Προς το περιεχόμενο

Refurbished DELL laptop 198EUR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αγοράσει αρκετές φορές απο το μαγαζί και μόνο μια φορά αντιμετώπισα θέμα με ένα κινητό παραεισαγωγής που δεν το κάλυπτε η εγγύηση της LG το έστειλά στο EBW ωπου και το επισκευάσανε μετα απο δύο μήνες!

Δημοσ.

Και έλεγα τι μου θυμίζει αυτό το refurbishes.. νόμιζα ήταν μάρκα χχαχα. :lol:

Λοιπόν, ψάχναμε πριν 4-5 περίπου χρόνια (Αυγουστος θυμάμαι) για πολύ φθηνό pc. Το θέλαμε μόνο για το γιο μας (3ή δημοτικού!!!) και για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Κυκλοφορούν διάφορα εκπαιδευτικά λογιασμικά και ειδικά στο ιντερνετ υπήρχαν κάποιες υπηρεσίες (θυμαμαι γραφτήκαμε στου οτε σε κάτι schooltown κάτι τέτοιο). Ήταν ότι επρεπε για την περίπτωση. Το έχουμε ακόμη, δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα (βέβαια η χρήση είναι ελάχιστη... το πολύ 1-2 ώρες κάθε μέρα). Το πήραμε από το ebay, κάτω από 200$ θυμάμαι, αλλά με μεταφορικά κ τελωνείο ανέβηκε η τιμή.

Να σας πω όμως και την γκάφα μας !

Αυτό το laptop δεν είχε cdrom/dvd rom! χαχα, δεν το φανταστήκαμε... αλλά κανένα πρόβλημα, το γειτονάκι είχε ένα εξωτερικό, το δανειστήκαμε για λίγες μέρες και γράψαμε καποια εκπαιδευτικά cd-rom στο σκληρό.

ρεφάρμισντ = ανακατασκευσμένο και όχι μάρκα!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

άψογη εξυπηρέτηση από easybuyworld, πήρα ένα κινητό το huawei - aπάντησαν σε όλες μου τις ερωτήσεις, με βοήθησαν στην εγκατάσταση εφαρμογών κτλ.

Δημοσ.

Δεν αποτελεί προσφορά, το ebay είναι γεμάτο με τέτοια (εδώ και χρόνια) και πολύ πιο φτηνά.

Ελα ντε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...