Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτόν τον σκληρό όμως έχω μια απορία.

Οι σκληροί δίσκοι που συνδέονται με εθερνετ στο ρουτερ μετά πως ακριβώς δουλεύουν?

Π.χ μια ταινία που είναι 4GB και είναι στον σκληρό, για να την δω στο λάπτοπ πρέπει πρώτα να την ''κατεβάσω'' απο τον σκληρό στο λαπτοπ ή είναι σαν να είναι ο σκληρός του λάπτοπ?

Ή π.χ προγραμματα. Ειναι κάποια προγράμματα που σοε αφήνουν να περνάς κάποιες βιβλιοθήκες εφαρμογών τους σε έναν άλλον σκληρό και να τα χρηισμοποιείς απο εκεί. Αν τα έχω στον ασύρματο σκληρό, θα πρέπει να τα κατεβάζω πρώτα, ή κατευθείαν θα τα χρησιμοποιεί σαν είναι περασμένα στον σκληρό του λαπτοπ?

• Moderators
Δημοσ.

Π.χ μια ταινία που είναι 4GB και είναι στον σκληρό, για να την δω στο λάπτοπ πρέπει πρώτα να την ''κατεβάσω'' απο τον σκληρό στο λαπτοπ ή είναι σαν να είναι ο σκληρός του λάπτοπ?

Το δευτερο με μια μικρη διευκρινηση. Την ωρα που παρακολουθεις την ταινια, μεταφερονται δεδομενα μεσω του δικτυου (χοντρικα η εικονα και ο ηχος εκεινης της στιγμης), απο τον σκληρο στο pc απο το οποιο την παρακολουθεις.

Δημοσ.

Θα φένεται σαν δικτυακός σκληρός. Μπορείς κανονικά να δεις μια ταινία απο τον σκληρό χωρίς να την αντιγράψεις στο laptop. Αλλά επειδή βλέπω έχει κατοστάρι και όχι χιλίαρι δικτυο δεν νομίζω να μπορείς να streamareis ότι ταινία θες. Πιστεύω για 720p κάνει μια χαρά τώρα για πιο απαιτητικές λογικά δεν θα μπορείς. Για τα προγράμματα νομίζω κάποια σου δίνουν την δυνατότητα κάποια όχι

Δημοσ.

Για να σου λυθεί η απορία, είναι όπως έχεις συνδεδεμένο έναν USB εξωτερικό σκληρό (=όχι, δεν "κατεβάζεις" κάτι στον σκληρό του λάπτοπ)

Δημοσ.

Μάλιστα. Ευχαριστώ και τους 3.

Αλλά επειδή βλέπω έχει κατοστάρι και όχι χιλίαρι δικτυο δεν νομίζω να μπορείς να streamareis ότι ταινία θες.

Θες να πείς 2 κουβέντες παραπάνω για αυτό να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι? Μιλάς για ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων?

Δημοσ.

Αλλά επειδή βλέπω έχει κατοστάρι και όχι χιλίαρι δικτυο δεν νομίζω να μπορείς να streamareis ότι ταινία θες.

Εισαι σιγουρος οτι εχει κατοσταρι δικτυο γιατι στο επισημο site (Link) λεει για χιλιαρι.

@Sellers Το κατοσταρι/χιλιαρι δικτυο (10/100 και 10/100/1000 ) αφορα το ποσο γρηγορα (θεωρητικα) στελνει ο σκληρος δεδομενα στο ρουτερ.

Δημοσ.

Χμμ τότε είχα λάθος εντύπωση λογικά δεν θα έχει πρόβλημα τότε. Απλά πρέπει να υπάρχει και εγκατάσταση για 1000άρι δίκτυο αλλιώς πρέπει να αγοραστεί κάποιο switch

Θες να πείς 2 κουβέντες παραπάνω για αυτό να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι? Μιλάς για ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων?

Για να το παίξεις στο λαπτοπ σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταφέρεται προσωρινά στο λαπτοπ και μετά στο player για να παίξει ε αυτήν την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων εννοώ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μόλις αγόρασα τον σκληρό 2TB.

Μου φαίνεται ρε παιδιά ότι λειτουργεί αλλόκοτα.

Στον imac αργεί να τον "δει" κάθε φορά που τον ανοίγω. Έχω κατεβάσει το πρόγραμμα στο pc για να μπαίνω online να κάνω τις ρυθμίσεις αλλά μετά από κάποιο σημείο δεν μου ανοίγει την σελίδα. Τον σκληρό παρόλα αυτά τον "βλέπω" αλλά τον βλέπω με άλλο όνομα που του είχα θέσει εγώ εξαρχής... Επίσης δεν μου φαίνεται στο desktop όπως οι σκληροί μέσω USB. Αλλά μεταφέρω αρχεία κτλ

Είναι φυσιολογικά όλα αυτά ή κάποια στιγμή θα χάσω τα αρχεία μου? 

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε τι πρέπει να συμβαίνει... και θέλω την γνώμη σας αν ξέρετε...

Αυτή τη στιγμή ο WD ειναι στο router (σαλόνΙ). Στον imac (δωμάτιο 1) έχω powerline...με το ίδιο ακριβώς όνομα δικτύου με αυτό του router. Ως γνωστόν το powerline δημιουργεί ένα νέο δίκτυο.

Και λέω εγώ τώρα, το γεγονός ότι βλέπω τον σκληρό μια με το όνομα έτσι, μια αλλιώς, μια χάνεται μια εμφανίζεται μάλλον είναι επιεδή ο imac αλλάζει δίκτυο συνεχώς.

Έχει νόημα αυτό που λέω; Το έχει ξανασυναντήσει κανένας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...