Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους (περασε η ωρα) :P ενα φιλαρακι μου θελει καινουργιο desktop (μονο μοναδα)...το παιδι μενει λαμια...συναρμολογηση δεν χρειαζεται μπορω να του το στησω εγω...και μπορει να αγορασει απο διαφορετικα μαγαζια :)

Δημοσ.

Με 500$ κανα mp3/web browsing/ταινιες ή ελαφρυ gaming... (λογικα)

Μπορεί και αξιοπρεπές gaming στο μπάτζετ, γι αυτό το λέω. Π.χ ανάλογα με την οθόνη και τις απαιτήσεις αναβαθμισιμότητας μπορεί να πάρει από 965BE + 6850 χωρίς ssd μέχρι Llano με ssd και i3 με 6850 χωρίς ssd. Αντίστοιχα δλδ αξιοπρεπέστατο μπάτζετ gaming, all around λύση για ελαφρύ gaming (ανάλογα και την οθόνη) και επίσης αξιοπρεπές gaming με καλή προοπτική μελλοντικής αναβάθμισης.

Δημοσ.

Οχι δεν εννοουσα πχ low details κτλπ απλα οχι και BF3 maxed out... δηλαδη κανα pro/diablo/LoL τετοιο ειδος

αλλα οπως λες εξαρταται και απο την οθονη αν ειναι 800x600 ή 1920x1080

Δημοσ.

δεν σας το ανεφερα γιατι δεν μου ειχε πει για τι το θελει...ο συγκεκριμενος το θελει για κανενα lol wow πως λεγονται αυτα τα games τελος παντων...οθονη εχει αυτη http://www.shopping.com/LG-LG-INTL-L1718S-BN-BLACK-17-ACTIVE-MATRIX-TFT-LCD-MONITOR/info απλα δεν ειμαι και πολυ καλος στις συνθεσεις :) αδικος χαχαχα οχι φιλε εκεινος ηταν ξαδερφος μου αυτος ειναι φιλος μου..δυστυχως ναι παει ο σκληρος και κριμα ηταν 250αρης :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...