aerocool Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 OS X Mountain Lion: Έρχεται τον Ιούλιο στα $19.99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 OS X Mountain Lion: Έρχεται τον Ιούλιο στα $19.99 Το περιμένουμε πως και πως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Η γνώμη η δικιά σου ποια είναι? Θεωρώ ότι η Apple καλά κάνει και pushάρει το OSX σε χαμηλότερη τιμή. Αν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα topics όπως το συγκεκριμένο ως προς το value for money. Αν η τιμή του ήταν στα αρχικά επίπεδα δε θα το συζητούσαμε. Τώρα για τα χαρακτηριστικά, Reminders και Notes χρησιμοποιώ στο iOS, και περισσότερο το δεύτερο. Στο OSX δε ξέρω πόσο χρήσιμα είναι, αν και το Notes υπήρχε ήδη στο Mail.app. iMessage γουστάρω. Έκλεισε επιτέλους το κενό (για iOS users) μεταξύ SMS/text και PC. Notification Center, χρειαζόταν χρόνια τώρα. Dictation, αδιάφορο. Μέχρι σήμερα, το voice δεν έχει γίνει mainstream. Ίσως το Dictation να αποδειχθεί αρκετά καλό και εύχρηστο που να απογειωθεί. Μένει να δούμε στην πράξη. Sharing, Facebook, Twitter νταξ. Το Power Nap μου προκαλεί το ενδιαφέρον αλλά το γεγονός ότι περιορίζεται στα νέα μηχανήματα δε δίνει και πολλά περιθώρεια δοκιμής. Airplay, επίσης big thing, αλλά δε ξέρω κατά πόσο για home users. Game Center, ενδιαφέρον, κυρίως για το multiplayer μεταξύ iOS και OSX. GateKeeper, θετικό το βρίσκω. Safari 6, ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. Μέχρι στιγμής ακούω καλά λόγια, ελπίζω να είναι η version που θα στρώσει τον Safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Το Power Nap πόσο καινούριο μηχάνημα θέλει; Είμαι macbook pro mid 2010. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aerocool Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Το Power Nap πόσο καινούριο μηχάνημα θέλει; Είμαι macbook pro mid 2010. Πιστεύω πως όχι από ότι κοίταξα μόλις τώρα... Η τιμή μου φαίνεται πολύ καλή για αυτά που θα μας προσφέρει... Οι τυχεροί θα είναι αυτοί που αγοράσανε MAC από 11 Ιουνίου τους δίνει δωρεάν την αναβάθμιση σε Mountain Lion... Link OS X Mountain Lion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anemosfun Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Τυχεροί επειδή δεν θα δώσουν 19,99 $; Σιγά τα λεφτά τώρα, μην τρελαθούμε... Θεωρώ οτι είναι μια αναβάθμιση που αξίζει και εύχομαι τα προβλήματα να έχουν μειωθεί. Καλό ειναι να ακολουθούμε και να μην μένουμε πολύ πίσω. Για 19,99 ενω έχουμε μηχανήματα άνω των 1000 ευρώ δεν νομίζω οτι χωράει θέμα οικονομικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δεν βλεπω να εχει καμια διαφορα το Mountain... Ισως σε καποιο τομεα που δεν χρησιμοποιω. Σταθερα ειναι και γρηγορα κι εχουν και μια χρησιμη μερια για notifications στα δεξια της οθονης αλλα δεν βλεπω κατι αλλο εξωτερικα. Για να μη μεινει κανεις πισω αφου το κοστος ειναι μικρο λεω ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Σε σχέση με lion πως είναι όσον αφορά τη ram και γενικά στην απόκριση του συστήματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Το περιμένω πως και πως. Άντε μπας και ξεφύγω από το OS X SL, κυρίως λόγω iCloud και iMessage. Την τιμή του τη θεωρώ εξαιρετική, δεδομένουν μάλιστα ότι ο ανταγωνισμός θα δώσει την υποβάθμιση () σε Windows 8 για $39,99. