Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θέλω να κάνω ένα πρόγραμμα όπου να μπορώ να μιλάω απεριόριστα με Ιταλία. Δεν εννοώ στο σταθερό αλλά στο κινητό δηλ. να βάζω κάρτα 5€ ή 10€ πχ και να μπορώ να μιλάω με τους συγγενείς μου από Ιταλία. Στο σταθερό έχω ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά επειδή εκεί είναι ακριβό δε βάζουν και έχουν κινητό. Ξέρετε καμία εταιρία κινητής τηλεφωνίας που να έχει τέτοιο πρόγραμμα.

Η απάντησή σας θα είναι χρήσιμη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καμία εταιρεία δεν το κάνει για κινητά.

Υπολογιστές δεν έχουν οι συγγενείς σου; Skype (κλασσική λύση)

Δημοσ.

Καμία εταιρεία δεν το κάνει για κινητά.

Υπολογιστές δεν έχουν οι συγγενείς σου; Skype (κλασσική λύση)

Αυτό σκεφτήκαμε αλλά επειδή είναι φοιτητές δεν έχουν τόσα λεφτά για internet. Αλλιώς θα βάζανε και σταθερό!

Δημοσ.

Αυτό σκεφτήκαμε αλλά επειδή είναι φοιτητές δεν έχουν τόσα λεφτά για internet. Αλλιώς θα βάζανε και σταθερό!

No offence αλλά μου φαίνεται αδιανόητο φοιτητής (και ειδικά σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού) να μην έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Δεν μιλώ για fb,tw και λοιπά χασομέρια, αλλά για χρήση απαραίτητη για τις σπουδές του. Εσείς ξέρετε.

Σε κάθε περίπτωση φθηνές κλήσεις από Ελλάδα σε κινητό στην Ιταλία, δεν υπάρχουν.

Δημοσ.

No offence αλλά μου φαίνεται αδιανόητο φοιτητής (και ειδικά σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού) να μην έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Δεν μιλώ για fb,tw και λοιπά χασομέρια, αλλά για χρήση απαραίτητη για τις σπουδές του. Εσείς ξέρετε.

Σε κάθε περίπτωση φθηνές κλήσεις από Ελλάδα σε κινητό στην Ιταλία, δεν υπάρχουν.

Έχουνε internet ακριβώς γι' αυτό! Για εργασίες! Αλλά έχουν τα στικάκια και είναι πολύ ακριβά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...