Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@lapton_man οπως σου απαντησε ο @roger το οποιοδηποτε laptop αργα ή γρηγορα θα φτασει σε καποιον τεχνικο . Το θεμα ειναι το μεγεθος της ζημιας το οποιο θα εχει οταν φτασει. Γιατι ναι μεν η αλλαγη παστας σε λαπτοπ για καποιον που εχει την καταληλη εμπειρια μπορει να ειναι κατι σχετικα ευκολο αλλα οπως επισης και αρκετα χρονοβορο καθως υπαρχουν παρα πολλες περιπτωσεις οπου πρεπει να κανει το λαπτοπ μπιλιες για να φτασει στον επεξεργαστη . Τωρα στο θεμα μας κανενας δεν σου ειπε να μην βοηθησεις ή να μην μοιραστεις τις οποιες γνωσεις εχεις ή τα οποια λινκ μπορεις να βρεις μεσω google και να τα παρουσιασεις ως γνωσεις σου , το θεμα ειναι ποιος θα αναλαβει την οποιαδηποτε ζημια που ισως προκαλεσει ο απειρος χρηστης ; εσυ μηπως ; δεν το νομιζω . Τα εχεγγυα που δηθεν πηρες οπως αναφερεις αποδειχθηκαν υποθεσεις συμφωνα με τα λεγομενα σου . Δεν γνωριζες ουτε καν αν το λαπτοπ εχει εγγυηση . Οσο για την εμπειρια του χρηστη εγω βλεπω πως υπαρχει "φοβος " στην αφαιρεση της μητρικης πραγμα που μου δειχνει πως φυσικα δεν εχει τις απαραιτητες γνωσεις .

Σε αυτην την χωρα παμε κατα διαολου γιατι οι περισσοτεροι εχουν τον ιδιο τροπο σκεψης με σενα , οτι ολοι μπορουν να κανουν τα παντα.

οσο για τα ειρωνικα σου σχολια απλα ειναι για γελια και μονο .

Για την ιστορια και μονο κοστος καθαρισμου εσωτερικου λαπτοπ γυρω στα 40 ευρω

κοστος καινουργιας μητρικης 200 +

Δημοσ.

@Roger:Τον χαλασμένο εκτυπωτή θα τον χαρίσω εδώ (ή αλλού) για υστεροφημία,δεν ξέρω να φτιάχνω εκτυπωτές οπότε δεν ασχολούμαι.

Επίσης άμα με πονάει κάτι και αυτό δεν οφείλεται σε κάτι διαφορετικό απ' αυτά που τρώω ή πίνω,πάω γιατρό.

Άμα μου χαλάσει το πλυντήριο/κουζίνα/μίξερ/ό,τι στο πέος,κοιτάω να δω αν με συμφέρει να το φτιάξω και μετά είτε πάω μάστορα είτε παίρνω καινούργιο.

Επίσης,όποιος επισκευάζει συσκευή που τροφοδοτείται με 220V (άσχετα αν κάποιο ρουμκοφκοειδές πηνίο - μετ/στης που έχει μέσα μπορεί να φτάνει σε ορισμένα σημεία και τα έξι σου χιλιάρικα) και η συσκευή αυτή είναι στο ρεύμα την ώρα της επισκευής και ανοιχτή+προσβάσιμη,νομίζεις ότι αν δεν γνωρίζει πως να τη διαχειριστεί θα φτάσει να ζήσει μέχρι post εδώ;

@BEL_3:Ο χρήστης που αποκομίζει εμπειρίες απ' τον ιστό και αισθάνεται έτοιμος για επέμβαση,είναι υπεύθυνος.

Σ' αυτή τη χώρα δεν πάμε κατα διαόλου γιατί υπάρχω εγώ,πάμε κατα διαόλου γιατί υπάρχεις εσύ.Όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα μέχρι εκεί που νομίζουμε.Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.

Τα ειρωνικά μου σχόλια τα έβαλα ακριβώς για να γελάσουμε,είναι ευχάριστο που μπόρεσες να πιάσεις το πνεύμα μου.

40€ καθαρισμός.Ελπίζω να είναι μέχρι βίδας,σωστά;Γιατί μπορεί να πάει μέχρι το βενζινάδικο στη πίεση.Αν και τότε πάλι μπορεί να είσαι ανταγωνιστικός,γιατί άμα καλέσεις courrier να στο πάει και να στο φέρει από κει (στο βενζινάδικο για φύσημα),για επείγουσα αποστολή (διεκπεραίωση κάτω από μία ώρα=χαρακτηρισμός "επείγουσα") το λιγώτερο που θα σου πάρει μια αξιοπρεπής εταιρεία courrier είναι ένα εικοσιπεντάρι.Συνεπώς και εδώ είσαι ανταγωνιστικός.Έχεις και το κόπο σου για υπερεργασία.

Για μητρική laptop,ήθελα νάξερα ποιός δίνει διακοσάρια για μητρικές (γενίκευσες εδώ,ας πάει στο καλό,ίδια τιμή για το netbookάκι και για ένα οχταπύρηνο),τη στιγμή που στο ebay ή στις εδώ Αγγελίες βρίσκεις ολόκληρο σ' αυτά τα λ7,έχω πουλήσει αρκετά και δεν μου τάτριψαν στη μούρη.

@all:Με ευχάριστη έκπληξη διαπίστωσα για μιά ακόμα φορά ότι υπάρχει feedback στις δημοσιοποιημένες μου απόψεις,δεν περίμενα τόση+τέτοια αντιμετώπιση να πω την αλήθεια,αυτό με κάνει να δυναμώσω κι άλλο και να συνεχίσω τις επεμβάσεις μου στα δρώμενα.

Σας ευχαριστώ όλους και τούδε θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας στο μέλλον.

χαμογελάκι εδώ :P

Δημοσ.

@Roger:Τον χαλασμένο εκτυπωτή θα τον χαρίσω εδώ (ή αλλού) για υστεροφημία,δεν ξέρω να φτιάχνω εκτυπωτές οπότε δεν ασχολούμαι.

Επίσης άμα με πονάει κάτι και αυτό δεν οφείλεται σε κάτι διαφορετικό απ' αυτά που τρώω ή πίνω,πάω γιατρό.

Άμα μου χαλάσει το πλυντήριο/κουζίνα/μίξερ/ό,τι στο πέος,κοιτάω να δω αν με συμφέρει να το φτιάξω και μετά είτε πάω μάστορα είτε παίρνω καινούργιο.

Επίσης,όποιος επισκευάζει συσκευή που τροφοδοτείται με 220V (άσχετα αν κάποιο ρουμκοφκοειδές πηνίο - μετ/στης που έχει μέσα μπορεί να φτάνει σε ορισμένα σημεία και τα έξι σου χιλιάρικα) και η συσκευή αυτή είναι στο ρεύμα την ώρα της επισκευής και ανοιχτή+προσβάσιμη,νομίζεις ότι αν δεν γνωρίζει πως να τη διαχειριστεί θα φτάσει να ζήσει μέχρι post εδώ;

@BEL_3:Ο χρήστης που αποκομίζει εμπειρίες απ' τον ιστό και αισθάνεται έτοιμος για επέμβαση,είναι υπεύθυνος.

Σ' αυτή τη χώρα δεν πάμε κατα διαόλου γιατί υπάρχω εγώ,πάμε κατα διαόλου γιατί υπάρχεις εσύ.Όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα μέχρι εκεί που νομίζουμε.Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.

Τα ειρωνικά μου σχόλια τα έβαλα ακριβώς για να γελάσουμε,είναι ευχάριστο που μπόρεσες να πιάσεις το πνεύμα μου.

40€ καθαρισμός.Ελπίζω να είναι μέχρι βίδας,σωστά;Γιατί μπορεί να πάει μέχρι το βενζινάδικο στη πίεση.Αν και τότε πάλι μπορεί να είσαι ανταγωνιστικός,γιατί άμα καλέσεις courrier να στο πάει και να στο φέρει από κει (στο βενζινάδικο για φύσημα),για επείγουσα αποστολή (διεκπεραίωση κάτω από μία ώρα=χαρακτηρισμός "επείγουσα") το λιγώτερο που θα σου πάρει μια αξιοπρεπής εταιρεία courrier είναι ένα εικοσιπεντάρι.Συνεπώς και εδώ είσαι ανταγωνιστικός.Έχεις και το κόπο σου για υπερεργασία.

Για μητρική laptop,ήθελα νάξερα ποιός δίνει διακοσάρια για μητρικές (γενίκευσες εδώ,ας πάει στο καλό,ίδια τιμή για το netbookάκι και για ένα οχταπύρηνο),τη στιγμή που στο ebay ή στις εδώ Αγγελίες βρίσκεις ολόκληρο σ' αυτά τα λ7,έχω πουλήσει αρκετά και δεν μου τάτριψαν στη μούρη.

@all:Με ευχάριστη έκπληξη διαπίστωσα για μιά ακόμα φορά ότι υπάρχει feedback στις δημοσιοποιημένες μου απόψεις,δεν περίμενα τόση+τέτοια αντιμετώπιση να πω την αλήθεια,αυτό με κάνει να δυναμώσω κι άλλο και να συνεχίσω τις επεμβάσεις μου στα δρώμενα.

Σας ευχαριστώ όλους και τούδε θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας στο μέλλον.

χαμογελάκι εδώ :P

Λοιπόν, μικρέ nooba! Άκου να σου πω πόσα ξέρεις και πόσο βοηθάς! Υπάρχουν δύο ειδών τεχνικοί... υποθέτω τους ξέρεις και δεν χρειάζεται να σου πω τι σημαίνει ΑΤ και ΤΑ, σωστά? Επίσης εσύ με την εμπειρία σου την τρελή και όλο αυτό το help που θέλεις να δώσεις μπορεί μόλις να οδήγησες τον χρήστη στο να κάψει τον φορητό του αφού εγώ που παίρνω τα €40,00 ξέρω ότι πρέπει να αποφορτιστώ και ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιήσω το βραχιόλι του στατικού ηλεκτρισμού. Όσο για το βενζινάδικο και για το φύσημα είσαι τόσο μαμάτος που μάλλον δεν γνωρίζεις ότι ο ανεμιστήρας δεν κάνει να παίρνει ούτε υπερβολικές στροφές (blower φάση) αλλά ούτε και να γυρνάει χωρίς την χρήση του ρεύματος που παίρνει από το πηνίο του γιατί αλλιώς η διάρκεια ζωής μικραίνει αισθητά (διάβασε και λίγο φυσική το κέρατο μου). Όσο για τις μητρικές του ebay και αυτά... συγγνώμη που μπορώ να παραδεχτώ ότι έκανα λάθος γιατί η μητρική στοιχίζει περίπου €300,00+ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!!! και ναι φυσικά πολλές φορές δεν αξίζει. Επίσης ξέχασα να πω ότι από ebay η εγγύηση είναι μηδέν. Συνεχίζοντας για τα €40,00, όταν θα μου το φέρεις για καθαρισμό σίγουρα δεν θα το βουτήξω σε οινόπνευμα το οποίο ξέχασες να πεις τι είδους οινόπνευμα να είναι προκειμένου να μην κάνει ζημιά στην πλακέτα. Επίσης ξέχασες να πεις αν πρέπει να χρησιμοποιήσει πάστα ή thermal pads! Υποθέτω ότι ξέρεις και αυτά τι είναι και απλά σου ξέφυγε! Επίσης, ποιο είδος πάστας χρησιμοποιείς και πρότεινες στον χρήστη? Silver, Silver metallic? Απλά και όπως μπορεί να δει όντως ο χρήστης πλέον από αυτά που σου απαντάω, μπορεί να καταλάβει την διαφορά ενός που απλά ψάχνει στο google και ενός που απλά ξέρει την δουλειά του! Τώρα να σου πω κάτι ελαφρύ και για το courrier και την ειρωνεία σου, αν εσύ μέχρι σήμερα πήγαινες στους μαμάτους τεχνικούς που κάνουν service με €10,00 ή €20,00 που στην ουσία ξέρουν να κάνουν αυτά που λες μόνο, τότε συγγνώμη αλλά είσαι άξιος της μοίρας σου και καλά κάνεις και εμπιστεύεσαι τα χεράκια σου. Επίσης μπορείς να ζητήσεις από τον βενζινά της γειτονιάς σου να σου ανοίγει το manual και να κάνει όλα αυτά που σου ανέφερα και θέλω μόνο να μου πεις σε ποιο βενζινάδικο και πότε να στείλω το courier (πληρωμένο από εμένα φυσικά :) ). Επίσης επειδή πρόσφατα έσκασε η τουρμπίνα του αυτοκινήτου μου και όντως κατέβασα manual (απλά για να ενημερωθώ για το αν και κατά πόσο επισκευάζεται), τώρα θα κάτσω να την ανοίξω όπως μου λέει κι αν κάτι πάει στραβά δεν είναι τίποτα μωρέ, θα την πάω όπως είναι ανοικτή στον μάστορα, θα μου πει πάρε τα @@ μου και θα πληρώσω €1.250,00 που κάνει η καινούρια ενώ αν την πήγαινα αρχικά το κόστος μου είναι €350,00 για την επισκευή. Ναι έχεις δίκιο, δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου!

Προς @zouve, δεν σου λέω να πας σε κάποιον τεχνικό αλλά ακολούθησε σίγουρα κάποιες από τις οδηγίες που δίνω εγώ τουλάχιστον γιατί άλλο να είσαι επαγγελματίας κι άλλο να σε βοηθάει απλά το google το οποίο πίστεψε με έχει βοηθήσει και εμένα και όλους τους τεχνικούς αλλά για διευκρινιστικούς λόγους. Υποτίθεται ότι ξέρεις ήδη κάποια πράγματα και όχι να σου δίνονται απλά 5 βήματα και μετά κόψε το σβέρκο σου.

@laptop_man όταν θέλεις το όνομα, ψευδώνυμο, κοίτα να είσαι αντάξιος αυτού και να ξέρεις αρκετά πράγματα για να βοηθήσεις κάποιον και όχι να του δίνεις και την πιθανότητα να κάψει το μηχάνημά του με δική του ευθύνη πάντα. Τώρα πάνε για ύπνο ήσυχος ότι κάποιος έδωσε ποιο καλές συμβουλές παρότι θα έπρεπε να περιμένω τα αποτελέσματα των δικών σου οδηγιών (όχι ότι οι δικές μου είναι πλήρης αλλά σίγουρα δεν είναι άνοιξε το manual και θα τα κάνεις όλα)

@roger Όταν ο χρήστης είναι απλά Noobas του δίνεις να καταλάβει ότι απλά είναι και λίγος :)

@laptop_man την επόμενη φορά έλα να ανοίξουμε παρέα έναν φορητό για να σου δείξω διαδικασία ανοίγματος. Επίσης όταν νιώσεις έτοιμος για την απάντηση του ΑΤ και του ΤΑ πες μου να σου πω. Πρόσεχε μόνο γιατί πονάει να είσαι ΑΤ :P Επίσης η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια λέγανε οι παλιοί... κάτι θα ξέρανε και αυτοί οι καημένοι.

BTW για να φτάσεις εσύ να μου πάρεις το ψωμάκι μου... έχεις πολύ πολύ ακόμα!

Την καλημέρα μου και καλή μας δουλειά! :-D

Δημοσ.

Περιμένω να υποστηρίξεις έμπρακτα όλα αυτά που αναρτάς εδώ.Αλήθεια λέω,όλοι μας θα ωφεληθούμε αν συνεχίσει αυτό.

btw,όχι τέτοια βοήθεια,ελπίζω:

υπαρχει περιπτωση να ειναι αναποδα στην πλακετα . Διαφερει απο λαπτοπ σε λαπτοπ .

υπαρχει μεγαλη περιπτωση να χρειαστει να βγουν τα παντα

Τα acer μηχανηματα ειχαν παντα ενα θεμα με τις θερμοκρασιες, ενα παραπανω το οτι ειναι και amd

Δημοσ.

Περιμένω να υποστηρίξεις έμπρακτα όλα αυτά που αναρτάς εδώ.Αλήθεια λέω,όλοι μας θα ωφεληθούμε αν συνεχίσει αυτό.

btw,όχι τέτοια βοήθεια,ελπίζω:

Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως δεν σου αρεσει στο ποστ που μου κανεις παραθεση . Τι να εκανα δηλαδη να προετρεπα ενα χρηστη να κανει μπιλιες το λαπτοπ ; Χωρις να ξερει το πως ;

Αν δεν υπηρχαν ανθρωποι που θελουν να βοηθησουν δεν θα υπηρχαν και φορουμ στυλ Insomnia . Το θεμα ειναι αυτο να γινεται σωστα και οχι με πληροφοριες πασαλειμματα

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να είναι ανάποδα στη πλακέτα.Διαφέρει από laptop σε laptop.

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να χρειαστεί να βγουν τα πάντα.

Τα acer μηχανήματα είχαν πάντα ένα θέμα με τις θερμοκρασίες,ένα παραπάνω ότι είναι amd.

Κι αυτό εσύ το λες βοήθεια.Και σωστή πληροφόρηση,χωρίς πασαλείματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...