Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

Αγόρασα απο το eshop τα παρακατω για να κανω αναβαθμηση στον υπολογιστή μου

μητρική ASUS P8H61-M LE REV3.0

επεξεργαστή INTEL CORE I3-2100 3.1 GHZ LGA1155 - BOX

ram KINGSTON KVR1333D3N9/4G DDR3 4GB PC10666 1333MHZ VALUE RAM

είχα τροφοδοτικό οθόνη Accer 17' και σκληρό

Δεν πήρα καρτα γραφικών γιατι υποστιρίζει αποτι λεει η μητρικη.

τα συνδεσα ολα οκ, πατώντας το start ξεκιναει δουλευει ο επεξεργαστής αλλα δεν περνει δεδομενα η οθονη

μενει με το λαμπακι στο πορτικαλι (απλα ρευμα) και δε γινεται ποτε πρασσινο (δεδομενα)

τι να κανω ... ας βοηθησει καποιος

Δημοσ.

Ακους καποιο μπιπ απο το ηχειο της μητρικης;Αν οχι κατι δεν παει καλα.Κοιταξε αν ολα τα καλωδια και κυριως το τετραπινο του επεξεργαστη ειναι καλα κουμπωμενο. Δοκιμασε με ενα μονο dimm μνημης. Αποσυνδεσε τα παντα εκτος επεξεργαστη κ μνημης κ ξαναδοκιμασε. Ξεσφιξε λιγο τις βιδες της μητρικης καθως καποιες φορες ειναι προβλημα. Αν εχεις ενα μονο dimm δοκιμασε καποιο αλλο.Τελος αν τιποτα δε δουλεψει στησε τη μητρικη εκτος κουτιου με επεξεργαστη κ μνημη μονο. Αν κ παλι τιποτα θα ελεγα οτι πας για αλλαγη μητρικης(τελευταια βλεπω καμποσες ελατωματικες)

Δημοσ.

εκανες ρεσετ το bios με το τζαμπεράκι; νομίζω πως πρέπει να γίνει σε ένα καινούριο μομπο

Δημοσ.

Ακους καποιο μπιπ απο το ηχειο της μητρικης;Αν οχι κατι δεν παει καλα.Κοιταξε αν ολα τα καλωδια και κυριως το τετραπινο του επεξεργαστη ειναι καλα κουμπωμενο. Δοκιμασε με ενα μονο dimm μνημης. Αποσυνδεσε τα παντα εκτος επεξεργαστη κ μνημης κ ξαναδοκιμασε. Ξεσφιξε λιγο τις βιδες της μητρικης καθως καποιες φορες ειναι προβλημα. Αν εχεις ενα μονο dimm δοκιμασε καποιο αλλο.Τελος αν τιποτα δε δουλεψει στησε τη μητρικη εκτος κουτιου με επεξεργαστη κ μνημη μονο. Αν κ παλι τιποτα θα ελεγα οτι πας για αλλαγη μητρικης(τελευταια βλεπω καμποσες ελατωματικες)

Η αληθεια ειναι οτι ενω εχω συνδεσει το ηχειακι του pc δε βγαζει ηχο κατα την εκκινηση.

Τα καλωδια ειναι καλα κουμπομενα

ενα dimm μνημης εχω και το ξεκιναω με επεξεργαστη κ μνημη μονο και οθονη γιατι αυτο δε δουλευει

Δημοσ.

Μην το ταλαιπωρείς πολυ το θέμα, είναι μάλλον μητρική. Αφού υπάρχει το 7 day DOA δώστη στο eshop.

Και εγώ στο παρελθόν την είχα πάθει με ASUS που δούλεψε μία ολόκληρη μέρα :mad: και μετά τίποτα - μαύρη οθόνη.

Αν θυμάμαι καλά την άλλαξα με μια Gigabyte.

Δημοσ.

Αφου δε σου δουλεψανε οι πολυ σωστες συμβουλες του φιλου παραπανω....Aν δε σου κάνει κόπο και έχεις θερμική πάστα....Βγάλε μια τον επεξεργάστη και ρίξε μια καλή ματιά στα πινακια της μητρικής και τίποτα τυχών εμφανή σημάδια στο CPU ....αν έχει πατήσει λίγο λάθος ο επεξεργάστης στο σοκετ .... Μπορεί να τα στραβώσει πινακια μητρικης , να βραχυκυκλωνει και να έχεις τέτοια αποτελέσματα....μπαίνει σε συνεχή επανεκινηση και δε κάνει πόστ ποτέ....το έχω δει και αυπο .....σίγουρα είναι μεταξύ CPU..mobo & ram....αλλα αν είναι όλα καινουρια είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις χωρίς δεύτερο μηχάνημα να τεσταρεις τα κομμάτια ένα ένα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...