Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως κάθε φορά που αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα προστρέχω σε σάς λόγω τής ασχετοσύνης μου, ετσι και τώρα ζητώ τήν βοήθειά σας. Ειχα το open office και χθές τό αντικατέστησα με το libre office μέ αποτέλεσμα οσα αρχεία τού open office προσπαθώ να ανοίξω παίρνω το μήνυμα "Η λειτουργία που ζητήθηκε απαιτεί προβιβασμό δικαιωμάτων". Αν τρέξω πρώτα το libre office και μετα μεσα απο το πρόγραμμα ανοίξω το αρχείο ολα καλά. Τι πρέπει να κάνω; ΅Εχω windows 7.

Ευχαριστώ

Υ.Γ Προσπάθησα να βρώ μιά λύση μέσω web αλλά η ασχετοσύνη μου!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οπως κάθε φορά που αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα προστρέχω σε σάς λόγω τής ασχετοσύνης μου, ετσι και τώρα ζητώ τήν βοήθειά σας. Ειχα το open office και χθές τό αντικατέστησα με το libre office μέ αποτέλεσμα οσα αρχεία τού open office προσπαθώ να ανοίξω παίρνω το μήνυμα "Η λειτουργία που ζητήθηκε απαιτεί προβιβασμό δικαιωμάτων". Αν τρέξω πρώτα το libre office και μετα μεσα απο το πρόγραμμα ανοίξω το αρχείο ολα καλά. Τι πρέπει να κάνω; ΅Εχω windows 7.

Ευχαριστώ

1) Τα αρχεία αυτά δημιουργήθηκαν σε windows 7 XP ή κάπια άλλη έκδοση.

2) το μόνο που άλλαξε είναι το office ή και windows / users?

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι ο ιδιοκτήτης των αρχείων δεν είναι ο χρήστης με τον οποίο είσαι συνδεδεμένος με αποτέλεσμα να ζητάει περισσότερα δικαιώματα για να το ανοίξεις αν το αποθηκεύσεις με άλλο όνομα παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα και στο νέο αρχείο ή όχι;

Θεωρητικά ένα απλό save θα έπρεπε να λύσει το πρόβλημα.

Δημοσ.

1) Τα αρχεία αυτά δημιουργήθηκαν σε windows 7 XP ή κάπια άλλη έκδοση.

2) το μόνο που άλλαξε είναι το office ή και windows / users?

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι ο ιδιοκτήτης των αρχείων δεν είναι ο χρήστης με τον οποίο είσαι συνδεδεμένος με αποτέλεσμα να ζητάει περισσότερα δικαιώματα για να το ανοίξεις αν το αποθηκεύσεις με άλλο όνομα παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα και στο νέο αρχείο ή όχι;

Θεωρητικά ένα απλό save θα έπρεπε να λύσει το πρόβλημα.

1) Τα αρχεία αυτά δημιουργήθηκαν σε windows 7

2)το μόνο που άλλαξε είναι το office

Η μετονομασία του αρχείου δεν βοηθά σε τίποτα. Ουτε και το απλό save.

Y.Γ Μάλλον ξαναγυρνώ στο open office. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

γιατι δεν αφήνεις και τα 2 office πανω στον υπολογιστή? ετσι ανοίγεις το παλιό αρχείο, και κάνεις copy όλα τα απαραίτητα sheets/δεδομένα, και το κάνεις save, με το καινούργιο Office.

Δημοσ.

1) Τα αρχεία αυτά δημιουργήθηκαν σε windows 7

2)το μόνο που άλλαξε είναι το office

Η μετονομασία του αρχείου δεν βοηθά σε τίποτα. Ουτε και το απλό save.

Y.Γ Μάλλον ξαναγυρνώ στο open office. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου

όχι μετονομασία, αποθήκευση ως μέσα από το office η μετονομασία από explorer δεν βοηθάει και φυσικά πρέπει την πρώτη φορά που θα το ανοίξεις να δώσεις τα απαιτούμενα δικαιώματα όταν ρωτηθείς από το λειτουργικό.

υπάρχει βέβαια και η περίπτωση το πρόβλημα να είναι όντως στο libre office και στα δικαιώματα που ζητάει για να ξεκινήσει όχι το ίδιο το office αλλά κάποιο από τα παρελκόμενα του είτε αυτό είναι η java είτε κάποιο extension για τον explorer δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να σε ανησυχεί παρόλο που είναι σπαστικό δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...