paularas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) το clean install θελω να αποφύγω Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από paularas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) το clean install θελω να αποφύγω Καλο είναι μια στο τόσο να γίνεται clean install..μια απόφαση είναι.. Sent from my iPad using Insomnia Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από Tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Εγώ πάντως με upgrade από Lion είμαι μια χαρά.Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να κάνω clean install.Μπράβο apple! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ο Χ11 δεν ειναι πια ενσωματωμενος με το λειτουργικο.Για οσους τον χρησιμοποιουν,περναμε σε XQuartz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 εμενα παντως το μηχανημα με αναβαθμιση απο SL βαρυνε αρκετα διπλασιο χρονο και παραπανο να ανοιξει διπλασιο χρονο να κλεισει και καποιες εφαρμογες αργουν παραπανω και δεν εχω και κανα παλιο μηχανημα macbook pro του 2011 με 4ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδια ακομα δεν το εβαλα το βουνισιο , αλλα εκανα το update του safari που μου εβγαλε με ελπιδα μηπως διορθωσει κατι προβληματα που εχει στο youtube (γενικο προβλημα απο οτι εψαξα στο internet),χωρις κανενα αποτελεσμα .Εκανα και την απενεργοποιηση του html5 απο τις ρυθμισεις του youtube και παλι τιποτα , αχνα και που τρωει κολληματα στο φορτωμα των βιντεο.Σημερα μαλλον θα κανω full update σε mountain lion και βλεπουμε.Παντως τον safari δεν το ειδα πιο γρηγορο βεβαια εκανα μονο το update αυτο και οχι full se m/l . Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από raid_av Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) 3) Δείχνει αν δεν κάνω λάθος ότι είναι πιο γρήγορο. Είναι πιο γρήγορο όμως και από το SL; Πολλοί έχουν μείνει σε αυτό και η απορία είναι αν αξίζει η αναβάθμιση. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από Palp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 σαν το 10.6.7 δεν έχει παιδιά. μακράν ότι πιο σταθερό έχει βγεί τα τελευταία χρόνια. δυστηχώς το cloud όμως θα με ωθήσει να περάσω στα λιοντάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Είναι πολυ καλό το Mountain Lion παιδιά! Πραγματικά και εγω δεν πήγα σε lion και έμεινα στο OSX , αλλα πραγματικά το Mountain Lion αξίζει πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) σαν το 10.6.7 δεν έχει παιδιά. μακράν ότι πιο σταθερό έχει βγεί τα τελευταία χρόνια. δυστηχώς το cloud όμως θα με ωθήσει να περάσω στα λιοντάρια. Γιατί δεν λες EVer ?! εμενα παντως το μηχανημα με αναβαθμιση απο SL βαρυνε αρκετα διπλασιο χρονο και παραπανο να ανοιξει διπλασιο χρονο να κλεισει και καποιες εφαρμογες αργουν παραπανω και δεν εχω και κανα παλιο μηχανημα macbook pro του 2011 με 4ram Προσανατολίσου σε 8 Ram Clean install κ θα στρώσουν όλα αρκετά.. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Eχει παρατηρησει κανει σας σε μερικα email corrupted images (κυριως απο forum) που φευγουν με refresh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 guys... στο share στο σαφαρι πανω αριστερα εχει twitter message email this page... ΔΕΝ εχει facebook ρε παιδια... ξερετε πως μπαινει? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 guys... στο share στο σαφαρι πανω αριστερα εχει twitter message email this page... ΔΕΝ εχει facebook ρε παιδια... ξερετε πως μπαινει? ευχαριστω Ίσως στο μέλλον... http://tech.fortune.cnn.com/2012/07/26/why-did-facebook-fall-out-of-apples-mountain-lion/ Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Αν πας εδώ: apple.com / OS X Mountain Lion / 200+ New Features / Facebook, στο κάτω μέρος, με μικρά γράμματα γράφει: Facebook integration coming this fall. Δηλαδή, θα ενεργοποιηθεί με κάποιο update το φθινόπωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Εγώ σε mid 2011 MacBook air δεν αισθάνθηκα την αναβάθμιση. Ίσως γιατί, το lion που ήταν και η πρώτη μου επαφή με macOS με είχε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Μια χαρα παει το MacBook και επιτέλους βλέπω YouTube κανονικά!!! Προ ml απροβληματιστο you tubing για μένα σήμαινε bootcamp δυστυχώς και λύση δεν είχα βρει οποία συμβουλή και αν ακολούθησα..... Με χάλασε που δεν βαλαν νέα wallpapers Το λιοντάρι του lion το είχα λατρέψει!!! Sent from my New iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα