miltre Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ποια θεωρειται ιδανικοτερη θεση για το κουτι απο αποψη καθαρα αερισμου θορυβος...κατω πατωμα ευκολια ανοιγμα...γραφειο πανω ομορφια σε περιπτωση μοντας...γραφειο πανω θερμοκρασια???? το ρωταω γιατι εχω δοκιμασει τρια διαφορετικα κομπιουτερ απο θεση γραφειου στο πατωμα κατω και δεν ειδα καποιες διαφορες...τελικα μυθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Το κυριότερο πρόβλημα στο πάτωμα είναι ότι μετατρέπεις το Pc σου σε ηλεκτρικό σκουπακι για τις σκόνες.. Οπότε κανονικά το πάτωμα δεν υπάρχει ως επιλογή η σε βάση 30cm από το πάτωμα,η γραφείο. Εγώ το έχω στο γραφείο δεξιά μου αλλά έχω φροντίσει πριν να έχω ένα αθόρυβο Pc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Το κυριότερο πρόβλημα στο πάτωμα είναι ότι μετατρέπεις το Pc σου σε ηλεκτρικό σκουπακι για τις σκόνες.. Οπότε κανονικά το πάτωμα δεν υπάρχει ως επιλογή η σε βάση 30cm από το πάτωμα,η γραφείο. Εγώ το έχω στο γραφείο δεξιά μου αλλά έχω φροντίσει πριν να έχω ένα αθόρυβο Pc.. Εαν το κουτι εχει φιλτρο και το καθαριζεις μια φορα το μηνα μια χαρα επιλογη είναι και το πατωμα, εαν δε μπορεις να βαλεις πουθενα αλλου τον υπολογιστη λογω χωρου κλπ.. Απο κει και περα η θεση δε παιζει μεγαλο ρολο στις θερμοκρασιες.Αρκει να εχει στο πισω μερος αρκετο περιθωριο και φυσικά μπροστά ή οπου αλλου εχει ανεμιστηρια να εχει επισης "αερα".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Εαν το κουτι εχει φιλτρο και το καθαριζεις μια φορα το μηνα μια χαρα επιλογη είναι και το πατωμα, εαν δε μπορεις να βαλεις πουθενα αλλου τον υπολογιστη λογω χωρου κλπ.. Απο κει και περα η θεση δε παιζει μεγαλο ρολο στις θερμοκρασιες.Αρκει να εχει στο πισω μερος αρκετο περιθωριο και φυσικά μπροστά ή οπου αλλου εχει ανεμιστηρια να εχει επισης "αερα".. Ενδεχομένως και αν έχεις green κλιματισμό με φίλτρα ενεργού άνθρακα στο σπίτι σου, αλλά ας μιλήσουμε για real life κ με τις πιθανότητες,πόσοι χρήστες έχουν κουτιά με φίλτρο στο κάτω και στο μπροστά μέρος ?.. εξάλλου όσο αφορά τον χώρο μπορείς να τον βάλεις στο ίδιο σημείο απλά υπερυψωμένο κατά 30 cm.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ειμαι πολυ προσεχτικος και η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην ανοιξω το κουτι μια φορα το μηνα σιχαινομαι τη σκονη και το καθαριζω και εξωτερικα καθε μερα,,βεβαια εχετε δικιο αφου εχω δει σε φιλους απτη σκονη να μη μπορει να γυρισει ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη... οποτε αν το εχω κατω εντελως απλα γλυτωνω θορυβο και λιγο υπερυψωμενο την πολυ σκονη... γενικα τα ειχα αντιληφθει αλλα νομιζα οτι θα ειχε και λιγο καλυτερη ψυξη....αλλα τελικα μυθοοος ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 behold! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ενδεχομένως και αν έχεις green κλιματισμό με φίλτρα ενεργού άνθρακα στο σπίτι σου, αλλά ας μιλήσουμε για real life κ με τις πιθανότητες,πόσοι χρήστες έχουν κουτιά με φίλτρο στο κάτω και στο μπροστά μέρος ?.. εξάλλου όσο αφορά τον χώρο μπορείς να τον βάλεις στο ίδιο σημείο απλά υπερυψωμένο κατά 30 cm.. Μιλησα για περιπτωσεις οπου αυτο δεν ειναι πρακτικό-όμορφο. Πχ ο δευτερος υπολογιστης μου(και κυριως υπολογιστης για gaming) ειναι διπλα σε γυαλινο+μεταλλικο επιπλο tv με 42αρα.. Το κουτι ειναι σχετικά τερατακι(akasa mirage-και φυσικά εχει καλο φιλτρακι κατω μπροστα απο τον κατασκευαστη).Επισης εχει και ροδακια. Τωρα ερχεται σε υψος ακριβως ισα με το επιπλο της Tv Που ειναι διπλα.Φαντασου να ανυψωθει πόσο ασχημα θα δειχνει.. Απο κει και περα ο καθενας κανει τις επιλογες του στο τι κουτι θα παρει,τι επιπλο tv και οτιδηποτε αλλο ωστε να τα συνδυασει και να ειναι ομορφο και οχι μια αηδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 κατω εχεις καλυτερες θερμοκρασιες αλλα περισσοτερη σκονη πανω στο γραφειο εχεις κανα 1C πιο πανω αλλα λιγοτερη σκονη. εγω το εχω πανω στο γραφειο, προτειμαω να το καθαριζω πιο αρεα απο το να το εχω κατω, να κερδιζω 1C και να χρειαζεται πιο πολυ καθαρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα