Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα. Μου έκανε εντύπωση που δεν βρήκα θέμα για iMac, οπότε ανοίξω καινούριο και θα ρωτήσω εδώ. Χθες έκανα επεξεργασία Video με το iVI, μετατρέποντας όλον τον 5ο κύκλο Supernatural σε μορφή ώστε να τον παίξει το iPad. Θα ήθελα να αν έχετε και εσείς το ίδιο σύστημα να δούμε λίγο τις θερμοκρασίες. Την ώρα που έκανε επεξεργασία οι θερμοκρασίες ήταν οι παρακάτω: Όπως κοιτάμε την οθόνη του iMac, πάνω αριστερά στο πίσω μέρος, σχεδόν δεν μπορείς να το πιάσεις. Αυτό προφανώς βέβαια συμβαίνει επειδή το αλουμίνιο διώχνει τη θερμότητα, απλά είναι εντυπωσιακό. Σε γενικές γραμμές τώρα που μιλάμε και δεν υπάρχει κάποια βαριά επεξεργασία είναι αυτές:
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 φυσιολογικες ειναι για καλοκαιρι τι θερμοκρασια δωματιου εχεις?
fylatos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα.Μου έκανε εντύπωση που δεν βρήκα θέμα για iMac' date=' οπότε ανοίξω καινούριο και θα ρωτήσω εδώ. Χθες έκανα επεξεργασία Video με το iVI, μετατρέποντας όλον τον 5ο κύκλο Supernatural σε μορφή ώστε να τον παίξει το iPad. Θα ήθελα να αν έχετε και εσείς το ίδιο σύστημα να δούμε λίγο τις θερμοκρασίες. Την ώρα που έκανε επεξεργασία οι θερμοκρασίες ήταν οι παρακάτω: Όπως κοιτάμε την οθόνη του iMac, πάνω αριστερά στο πίσω μέρος, σχεδόν δεν μπορείς να το πιάσεις. Αυτό προφανώς βέβαια συμβαίνει επειδή το αλουμίνιο διώχνει τη θερμότητα, απλά είναι εντυπωσιακό. Σε γενικές γραμμές τώρα που μιλάμε και δεν υπάρχει κάποια βαριά επεξεργασία είναι αυτές: [/quote'] 'Η εβαλες τις εικονες αναποδα 'η δεν ξερω τι μου γινεται. Sent from my MotoA953 using Insomnia
fylatos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Fixed. Sorry... Φυσιολογικες ειναι οι θερμοκρασιες. Το συστημα ειναι All in one αλλωστε οποτε δεν θα μπορουσε να ειναι καλυτερα. Και παλι ειναι πολυ καλύτερα απο Macbook pro στην ιδια εργασια. Αν θες να εχει χαμηλοτερη θερμοκρασια βαλε το Fan control και οταν πας να κανεις τετοια δουλεια ανοιξε το. Αν και θα πουν ολοι παλι οτι δεν το πειραζω γιατι το αγορασα για να λειτουργει... Η δικη μου γνωμη ειναι οτι δεν χανεις κατι, δεν κανεις overclock, τα ανεμιστηρακια ειναι πολυ φθηνα, ο ηχος δεν αυξανεται, απλα εξασφαλιζεις οτι σε μια ζεστη χωρα σαν την Ελλαδα δεν θα ψηνεις το μηχανημα. Και αν δεν γουσταρεις καντο μονο σε Intensive εργασιες. Sent from my MotoA953 using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δεν κάνω stress usage στο σύστημα γενικά. Μία στο τόσο κάνω επεξεργασία Video είτε με το iMovie, δηλαδή δημιουργία Video, είτε με το iVI, δηλαδή επεξεργασία για να παίζουν στο iPad. Αν συνέχεια έκανα κάτι τέτοιο, ίσως να ακολουθούσα τη συμβουλή σου. Ένας i5 σε Desktop PC , έτσι για την ιστορία έχουμε Screens σε τι θερμοκρασίες παίζει;
fylatos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δεν κάνω stress usage στο σύστημα γενικά. Μία στο τόσο κάνω επεξεργασία Video είτε με το iMovie' date=' δηλαδή δημιουργία Video, είτε με το iVI, δηλαδή επεξεργασία για να παίζουν στο iPad.Αν συνέχεια έκανα κάτι τέτοιο, ίσως να ακολουθούσα τη συμβουλή σου. Ένας i5 σε Desktop PC , έτσι για την ιστορία έχουμε Screens σε τι θερμοκρασίες παίζει;[/quote'] Με τις στοκ ψυκτρες και ανεμιστηρακια; Τα ιδια. Σε μακ προ μπορω να σου πω πιο κατω αλλα με αλλα χαρακτηριστικα. Sent from my MotoA953 using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πάντα για στοκ! Ποιος ο λόγος τότε που λέμε ότι είναι πιο ζεστός ο iMac;
fylatos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Γιατί με τα χρήματα που δίνει κάποιος για ένα μακ δεν έχει στοκ ψύκτρα σε ένα πι σι. Πάντως και εγώ μαζί σου είμαι (apple f@ck the way).
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Γιατί με τα χρήματα που δίνει κάποιος για ένα μακ δεν έχει στοκ ψύκτρα σε ένα πι σι. Πάντως και εγώ μαζί σου είμαι (apple f@ck the way). Αυτό εννοούν; Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο βλάκας κόσμος. Μήπως πράγματι είναι πιο ανεβασμένες οι θερμοκρασίες στον iMac;
wiimaniac Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 φίλε ανέβασε τα ανεμιστηράκια μην ψήνεται το μηχάνημα γιατι θα έχεις θέμα με την οθόνη. πάνω δεξιά που ψήνεται θα σου βγάλει μαύρες κηλίδες... βάλε smcfancontrol και ας κάνει λίγο θόρυβο. παθών 2 φορές...
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Και όμως τα σημάδια που παρουσιάζονται στους iMac, δεν νομίζω ότι είναι από αυτό, καθώς μου είναι στο δεξί μέρος που δεν ζεσταίνεται. Πολλά ακούγονται για τα σημάδια, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι φταίει.
Alexis1991 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Εγώ πάντως που παίζω και κάνα WoW ( καίγομαι λιγάκι ) πιάνει πάνω κάτω τις ίδιες θερμοκρασίες... Τις ίδιες έχω και όταν χρησιμοποιώ Adobe εφαρμογές ειδικά στο render kai to export... Έχω βάλει και το προγραμματάκι που πειράζει τους ανεμιστήρες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτό γιατί εδώ και κάνα μήνα το έχω σταθερά στις 2000 rpm... Θα θελα τις γνώμες πάνω σε αυτό το θεματάκι μη μου μείνει και στα χέρια και τρέχω...! Btw και γώ 27αρι έχω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα