Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το θεμα μεταφερεται στην ενότητα Κινητη και Σταθερη Τηλεφωνία παρακαλω προσέχετε σε ποιο σημειο κανετε δημοσιεύσεις.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

το ACE ξεχνα το

σαπια οθονη

θα προτεινα huawei ideos x5 pro στα 170 ευρω

κοτσαρε και την αναβαθμιση για android 4.και θα γουσταρεις

Δημοσ.

τελικα πηρα το neo v αλλα εχω μια απορια...ιδεα μου ειναι ή δεν ειναι πολυ φωτεινο??η φωτεινοτητα ειναι στο full αλλα δεν ξερω,μηπως εχει καποιο προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας??

Δημοσ.

τελικα πηρα το neo v αλλα εχω μια απορια...ιδεα μου ειναι ή δεν ειναι πολυ φωτεινο??η φωτεινοτητα ειναι στο full αλλα δεν ξερω,μηπως εχει καποιο προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας??

ρυθμσεις, προβολη, φωτεινοτητα, κατεβασμα.

Δημοσ.

οχι εννοω οτι μηπως απο μονο του εχει καποιο προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας ανοιχτο και δεν ειναι πολυ φωτεινη η οθονη,οχι αμα υπαρχει X.X

Δημοσ.

οχι εννοω οτι μηπως απο μονο του εχει καποιο προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας ανοιχτο και δεν ειναι πολυ φωτεινη η οθονη,οχι αμα υπαρχει X.X

dude, i dont get you.

Aν βρισκεις την οθονη πολυ φωτεινη, κατεβασε τη φωτεινοτητα.

Αν μιλας για το θεμα αυτοματη φωτεινοτητα, λυνεται μονο με root ktl ktl

Δημοσ.

παιδια ποιο κινητο λετε να αγορασω?Samsung Galaxy Ace ή Sony Ericsson Neo V??

Μπορείς να αυξήσεις λίγο ακόμη το budget; Αν ναι και έχεις το περιθώριο να διαθέσεις επιπλέον 59 ευρώ πήγαινε εδώ με κλειστά τα μάτια. Διπύρηνος επεξεργαστής, καλή κάμερα και υποστήριξη NFC που μελλοντικά θα σου φανεί χρήσιμο σαν χαρακτηριστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...