Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Σάββατο κάνοντας τα ψώνια σε Carrefour-Μαρινόπουλος στο Βόλο είχε τις οικιακές μικροσυσκευές με έκπτωση -20%..Εκεί που κοίταζα λοιπόν μήπως έχει κάτι καλό βρήκα το φουρνάκι ρομπότ της Rohnson με τιμή στα 15 ευρώ.Τιμές skroutz Link..Το δικό μου το πήρα 53 ευρώ πρίν 3 μήνες περίπου.Είδα ότι όλα τα κουτιά δεν είχαν ταινία ασφαλείας και ρώτησα την πωλήτρια μήπως οφείλεται η χαμηλή τιμή σε κάτι άλλο (επιστροφές προϊόντων κτλ) πράγμα που δεν ήξερε.Πήρα ένα κομμάτι για εφεδρεία στα 12 ευρώ (λόγω και του -20% που είχε το Σάββατο). Σε σχέση με αυτό που είχα το μόνο που έλειπε από το κουτί ήταν το εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά και ένα βιβλιαράκι με συνταγές.Πιθανόν γι αυτό και η χαμηλή τιμή. Δεν ξέρω αν παίζει αυτή η τιμή και σε άλλες πόλεις εκτός Βόλου απλά το αναφέρω για τους ενδιαφερόμενους που είχαν σκοπό να αγοράσουν τέτοιο φουρνάκι να ρίξουν και μια ματιά και στον Μαρινόπουλο γιατί η τιμή των 15 ευρώ είναι σούπερ.

Δημοσ.

Θεωρω το πιθανοτερο απλως να ηταν χαλασμενη η συσκευασια και για αυτο η τιμη.Λογικα δεν υπαρχει σε αλλες πολεις.Το εχουμε ξαναδει το εργο στα Καρφουρ στη συγκεκριμενη ενοτητα..

Δημοσ.

45 ευρω εκανε στο ηρακλειο παντως...στις προσφορες ειχε μονο κατι χυτρες που ελειπαν τα λαστιχα...κατι κουζινομηχανες που ελειπαν τα κοπτηρια...κτλ κτλ :cry:

Δημοσ.

Στα Carrefour - Μαρινόπουλος στα Τρίκαλα Rohnson MasterChef R298 Ρομπότ στα 15 ευρώ

εγγύηση 6 μήνες μου είπαν

συσκευασία ανοιχτή

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=57251&cmicc=skroutz

Καλημέρα,

Μήπως είναι εύκολο να μου πεις σε ποιο υποκατάστημα από τα 4 είδες την προσφορά;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα,

Μήπως είναι εύκολο να μου πεις σε ποιο υποκατάστημα από τα 4 είδες την προσφορά;

Ευχαριστώ

Τρίκαλα ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ 24310 56083-4 4ο χλμ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...