Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Φτιαχνω μια εφαρμογη android και θελω την βοηθεια σας σε κατι. Προσπαθω να φτιαξω ενα ημερολογιο στο οποιο οταν σε καθε event θα δινω την τοποθεσια τοτε η εφαρμογη εφοσον ειναι συνδεδεμενη στο internet θα στελνει τις 5 πρωτες τοποθεσιες στην παρακατω ιστοσελιδα http://findthebestroute.com/RouteFinder.html και θα λαμβανει το αρχειο με την διαδρομη που περιεχει ολες τις τοποθεσιες. Δηαδη με αλλα λογια θελω τις τοποθεσιες να τις βαλει αυτοματα στα text fields που εχει η σελιδα, στην συνεχεια να αυτοματα να εκτελεστει η επιλογη για export route sto google maps gia na anoiksei to google maps. O χρηστης δεν θα μεταβει ποτε στην ιστοσελιδα, κατευθειαν θα δει στο google maps την διαδρομη. Ειναι αυτο εφικτο?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Φτιαχνω μια εφαρμογη android και θελω την βοηθεια σας σε κατι. Προσπαθω να φτιαξω ενα ημερολογιο στο οποιο οταν σε καθε event θα δινω την τοποθεσια τοτε η εφαρμογη εφοσον ειναι συνδεδεμενη στο internet θα στελνει τις 5 πρωτες τοποθεσιες στην παρακατω ιστοσελιδα http://findthebestroute.com/RouteFinder.html και θα λαμβανει το αρχειο με την διαδρομη που περιεχει ολες τις τοποθεσιες. Δηαδη με αλλα λογια θελω τις τοποθεσιες να τις βαλει αυτοματα στα text fields που εχει η σελιδα, στην συνεχεια να αυτοματα να εκτελεστει η επιλογη για export route sto google maps gia na anoiksei to google maps. O χρηστης δεν θα μεταβει ποτε στην ιστοσελιδα, κατευθειαν θα δει στο google maps την διαδρομη. Ειναι αυτο εφικτο?

Κύριε Πρόεδρε, θα είναι και ο Πίου εκεί???

Σοβαρά τώρα,, νομίζω οτι κάνεις τη ζωή σου πολύ δύσκολη. Γιατί δεν παίζεις απευθείας με το Google Maps, σε ένα MapActivity, κι αν θες να στείλεις κάπου τα coordinates φτιάξε ένα Web Service, να τα στέλνεις στον web server σου και κατ'επέκταση σε κάποια βαση, (αν τα θες κεντροποιημένα), ή να πάρεις τοποθεσίες γενικά βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων??

Από την άλλη, αν τα δεδομένα που μεταφέρεις είναι αρχείο (άρα κείμενο), η χρέωση είναι διαφορετική από το να στέλνεις Coordinates, όσων αφορά το ζήτημα της χρέωσης από τους providers. Νομίζω (και ας με διορθώσει κάποιος) η μεταφορά δεδομένων στίγματος δεν χρεώνεται από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ... (χωρίς να είμαι σίγουρος 100%).

Δημοσ.

Δεν θελω να τα στειλω σε κανεναν server. Το μονο που με νοιαζει ειναι να εμφανιστει η βελτιστη διαδρομη στον χρηστη τπτ αλλο. Επειδη υπαρχει ηδη ετοιμο αυτο στην σελιδα προσπαθω να βρω ενα τροπο αντι ο χρηστης να χρησιμοποιει τον browser του κινητου καθε φορα ωστα να μπει στην σελιδα να πληκτρολογησει τις διευθυνσεις κτλ να το κανει μεσα απο την εφαρμογη μια φορα και η εφαρμογη να τα μεταφερει στα καταλληλα text fields αυτοματα.

Δημοσ.

Δεν θελω να τα στειλω σε κανεναν server. Το μονο που με νοιαζει ειναι να εμφανιστει η βελτιστη διαδρομη στον χρηστη τπτ αλλο. Επειδη υπαρχει ηδη ετοιμο αυτο στην σελιδα προσπαθω να βρω ενα τροπο αντι ο χρηστης να χρησιμοποιει τον browser του κινητου καθε φορα ωστα να μπει στην σελιδα να πληκτρολογησει τις διευθυνσεις κτλ να το κανει μεσα απο την εφαρμογη μια φορα και η εφαρμογη να τα μεταφερει στα καταλληλα text fields αυτοματα.

και πάλι έχεις πολλά προβλήματα:

1. Δεν μπορείς να "παρσάρεις" το site και να τσιμπήσεις το χάρτη, γιατί ο χάρτης του Google Maps είναι μέσα σε Adobe Flash. (Κάνε δεξί κλίκ στο site και θα δεις οτι είναι flash). Άρα και να γεμίσεις τα πεδία είναι δώρον-άδωρο.

2. Αν δεν θέλεις να προσαρτήσεις MapActivity στο project σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Static API του Google Maps. Παράδειγμα εδώ.

3. Θα πρέπει να είσαι φειδωλός με τα δεδομένα που πηγαινοέρχονται μέσω των mobile συσκευών. Και αυτό γιατί κοστίζει! Το να παρσάρεις λοιπόν, ένα site, να κάνεις POST τα δεδομένα και να κάνεις GET για να πάρεις ότι είναι να πάρεις, είναι άστα να πάνε.

Δημοσ.

Το site εχει την επιλογη να κατεβει το αρχειο στο κινητο, το ξερω οτι ειναι αδυνατο να το τραβηξω απο το site τον χαρτη. Εγω απλα ηθελα τροπο να παρω το αρχειο αν εισαγω τα καταλληλα δεδομενα στα πεδια. Μου ειπαν οτι ειναι εφιτκο με post αρκει να δω στον κωδικα html της σελιδας ποιο ειναι το variable name των πεδιων και να κανω post τα δεδομενα μου σε αυτα τα variables. Αντιστοιχα θα υπαρχει και variable για το κουμπι οπου κατεβαζεις το αρχειο ωστε να κανω το GET. Ολα αυτα σε θεωρητικο επιπεδο βεβαια αλλα μου ειπαν οτι ισχυουν και για αυτο ρωταω και δευτερη γνωμη απο αλλους μηπως εχουν καποια ιδεα.

Δημοσ.

Το site εχει την επιλογη να κατεβει το αρχειο στο κινητο, το ξερω οτι ειναι αδυνατο να το τραβηξω απο το site τον χαρτη. Εγω απλα ηθελα τροπο να παρω το αρχειο αν εισαγω τα καταλληλα δεδομενα στα πεδια. Μου ειπαν οτι ειναι εφιτκο με post αρκει να δω στον κωδικα html της σελιδας ποιο ειναι το variable name των πεδιων και να κανω post τα δεδομενα μου σε αυτα τα variables. Αντιστοιχα θα υπαρχει και variable για το κουμπι οπου κατεβαζεις το αρχειο ωστε να κανω το GET. Ολα αυτα σε θεωρητικο επιπεδο βεβαια αλλα μου ειπαν οτι ισχυουν και για αυτο ρωταω και δευτερη γνωμη απο αλλους μηπως εχουν καποια ιδεα.

Η επιλογή είναι δική σου ... σου παρέθεσα τον εύκολο - λογικό και ευρέως χρησιμοποιούμενο τρόπο για Geo Location ... αν θες όπως και δήποτε να αλληλεπιδράσει η εφαρμογή σου με αυτό το site, τί να σου πω? Εσύ το γράφεις!! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...