Προς το περιεχόμενο

OS X Mountain Lion στα $19.99 Η γνωμη σας για την τιμή και αυτά που προσφέρει

aerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
το clean install θελω να αποφύγω

Καλο είναι μια στο τόσο να γίνεται clean install..μια απόφαση είναι..

Sent from my iPad using Insomnia

Επεξ/σία από Tablet
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμενα παντως το μηχανημα με αναβαθμιση απο SL βαρυνε αρκετα διπλασιο χρονο και παραπανο να ανοιξει διπλασιο χρονο να κλεισει και καποιες εφαρμογες αργουν παραπανω και δεν εχω και κανα παλιο μηχανημα macbook pro του 2011 με 4ram

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ακομα δεν το εβαλα το βουνισιο , αλλα εκανα το update του safari που μου εβγαλε με ελπιδα μηπως διορθωσει κατι προβληματα που εχει στο youtube (γενικο προβλημα απο οτι εψαξα στο internet),χωρις κανενα αποτελεσμα :( .Εκανα και την απενεργοποιηση του html5 απο τις ρυθμισεις του youtube και παλι τιποτα , αχνα και που τρωει κολληματα στο φορτωμα των βιντεο.Σημερα μαλλον θα κανω full update σε mountain lion και βλεπουμε.Παντως τον safari δεν το ειδα πιο γρηγορο βεβαια εκανα μονο το update αυτο και οχι full se m/l .

Επεξ/σία από raid_av

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3) Δείχνει αν δεν κάνω λάθος ότι είναι πιο γρήγορο.

Είναι πιο γρήγορο όμως και από το SL; Πολλοί έχουν μείνει σε αυτό και η απορία είναι αν αξίζει η αναβάθμιση.

Επεξ/σία από Palp

σαν το 10.6.7 δεν έχει παιδιά. μακράν ότι πιο σταθερό έχει βγεί τα τελευταία χρόνια.

δυστηχώς το cloud όμως θα με ωθήσει να περάσω στα λιοντάρια.

Είναι πολυ καλό το Mountain Lion παιδιά! Πραγματικά και εγω δεν πήγα σε lion και έμεινα στο OSX , αλλα πραγματικά το Mountain Lion αξίζει πολύ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σαν το 10.6.7 δεν έχει παιδιά. μακράν ότι πιο σταθερό έχει βγεί τα τελευταία χρόνια.

δυστηχώς το cloud όμως θα με ωθήσει να περάσω στα λιοντάρια.

Γιατί δεν λες EVer ?! ;)

εμενα παντως το μηχανημα με αναβαθμιση απο SL βαρυνε αρκετα διπλασιο χρονο και παραπανο να ανοιξει διπλασιο χρονο να κλεισει και καποιες εφαρμογες αργουν παραπανω και δεν εχω και κανα παλιο μηχανημα macbook pro του 2011 με 4ram

Προσανατολίσου σε 8 Ram Clean install κ θα στρώσουν όλα αρκετά..

Επεξ/σία από MoviemakerGr

guys... στο share στο σαφαρι πανω αριστερα εχει twitter message email this page... ΔΕΝ εχει facebook ρε παιδια... ξερετε πως μπαινει? ευχαριστω

Ίσως στο μέλλον...

http://tech.fortune.cnn.com/2012/07/26/why-did-facebook-fall-out-of-apples-mountain-lion/

Sent from my iPad using Insomnia

Αν πας εδώ: apple.com / OS X Mountain Lion / 200+ New Features / Facebook, στο κάτω μέρος, με μικρά γράμματα γράφει: Facebook integration coming this fall. Δηλαδή, θα ενεργοποιηθεί με κάποιο update το φθινόπωρο.

Εγώ σε mid 2011 MacBook air δεν αισθάνθηκα την αναβάθμιση. Ίσως γιατί, το lion που ήταν και η πρώτη μου επαφή με macOS με είχε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Μια χαρα παει το MacBook και επιτέλους βλέπω YouTube κανονικά!!! Προ ml απροβληματιστο you tubing για μένα σήμαινε bootcamp δυστυχώς και λύση δεν είχα βρει οποία συμβουλή και αν ακολούθησα.....

Με χάλασε που δεν βαλαν νέα wallpapers :P Το λιοντάρι του lion το είχα λατρέψει!!!

Sent from my New iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...