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Εσυ βάζεις διαβολάκια , αλλά με τα windows 8 ο προγραμματιστής γράφει μια φορά ουσιαστικά κώδικα, και τρέχει σε 3 πλατφόρμες , δηλαδή κινητό, ταμπλέτα, desktop οπότε θα έχουμε εντυπωσιακή έκρηξη της microsoft. Ας ελπίσουμε το mountain lion να είναι πιο ελαφρύ, γιατί τα windows 8 είναι πάρα πολύ ελαφριά και τρέχουν σφαίρα σε μηχανήματα πολλών ετών (ειδικά αν έχεις βάλει και έναν ssd, ουσιαστικά διπλασιάζεις τα χρόνια που μπορεί να 'κρατήσει' ένα μηχάνημα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Jeez, μη το χ*σουμε κι αυτό το θέμα. Έκανα λόγο για υποβάθμιση διότι το δικό μου user experience είναι χειρότερο από αυτό των Windows 7. Και πρέπει να πληρώσω και $39,99 για να το αποκτήσω (αν θέλω βέβαια). Το αν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της MS ποσώς με ενδιαφέρει. Όπως δε με ενδιαφέρει και το αν εξυπηρετεί έναν προγραμματιστή, μιλάω από τη σκοπιά του χρήστη. Και ακόμα πιο συγκεκριμένα, απ'τη σκοπιά ενός συγκεκριμένου χρήστη: εμένα. Πάντως στο OS X 10,8 έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις στο θέμα των επιδόσεων. Κι αυτό επειδή α) στο OS X 10,7 τα σκάτωσαν και β) η MS από τα Windows 7 και έπειτα το έχει πάρει σοβαρά το θέμα, άρα δε μπορεί η Apple να προσφέρει κάτι υποδεέστερο. Πάντως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δε θα τα πηγαίνει καλά με παλαιότερα μηχανήματα. Τα optimizations που έχουν γίνει στοχεύουν στο να πηγαίνει σφαίρα σε σύγχρονα μηχανήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Εμεις με mbp2009 να μη βάλουμε δηλαδή; Το σκέφτομαι γιατί δε θέλω να πέσει η απόδοση του για πράγματα που μάλλον δε χρειάζομαι. Επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα SL έως τώρα οπότε ένας ακόμη λόγος να το σκεφτώ διπλά. Αξίζει η αναβάθμιση άραγε; Μάλλον θα περιμένω τα πρώτο σχόλια να δούμε πώς πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Πάντως κάποια πράγματα σέρνονται για πολλά χρόνια. Οπως για παράδειγμα τα προβλήματα στη σύνδεση με μη apple routers. Τώρα γιατί γίνεται αυτό θα σας γελάσω. Τα 90 ευρώ πάντως τα έσταξα για το airport express. Θα φανεί πάντως από την 1η μέρα, απλά μπαίνοντας στο macrumors για να δούμε από χρήστες τις εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Σε επιδοσεις , εκμεταλλευση hardware και υποστηριξη/επιδοσεις σε παλιοτερα μηχανηματα(αντοχη στο χρονο) η apple δεν μπορει με τιποτα να φθασει τα windows 8. Ουτε καν τα windows 7 που πχ τρεχουν ικανοποιητικα και σε hardware του 2005. (ενας διπυρηνος επεξεργαστης με 2gb ram αρκει για αρκετα καλο user experience και επιδοσεις γραφειου) Το lion δεν μπαινει καν σε μηχανημα του 2006(ποσο μαλλον του 2005) και ακομα σε σε μηχανημα του 2008 με 2 gb ram ειναι αργα.. Ας ελπισουμε οτι το mountain lion θα βελτιωσει λιγο τις επιδοσεις και θα τρεχει ικανοποιητικα σε μηχανηματα του 2008 ή σε μηχανηματα με 2 gb ram. Και ας ελπισουμε οτι για να τρεχει σφαιρα να του αρκουν 4gb ram και οχι 8gb οπως συμβαινει με το lion και δεν συνεβαινε με το sl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hk2004gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 H διαφορά θα είναι αισθήτή για όσους χρησιμοποιούσαν leopard μέχρι τώρα . Στο macbook pro early 11 που έχω πιστεύω θα δω διαφορά μεγάλη . Αλλά πότε θα βγουν ? Τα περίμερα από τις πολύ αρχές του μήνα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα