kage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 το εμφυτευμα ειναι αισθητικη οδοντιατρικη?! απλα χειρουργο οδοντιατρο θελεις 1
Downloadpercent Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 το εμφυτευμα ειναι αισθητικη οδοντιατρικη?! απλα χειρουργο οδοντιατρο θελεις πάντως σε αυτή που πήγα έλεγε έξω "οδοντίατρος-χειρούργος" τέσπα
IHateLove Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 μην παραπληροφορείτε τον κόσμο παιδιά, τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι η καλύτερη επιλογή αλλά θέλει λίγη προσοχή. - Δεν πρέπει να γίνεται σε μικρή ηλικία, εγώ που είμαι 20 μου είπε ο Γιατρός ότι καλό θα ήταν να μην το κάνω γιατί είμαι μικρός - Δεν πρέπει να είναι κάτω από την μύτη (μπροστινά πάνω δόντια) όχι πως αν το κάνεις θα πάθεις τίποτα, τίποτα δεν θα πάθεις απλά θα ήταν καλό να τα προσέξετε αυτά...
fylatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 μην παραπληροφορείτε τον κόσμο παιδιά' date=' τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι η καλύτερη επιλογή αλλά θέλει λίγη προσοχή. - Δεν πρέπει να γίνεται σε μικρή ηλικία, εγώ που είμαι 20 μου είπε ο Γιατρός ότι καλό θα ήταν να μην το κάνω γιατί είμαι μικρός - Δεν πρέπει να είναι κάτω από την μύτη (μπροστινά πάνω δόντια) όχι πως αν το κάνεις θα πάθεις τίποτα, τίποτα δεν θα πάθεις απλά θα ήταν καλό να τα προσέξετε αυτά...[/quote'] Με το συμπαθειο, οτι να ναι. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Πως γίνεται ρε παιδιά να σπάσει δόντι -και μάλιστα μπροστινό- την ώρα της μάσησης; Τσιμεντόπλιθες έτρωγες ρε OP;
IHateLove Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Πως γίνεται ρε παιδιά να σπάσει δόντι -και μάλιστα μπροστινό- την ώρα της μάσησης; Τσιμεντόπλιθες έτρωγες ρε OP; τα μπροστινά δόντια είναι πολύ λεπτά φίλε μου. προσωπικά δεν τα φρόντιζα και πολύ τα δόντια και δεν πρόσεχα ποτέ, την έπαιρνα την μπριζόλα και την έτρωγα χωρίς κανέναν φόβο (λογικό είναι μετά από τόσα χρόνια να την πάθει)
evabb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 τα μπροστινά δόντια είναι πολύ λεπτά φίλε μου. προσωπικά δεν τα φρόντιζα και πολύ τα δόντια και δεν πρόσεχα ποτέ, την έπαιρνα την μπριζόλα και την έτρωγα χωρίς κανέναν φόβο (λογικό είναι μετά από τόσα χρόνια να την πάθει) οχι δεν ειναι. απλα εισαι σαπιοδοντης.
IHateLove Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 μπορεί, να φανταστείτε μπορεί να περνάγανε 3 μέρες και να μην τα έπλενα, απλά λίγο νεράκι να ξεπλύνω το στώμα μου. (πάντως τώρα 1 πρωι 1 μεσημέρι 1 βραδύ σίγουρα, καμιά φορά και ενδιάμεσα λίγο (όχι κανονικό βούρτσιμα)) (βασικά φταει και η διατροφή, δεν πρόσεχα καθόλου και έτρωγα τα πάντα χωρίς μέτρο.) πάντως εσύ Εύα πρόσεχε με τα μπροστινά δόντια... (μην κάνεις κάνα πείραμα)
evabb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 τα πειραματα τα εχω κανει εδω και καιρο. δεν παθαινουν τπτ.
fylatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 τα πειραματα τα εχω κανει εδω και καιρο. δεν παθαινουν τπτ. Και εγώ με βασιλικό οξύ τα τρίβω το βράδυ αλλά δεν ασπρίζουν... υγ τα πρόσθια δόντια σπάνε εύκολα. Όπως και με την οθόνη ενός iphone δεν είναι η δύναμη μόνο που τα σπάει, είναι και ο τρόπος, μπορεί να γίνει και με το κουτάλι στην φοιτητική λέσχη (φοιτήτρια οδοντιατρικής δάγκωσε το κουτάλι).
evabb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγώ με βασιλικό οξύ τα τρίβω το βράδυ αλλά δεν ασπρίζουν... υγ τα πρόσθια δόντια σπάνε εύκολα. Όπως και με την οθόνη ενός iphone δεν είναι η δύναμη μόνο που τα σπάει, είναι και ο τρόπος, μπορεί να γίνει και με το κουτάλι στην φοιτητική λέσχη (φοιτήτρια οδοντιατρικής δάγκωσε το κουτάλι). λολ με τα τσιπς μπανανας και τα φουντουκια και τα καροτα διατρεχω κανα κινδυνο;
IHateLove Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 λολ με τα τσιπς μπανανας και τα φουντουκια και τα καροτα διατρεχω κανα κινδυνο; ναι, να πας από ασιτία...
fylatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τα φουντούκια με τα πίσω δόντια και όχι πολλά μαζί (πλάκα κάνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα