Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,πριν 10-13 μερες εκανα την πρωτη μου παραγγελια απο το amazon.co.uk αλλα ακομα να μου ερθει.Οταν παταω στο "your orders" μου λεει "Dispatched on 22 Jun 2012" και "delivery estimate : 2 July" και εχω επιλεξει την επιλογη FREE Super Saver Delivery.Βεβαια ειμαι καινουριος και δεν ξερω.Ειναι συνηθες που δεν εχει ερθει?Οταν φτασει θα μου βγαλει καποιο μυνημα οπως "delivered"?Επισης ερχετε μεσω ταχυδρομιου σωστα?και αν ναι ειναι συστημενο?Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Κατ'αρχην κανε υπομονη μερικες μερες ακομα.Ειναι φυσιολογικο.Το delivery estimate ειναι υποθετικο.Συνηθως ισχυει με μια αποκλιση 2-3 ημερων.Αν δε σου ερθει ξερω εγω σε 4-5 μερες απο τωρα,τοτε επικοινωνεις μαζι τους.Μη σε ανησυχει κατι,εχουν εξαιρετικο Live Chat και after sales service.

Στις πληροφοριες τις παραγγελιας σου γραφει με τι σταλθηκε.

Αν σταλθηκε με Royal Mail θα σου ερθει μεσω ταχυδρομειου και οχι συστημενο (εκτος αν ειναι κατι πολυ ακριβο).

Ειτε θα σου ερθει κατευθειαν στο σπιτι σου (αν ειναι μικρο δεματακι) ειτε αν ειναι μεγαλυτερο δεμα, θα σου αφησει ειδοποιηση ο ταχυδρομος και θα περασεις να το παραλαβεις απο το καταστημα ΕΛΤΑ της περιοχης σου με την ταυτοτητα σου.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι οι παραδόσεις δεμάτων από το Αγγλικό Amazon γίνονται, συνήθως, 2-3 μέρες μετά την εκτιμώμενη ημερομηνία.

Υπήρξε περίπτωση, πριν από μερικούς μήνες, που δύο παραδόσεις (μελανιών για τον εκτυπωτή) καθυστέρησαν πάνω από βδομάδα, τους ενημέρωσα, με ειδοποίησαν αμέσως ότι τα ξαναστέλνουν και την επομένη έφερε ο ταχυδρόμος το πρώτο από τα αρχικά.

Τους ενημέρωσα αμέσως, ελπίζοντας να προλάβω τη νέα αποστολή, και απάντησαν να τα επιστρέψω όταν τα παραλάβω, όπως και έγινε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...