vagotron1995 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 παιδια ποιο κινητο λετε να αγορασω?Samsung Galaxy Ace ή Sony Ericsson Neo V??
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Το θεμα μεταφερεται στην ενότητα Κινητη και Σταθερη Τηλεφωνία παρακαλω προσέχετε σε ποιο σημειο κανετε δημοσιεύσεις. Ευχαριστώ.
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 το ACE ξεχνα το σαπια οθονη θα προτεινα huawei ideos x5 pro στα 170 ευρω κοτσαρε και την αναβαθμιση για android 4.και θα γουσταρεις
vagotron1995 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 τελικα πηρα το neo v αλλα εχω μια απορια...ιδεα μου ειναι ή δεν ειναι πολυ φωτεινο??η φωτεινοτητα ειναι στο full αλλα δεν ξερω,μηπως εχει καποιο προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας??
christs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 τελικα πηρα το neo v αλλα εχω μια απορια...ιδεα μου ειναι ή δεν ειναι πολυ φωτεινο??η φωτεινοτητα ειναι στο full αλλα δεν ξερω,μηπως εχει καποιο προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας?? ρυθμσεις, προβολη, φωτεινοτητα, κατεβασμα.
vagotron1995 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 οχι εννοω οτι μηπως απο μονο του εχει καποιο προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας ανοιχτο και δεν ειναι πολυ φωτεινη η οθονη,οχι αμα υπαρχει X.X
christs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 οχι εννοω οτι μηπως απο μονο του εχει καποιο προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας ανοιχτο και δεν ειναι πολυ φωτεινη η οθονη,οχι αμα υπαρχει X.X dude, i dont get you. Aν βρισκεις την οθονη πολυ φωτεινη, κατεβασε τη φωτεινοτητα. Αν μιλας για το θεμα αυτοματη φωτεινοτητα, λυνεται μονο με root ktl ktl
vagotron1995 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 οχι απλως εννοω οτι και στο full που ειναι η φωτεινοτητα,την βρικσω ακομα λιγο σκοτεινη αλλα ενταξει σιγα
Hopi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 παιδια ποιο κινητο λετε να αγορασω?Samsung Galaxy Ace ή Sony Ericsson Neo V?? Μπορείς να αυξήσεις λίγο ακόμη το budget; Αν ναι και έχεις το περιθώριο να διαθέσεις επιπλέον 59 ευρώ πήγαινε εδώ με κλειστά τα μάτια. Διπύρηνος επεξεργαστής, καλή κάμερα και υποστήριξη NFC που μελλοντικά θα σου φανεί χρήσιμο σαν χαρακτηριστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα