DJTaurus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Αυτο ειναι Review... και με Reader Support http://arstechnica.com/apple/2012/07/os-x-10-8/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Μόλις πέρασα και εγώ τα Mountain Lion με Clean Install. Πρώτες εντυπώσεις μπορώ να πώ ότι ο Safari είναι πολύ πιο γρήγορος σε σχέση με πριν. Σαν λειτουργικό δεν μπορώ να πώ με σιγουριά αν είναι πιο ελαφρύ αλλά μου φαίνεται πως ναι σε σχέση με Lion. Μια ερώτηση: Στο Notification Center στο iMessages όταν τσεκάρω απο τα Notifications το "Play sound when receiving notifications" έχω ήχο. Όταν πάλι το ξετσεκάρω πάλι έχω. Τι γίνεται? Λειτουργεί αυτό το Notification Center σωστά με τους ήχους ή έχει θέμα? Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από kdiamant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NitromanseR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Παιδιά, το Mountain Lion σε MacBook Air (Mid 2011) θα τρέχει καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Παιδιά, το Mountain Lion σε MacBook Air (Mid 2011) θα τρέχει καλά; Στο δικό μου πάει σφαιράτα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 για clean install ενω ειμαι με 10.6 απο την μαμα του, παω αμεσως σε mountain lion ή θελει πρωτα το lion? Επισης, δεν δουλευει το middle click app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ιδιαίτερα χρήσιμο site για να τσεκάρετε τυχόν ασυμβατότητες προγραμμάτων , πριν επιχειρήσετε την εγκατάσταση του ML: http://roaringapps.c...a/index_tags/_a Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από panos2000gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Μόλις πέρασα και εγώ τα Mountain Lion με Clean Install. Πρώτες εντυπώσεις μπορώ να πώ ότι ο Safari είναι πολύ πιο γρήγορος σε σχέση με πριν. Σαν λειτουργικό δεν μπορώ να πώ με σιγουριά αν είναι πιο ελαφρύ αλλά μου φαίνεται πως ναι σε σχέση με Lion. Μια ερώτηση: Στο Notification Center στο iMessages όταν τσεκάρω απο τα Notifications το "Play sound when receiving notifications" έχω ήχο. Όταν πάλι το ξετσεκάρω πάλι έχω. Τι γίνεται? Λειτουργεί αυτό το Notification Center σωστά με τους ήχους ή έχει θέμα? Επίσης στα email Yahoo, Gmail δεν μου βγάζει καθόλου notification παρα μόνο το "Badge app icon". Κάτι δεν παέι καλά με το Notification Center. Μόνο εγώ εχω αυτά τα θέματα? Υ.Γ.: Φυσικά έχω ενεροποιημένο το Notification Center καθώς και τα Banner. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από kdiamant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 για clean install ενω ειμαι με 10.6 απο την μαμα του, παω αμεσως σε mountain lion ή θελει πρωτα το lion? Επισης, δεν δουλευει το middle click app Πας ML κατευθείαν με βάσει τα λεγόμενα της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 καλησπερα στα μελη ,ηθελα να ρωτησω τι κερδιζω αν κανω clean install το mountain αντι να το περασω απο πανω???εχω το SL τωρα ,ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 για clean install ενω ειμαι με 10.6 απο την μαμα του, παω αμεσως σε mountain lion ή θελει πρωτα το lion? Επισης, δεν δουλευει το middle click app Απ'ότι λέει η Apple από Snow και Lion πας κατευθείαν Mountain. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 καλησπερα στα μελη ' date='ηθελα να ρωτησω τι κερδιζω αν κανω clean install το mountain αντι να το περασω απο πανω???εχω το SL τωρα ,ευχαριστω[/quote'] Μια καθαρή εγκατάσταση ίσως? Για μένα καλύτερα είναι να κάνεις το clean install μόνο όταν δεν μπορει να γίνει διαφορετικά. Πχ. Εσβησες αρχεία συστήματος ή αυτα για κάποιο λόγο (πχ.bad sectors) έγιναν corrupted και δεν μπορείς να τα επαναφέρεις. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μια καθαρή εγκατάσταση ίσως? Για μένα καλύτερα είναι να κάνεις το clean install μόνο όταν δεν μπορει να γίνει διαφορετικά. Πχ. Εσβησες αρχεία συστήματος ή αυτα για κάποιο λόγο (πχ.bad sectors) έγιναν corrupted και δεν μπορείς να τα επαναφέρεις. Sent from my iPad using Insomnia τα αρχεια συστηματος ειναι μια χαρα,απλα δεν ξερω μηπως κερδισω σε μνημη ταχυτητα η ξερω γω τι αλλο αν κανω clean install αντι να το περασω απο πανω αλλιως αν ειναι το ιδιο πραμα σε επιδοσεις το πεταω απο πανω και τελειωνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μερικές γρήγορες παρατηρήσεις από εμένα. 1) Πλέον το σύστημα έχω την εντύπωση ότι δεν κολλάει. Όταν κάνεις "expose" και όταν τρέχεις το Launchpad, τα πράγματα είναι πιο smooth. 2) Επιτέλους όταν bootάρει στο λειτουργικό δεν σε πηγαίνει δεξιά αριστερά στις εφαρμογές που ανοίγουν κατά την εκκίνηση. Πολύ σημαντικό! 3) Δείχνει αν δεν κάνω λάθος ότι είναι πιο γρήγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 μία ερώτηση, πήγα απο lion σε mountain lion. Αν και ξεκίνησαν όλα καλά και δούλευα κανά 2 ώρες το νέο λειτουργικό έκανα ένα reset το smc μου γιατί μου έβγαζε ένα πρόβλημα με την μπαταρία και απο τότε έμενε κολλημένο στο μήλο με το loading να γυρνάει απο κάτω, πέρασα ξανά απο το time machine το τελευταίο backup του lion, ξαναπέρασα το mountain lion αλλά αυτό μένει κολλημένο στο loading και δεν μπαίνει με τίποτα στο λειτουργικό (μόνο την 1η φορά ξεκινάει και μετά τίποτα). Καμία ιδέα για να αποφύγω το clean install μιας και βαριέμαι να σετάρω ξανά τα πάντα από την αρχή? (τώρα είμαι στην διαδικασία που περνάω ξανά το lion απο το time machine ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) clean install ίσως;; Παιδια ειμαι με lion και safarii 6 το flash παραδόξως τα σπαει.. Σε ενα παιχνιδι που παιζω με τον 5 τα ανεμηστηρακια ηταν στο full.. Τωρα δεν ακούω τίποτα..Πρεπει να κανει πολυ καλη διαχείριση ..SUPER!!! Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από Tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα