skiabox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Και εμένα μου φαίνεται ότι κάνει καλύτερη διαχείρηση μνήμης (έκανα upgrade από lion). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Εγώ θα συμφωνήσω με το προηγούμενο παλικάρι και θα πω οτι παλιά ήταν το ίδιο η σχεδόν το ίδιο το UpGrate με to clean install τώρα ίσως η παραπάνω πολυπλοκότητα έχει αρχίσει και κάνει σκαλοπάτι μεταξύ των δυο.. Εμείς που είμαστε καλά προπονημένοι από τα format στα Win μας είναι πιο εύκολο και πιο σύνηθες το clean οπού εκεί καταλαβαίνεις ακριβώς τι.. ψώνισες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Όσο τα δουλεύω τόσο πιο ωραία μου φαίνονται..Το notification center είναι πολύ πρακτικό και χρήσιμο ο safari εκπληκτικά γρήγορος και με άριστη διαχείριση μνήμης .. Γενικά το όλο λειτουργικό κατά την γνώμη μου ξεπερνάει κατα πολύ όλα τα προηγούμενα! Επίσης άλλαξε και το σύστημα του software update τώρα γίνεται μέσω του app store.. Aκόμα και αυτη η συγχώνευση ειναι πιο ορθή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Είναι θέμα διαχείρισης γιατί από κατανάλωση όπως διαφαίνεται ... http://arstechnica.com/apple/2012/08/tests-show-mountain-lion-may-indeed-degrade-battery-life/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εγω βλεπω οτι ο safari, ενω στο lion ανοιγα παρα πολλα tabs και δεν κολουσε, τωρα οταν ανοιγω παρα πολλα, κολαει. Το εχει δοκιμασει κανεις? Μιλαω για 50-70 tabs. Ναι, στο lion ήταν ok. Και μιλαω για το ιδιο μηχανημα, γιατι καποιος μπορει να πει οτι και στο lion σερνονταν κλπ. Οχι, στο ιδιο μηχανημα, η ίδια δουλεια, γινονταν καλα. Οχι ομως στον safari του ML Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 70 tabs;;;; :shock: Τι του κανεις crash test? Γιατι λειτουργικο αυτο που κανεις δεν μπορει να είναι..Σιγα μη θυμασαι μετα απο τα 10 tabs τι ειναι ανοιχτο και τι όχι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 70 tabs;;;; :shock: Τι του κανεις crash test? Γιατι λειτουργικο αυτο που κανεις δεν μπορει να είναι..Σιγα μη θυμασαι μετα απο τα 10 tabs τι ειναι ανοιχτο και τι όχι.. 70 tabs σε ΧΧΧ ιστοσελίδες μου φαίνεται εμένα και μάλλον έπαθε υπερκόπωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 70 tabs σε ΧΧΧ ιστοσελίδες μου φαίνεται εμένα και μάλλον έπαθε υπερκόπωση! χαχαχχχα ετσι θα μπορουσα να το καταλαβω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Tests Find OS X Mountain Lion May Significantly Degrade Notebook Battery Life Και το φοβόμουν αυτο μετά από τα άσχημα που είχα διαβάσει για το Lion... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Tests Find OS X Mountain Lion May Significantly Degrade Notebook Battery Life Και το φοβόμουν αυτο μετά από τα άσχημα που είχα διαβάσει για το Lion... Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ετοιμάζεται fix για αυτό. Λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλά μάλλον θα περιμένω λιγάκι πριν πάς σε ML. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ετοιμάζεται fix για αυτό. Λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλά μάλλον θα περιμένω λιγάκι πριν πάς σε ML. Απ οτι λέγεται το fix θα περιλαμβάνεται στο 10.8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Tests Find OS X Mountain Lion May Significantly Degrade Notebook Battery Life Και το φοβόμουν αυτο μετά από τα άσχημα που είχα διαβάσει για το Lion... Απ' ότι έχω διαβάσει, επηρρεάζονται μόνο συγκεκριμένα μοντέλα MacBook (όπως το Retina) και όχι όλα. Για παράδειγμα, δεν έχω δει κάποια μείωση στο MacBook Aluminum Late 2008. Ούτε στο iMac μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Απ' ότι έχω διαβάσει, επηρρεάζονται μόνο συγκεκριμένα μοντέλα MacBook (όπως το Retina) και όχι όλα. Για παράδειγμα, δεν έχω δει κάποια μείωση στο MacBook Aluminum Late 2008. Ούτε στο iMac μου... Δουλεύει με μπαταρία το iMac σου;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δουλεύει με μπαταρία το iMac σου;! Προφανως και οχι,εξου και το στο τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Προφανως και οχι,εξου και το στο τελος Δεν ξέρω, έχω δει πολλούς παλαβούς, μπορεί να εννούσε μπαταρία (του) αυτοκινήτου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα