Προς το περιεχόμενο

OS X Mountain Lion στα $19.99 Η γνωμη σας για την τιμή και αυτά που προσφέρει

aerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα στο forum! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το που έκανα εγκατάσταση το mountain lion, όταν μπαίνει το screen saver (σε 5 λεπτά το έχω ρυθμίσει) και όταν σβύνει η οθόνη, (σε 10 λεπτά την έχω ρυθμίσει) σταματάει το wifi μου να δουλεύει, και το transmisσion δεν κατεβάζει...

'Εχω macbook pro 13" mid 2010.

Στο energy saver το computer sleep είναι στο "never" και το put hard disk to sleep when possible untickαρισμένο...

Με χάλασε που δεν βαλαν νέα wallpapers :P Το λιοντάρι του lion το είχα λατρέψει!!!

Sent from my New iPad using Insomnia

Έχει καινούρια! Στο desktop pictures το galaxy, το zebras...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε πρόβλημα με drivers.

Συγκεκριμμένα με την κάρτα ήχου Lexicon IONIX u42s.

Μετά την αναβάθμηση, έπαψε να υπάρχει, ούτε και το itunes δούλεψε.

Δεν τo χάρηκα καθόλου, τo mountain lion. Αναγκάστηκα να κάνω άμεσα downgrade, με time machine, γιατί παίζω μουσική σε μαγαζί.

Με την κάρτα ήχου είναι κατανοητό να υπάρχει ζήτημα, με το itunes όμως γιατί.

είχα 17 ευρώ στην κάρτα, κάνω αγορά του mountain lion και η apple, με χρεώνει 2 ευρώ για να δει αν η κάρτα είναι σε ισχύει.

οπότε μένω με 15 ευρώ και μετά αντί να με χρεώσει τα υπόλοιπα από τα 15.99-2ευρώ ---> 13.99 με χρεώνει όλο το ποσό, οπότε η κάρτα δεν είχε μέσα τόσα λεφτά και φαίνεται ότι δεν έχω πληρώσει το λειτουργικό, ενώ το κατέβασα κανονικά.

η τράπεζα λέει, ότι τα 2 ευρώ θα επιστραφούν σε 12 μέρες.

οπότε τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτε μέσω του store μιας και μου βγάζει ότι χρωστώ.

το κοντινότερο κατάστημα της τράπεζας από εδώ που είμαι, έχει κόστος μετακίνησης 20 ευρώ για να κάνω κατάθεση 2 ευρώ να μπορώ να δουλεύω με το store...αλλιώς αναμονή μέχρι 10 Αυγούστου να "ελευθερωθούν" τα κρατημένα λεφτά να μπορέσω να πληρώσω για το λειτουργικό...

φιλε μου σχετικα με την καρτα ηχου... εγω πεταξα και εσπασα μια απο τα νευρα μου traktor 10 audio... (400 euro) πηγα πηρα ιδια... και παλι τα ιδια... ειναι απο την εκδοση απο την καρτα δεν ειχαν γινει τα updates... η traktor εβγαλε update προχθες που λεει οτι διορθωνει συγκεκριμενα αυτον τον περιεργο ηχο που εβγαζε(γιατι η καρτα εμοιαζε σαν ΚΑΜΕΝΗ εβγαζε εναν ηχο ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ)... Οποτε ψαξε λιγο στο software της καρτας για κανενα update... και εγω μουσικη παιζω σε καταλαβαινω απολυτα. αλλα τωρα ειμαι σε mountain lion και με αυτο το update το προβλημα λυθηκε. αυτα. :-)

Μηπως ξερει κανεις πως ακριβως δουλευει το imessage του ML?

Θελω να στειλω ενα μηνυμα σε ενα φιλο, που εχει mac, αλλα και iphone.

Πως του το στελνω, που το στελνω? Ποιος ειναι ο παραληπτης, ποιο το ιδιαιτερο χαρακτηριστικο?

Λιγο που το δοκιμασα, πρεπει να στειλεις το imessage με παραληπτη την apple id διευθυνση του φιλου σου(προσθεσε τον στα contacts με ολα τα πεδια) για να παει και στο mac του (με προυποθεση οτι εχει mountain lion και εχει ρυθμισει το imessage) και στο iphone του.

Αναβαθμίστηκα κ γω παίδες!! Ειχα δοκιμάσει την Developer Preview 2 όταν είχε βγει. Σαφώς ωριμασμένο κ γρήγοροτερο απ το Lion. Πολύ πιο Smooth Scrolling και με καλά Features. Δεν έχω βρει χρόνο λόγω δουλειάς να παρακολουθησω εντατικά θερμοκρασίες, αλλά μου φαίνεται πως τις ανεβαζει λίιιγο παραπάνω στο νέο λειτουργικο.

Το μόνο περίεργο:

Αν και δεν είμαι άνθρωπος των Benchmarks, μπήκα στο τρυπάκι να δω τι αποτελεσματα θα μου βγάλει το GeekBench 2 (η πιο τωρινη εκδοση) στο Lion και έπειτα στο mountain Lion. Να τονίσω πως έγινε η μεταβαση στο 2ο με upgrade και όχι με Clean Install μιας και δεν είχα τον χρόνο. Επίσης όταν έτρεχαν τα tests σε όλες τις περιπτώσεις δεν έτρεχε κανενα προγραμμα.

Τα αποτελέσματα που είχα ήταν τα εξής:

lion 32bit: 3473

lion 64bit: 3821

m.lion 32bit 3440

m.lion 64bit: 3793

Όλα αυτά σε Macbook Pro 13" Mid-2010 με Vertex 2 120GB,4GB Ram. Με παραξένεψε η πτώση απόδοσης στην θεωρία, αν κ στην πράξη μου φαίνεται πολύ γρηγορότερο το νέο λειτουργικο παντού..

Τα αποτελέσματα που είχα ήταν τα εξής:

lion 32bit: 3473

lion 64bit: 3821

m.lion 32bit 3440

m.lion 64bit: 3793

Μην σε ανησυχεί ιδιαίτερα...οι διαφορές που παραθέτεις είναι ελάχιστες εως και αμελητέες. Το geekbench είναι πιθανόν να σου δίνει διαφορετικά αποτελέσματα (μικρά ποσοστά αποκλήσεων) κάθε φορά που το τρέχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...