KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 καλημερα σε ολους (περασε η ωρα) ενα φιλαρακι μου θελει καινουργιο desktop (μονο μοναδα)...το παιδι μενει λαμια...συναρμολογηση δεν χρειαζεται μπορω να του το στησω εγω...και μπορει να αγορασει απο διαφορετικα μαγαζια
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Τι θέλει να το κάνει δεν μας λες όμως, όπως και ποιά είναι η οθόνη του.
SOADNICK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Με 500$ κανα mp3/web browsing/ταινιες ή ελαφρυ gaming... (λογικα)
άδικος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Είναι αυτουνού που έδωσε το παλιό desktop; Και τι έγινε τελικά με το δίσκο; edit: Άσε το διάβασα . R.I.P.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Με 500$ κανα mp3/web browsing/ταινιες ή ελαφρυ gaming... (λογικα) Μπορεί και αξιοπρεπές gaming στο μπάτζετ, γι αυτό το λέω. Π.χ ανάλογα με την οθόνη και τις απαιτήσεις αναβαθμισιμότητας μπορεί να πάρει από 965BE + 6850 χωρίς ssd μέχρι Llano με ssd και i3 με 6850 χωρίς ssd. Αντίστοιχα δλδ αξιοπρεπέστατο μπάτζετ gaming, all around λύση για ελαφρύ gaming (ανάλογα και την οθόνη) και επίσης αξιοπρεπές gaming με καλή προοπτική μελλοντικής αναβάθμισης.
SOADNICK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Οχι δεν εννοουσα πχ low details κτλπ απλα οχι και BF3 maxed out... δηλαδη κανα pro/diablo/LoL τετοιο ειδος αλλα οπως λες εξαρταται και απο την οθονη αν ειναι 800x600 ή 1920x1080
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 δεν σας το ανεφερα γιατι δεν μου ειχε πει για τι το θελει...ο συγκεκριμενος το θελει για κανενα lol wow πως λεγονται αυτα τα games τελος παντων...οθονη εχει αυτη http://www.shopping.com/LG-LG-INTL-L1718S-BN-BLACK-17-ACTIVE-MATRIX-TFT-LCD-MONITOR/info απλα δεν ειμαι και πολυ καλος στις συνθεσεις αδικος χαχαχα οχι φιλε εκεινος ηταν ξαδερφος μου αυτος ειναι φιλος μου..δυστυχως ναι παει ο σκληρος και κριμα ηταν 250αρης
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μια πρόταση: ξεχασες την gpu η μου φαινεται?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ξεχασες την gpu η μου φαινεται? Έχει ο επεξεργαστής ενσωματωμένη που είναι υπεραρκετή για την ανάλυση της οθόνης του.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 οπα?? βγηκε τετοια μαγκια? δεν ειμαι ενημερωμενος πολυ καλο δεν ηξερα οτι εχει βγει κατι τετοιο..οκ τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα