Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το Little Snitch μου εβγαλε μυνημα ότι δεν είναι συμβατο και εκλεισε μονο του. Update στην τελευταια εκδοση, λειτουργει κανονικα. To Fusion λειτουργει επισης κανονικα, χωρις προβλημα, ευτυχως. Το μονο αρνητικο που εχω να πω μεχρι στιγμης (το δουλευω απο την Παρασκευη, mbp mid 2010, 8GB ram), ειναι πως δεν μπορω πια να παω σε 1400x900 (stretched, nvidia 320) οπως στο Lion και εχω μεινει με την native αναλυση. Κριμα. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2012 από Gi0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Στον Πειρατικο Κολπο.org κοιταξες?? Επισημα δεν εχει βγει ακομα για να διατιθεται απο την apple. Απαπαπαπα. Το Official περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Απαπαπαπα. Το Official περιμένω. Για την ιστορια, το συγκεκριμενο εχει διαφορετικα hashes με αυτο που εδωσε η apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Πάντως αν συνεχίσει η πτώση τιμής πώλησης του λειτουργικού κάθε φορα που ανανεώνεται, πολυ πιθανών το Mac OS να δίνεται τζάμπα στο μέλλον. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα. Οι μέρες πλησιάζουν για το Mountain Lion και θεωρώ ότι αν όχι και πολύ μεγάλες αλλαγές προσφέρει κάποιες σημαντικές λειτουργίες. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Τόσα χρόνια γενικά στα λειτουργικά γιατί δεν αναβαθμίζουν σημαντικά τον Finder(Mac), Windows Explorer (Windows)? Δείτε για παράδειγμα ένα extension: http://totalfinder.binaryage.com/ που για εμένα προσθέτει τρομερή ευκολία στον Finder και πολύ θα το ήθελα default να υπήρχε. Τώρα όσον αφορά τη λειτουργία Dictation όταν το διάβασα πραγματικά είπα επιτέλους!!!!! Την θεωρώ από τις σημαντικότερες προσθήκες μαζί με το Notification center. Αν προσθέσουν παρακάτω με τα διάφορα update και άλλες γλώσσες πόσο μάλλον και ελληνικά, τότε πραγματικά θα σε γλιτώνει από πολυυυυυυυ γράψιμο. Αυτά από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Οταν βγει το Mountain Lion θα το εγκαταστήσω αμέσως, απλα εχω μια απορία. Θα μου σβήσει τίποτα αρχεία? Φωτο, βιντεο κτλ? Τωρα εχω τα Snow Leopard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtsouk Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δεν θα σου σβήσει κάτι - μην ανησυχείς. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν θα πρέπει να έχεις Lion για να κάνεις την εγκατάσταση - να το ψάξεις και φυσικά να έχεις backup των αρχείων σου. φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Για να κάνεις την εγκατάσταση απαιτείται να χεις snow leopard ή lion.. κοινώς app store Sent from my iXperiA 8s using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Το CD με το Lion, χρειαζεται για να κανεις Update σε Mountain Lion; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Το CD με το Lion, χρειαζεται για να κανεις Update σε Mountain Lion; Sent from my iPhone using Insomnia :lol: :lol: :-D :-D κορυφαίο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Εμ, καλα δεν λεω; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Το CD με το Lion, χρειαζεται για να κανεις Update σε Mountain Lion; Sent from my iPhone using Insomnia Nop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Καλα λεω γιατι το μπλεκετε το πραμα χωρις λογο. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 δηλαδή σε clean format καρφώνεις stick με βουνίσιο λιοντάρι αγορασμένο και δεν πειράζει και να είχες αγοράσει απο τον θείο το απλό το λιοντάρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 δηλαδή σε clean format καρφώνεις stick με βουνίσιο λιοντάρι αγορασμένο και δεν πειράζει και να είχες αγοράσει απο τον θείο το απλό το λιοντάρι? http://www.apple.com/osx/how-to-upgrade/ Το mountain lion stick αγορασμενο (που δεν έχει βγει ακόμα) ή το βουνισιο λιονταρι αγορασμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα