Paul99 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πρόβλημα!Εκανα μια super αναβάθμιση στον υπολογιστή μου κι έβαλα και LG blue ray disc player. Πήρα και 2 ωραίες ταινίες να δω αλλά...δεν τις παίζει Υπάρχει το power DVD 10, κατέβασα και το 12 μπας και γίνει τίποτα...Το BD 3D advisor μου λέει οτιδεν υπάρχει graphic card driver και οτι δεν υπάρχει HDCP compliant display! Τι στο καλό γίνεται;;;; Αν κάποιος γνωρίζει, θα του ήμουν ευγνώμων!!!!!!!!! Ευχαριστώ! DEBUG_CLDetect_OUSLIS-XP_2012_07_04_13_49_07.zip
ntg1980 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δε το καταλαβαίνω αυτό... Κι εγώ έχω BD Player στο PC μου, αλλά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. Σαφώς χρειάζεσαι software για να παίξει ο δίσκος, αλλά σε σένα κάτι άλλο συμβαίνει! Τους drivers του player σου τους πέρασες σωστά ή μήπως θέλουν αναβάθμιση? DVD είναι σε θέση να αναπαράγει?
ahristos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Αυτό που λέει το advisor Είτε οι οδηγοί είτε το ίδιο το υλικό των γραφικών δεν υποστηρίζουν το σύστημα προστασίας HDCP κι έτσι δεν αφήνει το σήμα να βγει έξω επειδή φοβούνται ότι θα το κλέψεις, αντιγράψεις κλπ. Όπως όλα τα συστήματα προστασίας βέβαια, κάνει τη ζωή δύσκολη μόνο στους νόμιμους. Αυτός που θα κατεβάσει παράνομα το MKV ή ολόκληρο το Blu-ray από τα torrents δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ αυτό το πρόβλημα. Τέλος πάντων, μια κι έφτασες ως εδώ, δοκίμασε το AnyDVD HD
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ε, θα δυσκολευτεί, λίγο, και αυτός που θα θελήσει να δημιουργήσει το mkv που θα κατεβάσουν οι υπόλοιποι. Οπότε δεν κάνει την ζωή δύσκολη μόνο στους νόμιμους κατόχους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα