιδιο Error στο bittorrent και ψαχτηκα λιγακι μονος μου πηγα στον φακελο που ηθελα να το αποθηκευσω το αρχειο μου (εμενα ειναι ενας εξωτερικος σκληρος δισκος) δεξι κλικ στον φακελο > στην καρτελα "Ασφαλεια" και εδωσα σε οτι ονοματα ομαδων και χρηστων ειδα πληρη ελεγχο του φακελου !! και μου κατεβαζει μια χαρα τωρα !! (το ποστ κοντευει 3 χρονια το ξερω :P ) απλα μην τυχον καποιος παθει τα ιδια να ξερει τι να κανει !! :)

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...