Plug Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 που θα βρω καλώδιο τροφοδοσίας για sata συσκευή αλλά μικρό μέγεθος.
sir_platanight Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 βασικα νομιζω πως κανεις καποιο λαθος,το τροφοδοσιας ειναι το διπλα αυτο ειναι για τη συνδεση πανω στη μητρικη!!αν κανω λαθος διορθωστε με!
Plug Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 οχι αυτο που εχω κυκλωμένο ειναι το τροφοδοσίας
άδικος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Είναι το λεγόμενο slimline SATA interface. Δες εδώ ή ebay. Δε το έχω ψάξει στη τοπική αγορά για να σου πω.
damastes Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 κάτι τέτοιο δηλαδή; Επίσης ο sir platanight έχει δίκιο νομίζω.
άδικος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Παίζει & στην αμαζόνα αλλά όπως & στο performance pcs σε συμφέρει να το πάρεις με μεγαλύτερη παραγγελία. Είναι τροφοδοσία για οπτικά sata φορητών υπολογιστών με έξοδο +5V μονάχα.
Plug Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 αυτο απο ισοπ,δεν ειναι ίδιο; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807584 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805468
άδικος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ναι φίλε μου αυτά είναι αλλά δε τα εμπορεύεται το eshop πλέον γι'αυτό δε σου έστειλα link από εκεί. Πάρε από ebay να ξεμπερδεύεις.
Plug Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 οχι ρε γαμωτο δεν το ειδα οτι δεν ειναι διαθεσημα
damastes Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ρε σεις δεν χρειάζετε να πάρει το διπλό που έχει και τροφοδοσιά και το sata μαζί, στο ποιο πάνω post μου, έχω και το λινκ εκεί που λέω "κάτι τέτοιο". 1€ κάνει, θα βρείς στο skroutz ένα σωρό σε πολλά site.
άδικος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ρε σεις δεν χρειάζετε να πάρει το διπλό που έχει και τροφοδοσιά και το sata μαζί, στο ποιο πάνω post μου, έχω και το λινκ εκεί που λέω "κάτι τέτοιο". 1€ κάνει, θα βρείς στο skroutz ένα σωρό σε πολλά site. Παίζει & στην αμαζόνα αλλά όπως & στο performance pcs σε συμφέρει να το πάρεις με μεγαλύτερη παραγγελία. Είναι τροφοδοσία για οπτικά sata φορητών υπολογιστών με έξοδο +5V μονάχα. Είναι slimline sata ή slimsata τροφοδοσία όπως ανέφερα & παραπάνω. Διαφορετικό από το καλώδιο που παρέθεσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα