Tzimmys Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Έχω αυτή τη μητρική εδώ και κανα 2μηνο τώρα και συμβαίνει το εξής. Σχεδόν φορά παρά φορά, χάνει το tv tuner. Στην μητρική έχω την gpu και ακόμα δύο πψι-ε κάρτες, την ήχου και το tv tuner. Το λέω γιατί νομίζω πως κάπου επηρεάζει. Το κουλό είναι ότι δεν την χάνει συνέχει. Μετά από κανα δυο restarts το ξαναβρίσκει...
Tzimmys Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Το λοιπόν, έκανα ότι πιθανό συνδυασμό θα μπορούσα να κάνω και δεν νοιώθει με τίποτα. Το παράξενο είναι ότι πάντα δε λειτουργεί το tv tuner. Λέτε να έχει θέμα αυτό? Αλλά γιατί μία να δουλεύει και μία όχι;
washcloud Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Αν είναι σε PCI, και το 'χεις με το BIOS (να το ξαναρυθμίσεις δηλαδή), καν' του ένα reset, καθώς πάιζει να υπάρχει θέμα με το IRQ configuration...
duffyduck Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Πες μου φιλε Tzimmy η καρτα ηχου ειναι καποιο μοντελο απο τις Asus Xonar ?
Tzimmys Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Αν είναι σε PCI, και το 'χεις με το BIOS (να το ξαναρυθμίσεις δηλαδή), καν' του ένα reset, καθώς πάιζει να υπάρχει θέμα με το IRQ configuration... Ok, το δοκιμάζω... Πες μου φιλε Tzimmy η καρτα ηχου ειναι καποιο μοντελο απο τις Asus Xonar ? Ναι φίλε, είναι η xonar d2x....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα