kosegdit Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχω την εξής απορία... Έχω μια τηλεόραση 26" (16/9), με ανάλυση 1366x768. Όποτε συνδέω κάποιο pc πάνω με hdmi, τότε η εικόνα που παίρνω είναι κάπως σαν ελαφρώς ζουμαρισμένη. Δηλαδή στην επιφάνεια εργασίας αλλά και όταν βάζω να δω κάποια ταινία, χάνω λίγο από τα άκρα της εικόνας, από όλες τις πλευρές. Ξέρετε που οφείλεται αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω ώστε να βλέπω όλη την εικόνα;
miltos844 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 H τηλεοραση καπου εχει να ρυθμισει ςπως να δειχνει 16:9 και αλλα παιξε με αυτα να δεις πως ταιριαζει
TheELF Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχω την εξής απορία... Έχω μια τηλεόραση 26" (16/9), με ανάλυση 1366x768. Στο Η/Υ έβαλες αυτήν την ανάλυση;;;; Όταν παίζεις fullHD(1920χ1080) λογικό είναι να κόβει
kosegdit Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 H τηλεοραση καπου εχει να ρυθμισει ςπως να δειχνει 16:9 και αλλα παιξε με αυτα να δεις πως ταιριαζει Το menu της τηλεόρασης δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλο και όσο και να έψαξα, δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Στο Η/Υ έβαλες αυτήν την ανάλυση;;;; Όταν παίζεις fullHD(1920χ1080) λογικό είναι να κόβει Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι μου λες, να σου δώσω μερικές πληροφορίες ακόμα.. Το laptop μου (βλ. υπογραφή) έχει ανάλυση 1366/768, ακριβώς την ίδια με την τηλεόρασή μου. Θα περίμενα λοιπόν να βλέπω την ίδια ακριβώς εικόνα όταν το συνδέω με αυτήν. Ανταυτού, έχω το πρόβλημα που ανέφερα.
TheELF Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι μου λες, να σου δώσω μερικές πληροφορίες ακόμα.. Το laptop μου (βλ. υπογραφή) έχει ανάλυση 1366/768, ακριβώς την ίδια με την τηλεόρασή μου. Θα περίμενα λοιπόν να βλέπω την ίδια ακριβώς εικόνα όταν το συνδέω με αυτήν. Ανταυτού, έχω το πρόβλημα που ανέφερα. Αν και συχνά η ρυθμίσεις για την εξωτερική οθόνη είναι ίδια με την επιφάνεια εργασίας δεν συμβαίνει πάντα και ιδίως όταν μπλέκεται καλώδιο hdmi στην μέσα,μπορεί δηλαδή το laptop να νομίζει ότι μπαίνει πραγματική fullhd οθόνη,καλό είναι να μπεις στης ρυθμίσεις οθόνης και να το ελέγξεις αυτό.
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ρυθμίσεις τη TV από το menu που επιλέγεις το κάδρο, ανάμεσα στα 4:3, 16:9, Zoom, κλπ, την επιλογή απλή σάρωση. Μετά πας στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών και ψάχνεις να βρεις κάποια ρύθμιση που να λέει κάτι σαν Scaling, κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα