Προς το περιεχόμενο

OS X Mountain Lion στα $19.99 Η γνωμη σας για την τιμή και αυτά που προσφέρει

aerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ θα συμφωνήσω με το προηγούμενο παλικάρι και θα πω οτι παλιά ήταν το ίδιο η σχεδόν το ίδιο το UpGrate με to clean install τώρα ίσως η παραπάνω πολυπλοκότητα έχει αρχίσει και κάνει σκαλοπάτι μεταξύ των δυο.. Εμείς που είμαστε καλά προπονημένοι από τα format στα Win μας είναι πιο εύκολο και πιο σύνηθες το clean οπού εκεί καταλαβαίνεις ακριβώς τι.. ψώνισες.. :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο τα δουλεύω τόσο πιο ωραία μου φαίνονται..Το notification center είναι πολύ πρακτικό και χρήσιμο ο safari εκπληκτικά γρήγορος και με άριστη διαχείριση μνήμης ..

Γενικά το όλο λειτουργικό κατά την γνώμη μου ξεπερνάει κατα πολύ όλα τα προηγούμενα!

Επίσης άλλαξε και το σύστημα του software update τώρα γίνεται μέσω του app store.. Aκόμα και αυτη η συγχώνευση ειναι πιο ορθή..

Εγω βλεπω οτι ο safari, ενω στο lion ανοιγα παρα πολλα tabs και δεν κολουσε, τωρα οταν ανοιγω παρα πολλα, κολαει.

Το εχει δοκιμασει κανεις?

Μιλαω για 50-70 tabs. Ναι, στο lion ήταν ok.

Και μιλαω για το ιδιο μηχανημα, γιατι καποιος μπορει να πει οτι και στο lion σερνονταν κλπ. Οχι, στο ιδιο μηχανημα, η ίδια δουλεια, γινονταν καλα.

Οχι ομως στον safari του ML

70 tabs;;;; :shock: :shock: :shock: Τι του κανεις crash test? Γιατι λειτουργικο αυτο που κανεις δεν μπορει να είναι..Σιγα μη θυμασαι μετα απο τα 10 tabs τι ειναι ανοιχτο και τι όχι..

70 tabs;;;; :shock: :shock: :shock: Τι του κανεις crash test? Γιατι λειτουργικο αυτο που κανεις δεν μπορει να είναι..Σιγα μη θυμασαι μετα απο τα 10 tabs τι ειναι ανοιχτο και τι όχι..

70 tabs σε ΧΧΧ ιστοσελίδες μου φαίνεται εμένα και μάλλον έπαθε υπερκόπωση! :-D

Tests Find OS X Mountain Lion May Significantly Degrade Notebook Battery Life

Και το φοβόμουν αυτο μετά από τα άσχημα που είχα διαβάσει για το Lion...

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ετοιμάζεται fix για αυτό. Λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλά μάλλον θα περιμένω λιγάκι πριν πάς σε ML.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ετοιμάζεται fix για αυτό. Λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλά μάλλον θα περιμένω λιγάκι πριν πάς σε ML.

Απ οτι λέγεται το fix θα περιλαμβάνεται στο 10.8.1

• Super Moderators

Tests Find OS X Mountain Lion May Significantly Degrade Notebook Battery Life

Και το φοβόμουν αυτο μετά από τα άσχημα που είχα διαβάσει για το Lion...

Απ' ότι έχω διαβάσει, επηρρεάζονται μόνο συγκεκριμένα μοντέλα MacBook (όπως το Retina) και όχι όλα. Για παράδειγμα, δεν έχω δει κάποια μείωση στο MacBook Aluminum Late 2008.

Ούτε στο iMac μου... :P

Απ' ότι έχω διαβάσει, επηρρεάζονται μόνο συγκεκριμένα μοντέλα MacBook (όπως το Retina) και όχι όλα. Για παράδειγμα, δεν έχω δει κάποια μείωση στο MacBook Aluminum Late 2008.

Ούτε στο iMac μου... :P

Δουλεύει με μπαταρία το iMac σου;! :shock: :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...