Atapia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Το Imac δεν δουλευει με ιδρογονανθρακικη μεθανολη;; Ετσι νομισα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirdou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Γειά σας!Μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορούμε βάλω τα os x mountain lion σε άλλο λάπτοπ πλήν apple.Εχω ένα toshiba, windows 7,διπύρηνο,2g μνήμη.Θέλει παραπάνω χαρακτηριστικά;Η έκδοση 10.8 retail vmware image απο piratebay πώς γίνεται install;Πρέπει να την γράψω σε cd,γίνεται απευθείας;Εχει κάποια διαφορά απο ένα άλλο με ονομασία golden master;Πείτε γιατί είμαι ολίγον άσχετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 @kirdou δε νομίζω ότι ρωτάς στο σωστό θέμα. Σε κάθε περίπτωση ξέρω ότι γίνεται να εγκατασταθεί OSX σε άλλο πλην apple μηχάνημα αλλά υπάρχουν (νομίζω) περιορισμοί στο hardware που το υποστηρίζουν. Λεπτομέρειες δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC Οσον αφορα το vmware image στο οποιο αναφερεσαι, δεν χρειαζεται να το καψεις καπου, απλα το τρεχεις μεσω του VMWare. Και προφανως με το συγκεκριμενο τροπο δεν μιλαμε για κανονικη εγκατασταση του Mountain Lion στο pc σου, παρα για μια virtual machine που τρεχει πανω απο το υπαρχον λειτουργικο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirdou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Oκ ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Γειά σας!Μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορούμε βάλω τα os x mountain lion σε άλλο λάπτοπ πλήν apple.Εχω ένα toshiba, windows 7,διπύρηνο,2g μνήμη.Θέλει παραπάνω χαρακτηριστικά;Η έκδοση 10.8 retail vmware image απο piratebay πώς γίνεται install;Πρέπει να την γράψω σε cd,γίνεται απευθείας;Εχει κάποια διαφορά απο ένα άλλο με ονομασία golden master;Πείτε γιατί είμαι ολίγον άσχετος Μπαααααααα αν βγάλεις ακρη απο εδω μονο http://www.insomnia.gr/topic/421901-mac-os-x-on-x86-εγκατάσταση-mac-os-x-σε-pc/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δόθηκε επίσημα στην κυκλοφορία η 10.8.1 .... και καπάκι δίνει την 10.8.2 beta στους Devs θα μας τρελάνει αυτή η εταιρία.. ""New Build: OS X Mountain Lion 10.8.2 Build 12C31a"" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μόλις το αγόρασα βγήκε και το update με διαφορά λίγων λεπτών Δεν έκανα clean install αλλά και πάλι είδα αρκετή διαφορά και το σπουδαιότερο είναι ότι λύθηκε το θέμα που είχα με την ram!!! Και κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι ενώ πριν χρειαζόταν γύρω στα 20 λεπτά να τσεκάρει τα permissions τώρα παίρνει γύρω στο 1 λεπτο. To boot time παραμένει γύρω στο 1 λεπτο που και πάλι είναι υψηλό αλλά εκεί μάλλον μόνο με clean install θα δω διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προτείνω και εγώ clean install πάντως.Εχει σημαντική διαφορά από το upgrade από ότι είδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προτείνω και εγώ clean install πάντως.Εχει σημαντική διαφορά από το upgrade από ότι είδα. +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 http://osxdaily.com/2012/09/01/play-chess-online-mac-os-x/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 http://osxdaily.com/...nline-mac-os-x/ Στο τάβλι ξαναβαλε link.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα