Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ενας φιλος μου εχει το εξης προβλημα ηθελε να ανοιξει ενα αρχειο και πατησε ανοιγμα με εβαλα ενα αλλο προγραμμα ασχετο και τωρα ολα εμφανιζοντα με αυτο ακομα και το google chrme δεν ανοιγει τι μπορει να κανει για να βαλει να το ανοιγουν τα windows?

Δημοσ.

Βγαλε ενα screenshot να καταλαβουμε πως εγινε ακριβως γιατι κατι μου λεει πως ειναι το γνωστο προβλημα των windows με τις συντομευσεις ή τα εκτελεσιμα αρχεια.

Δημοσ.

Οδηγίες για window 7

http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/Change-which-programs-Windows-uses-by-default

Για Windows XP

Κάνε δεξί κλικ στο αρχείο που θες να αλλάξεις, επιλέγεις Open with > Select Program (στο κάτω μέρος της λίστας) και από το παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις το πρόγραμμα των windows που θες να ανοίγει τον συγκεκριμένο τύπο αρχείων.

Τσεκάρεις/ξετσεκάρεις την επιλογή "Always use the selected program to open this kind of file".

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Οταν παω να ανοιξω για παραδειγμα τα προεπιλεγμενα προγραμματα δεν τα ανοιγει τα ανοιγει το προγραμμα που επελεξα πχ για τις φωτογραφιες και στις επιλογες δεν μου βγαζει κατι αλλο να πατησω :huh:

Δημοσ.

Οταν παω να ανοιξω για παραδειγμα τα προεπιλεγμενα προγραμματα δεν τα ανοιγει τα ανοιγει το προγραμμα που επελεξα πχ για τις φωτογραφιες και στις επιλογες δεν μου βγαζει κατι αλλο να πατησω :huh:

Στο παράθυρο που σου βγάζει μετά το "Open with", υπάρχει η επιλογή "Browse". Πάτησε το κουμπί και πήγαινε στο Program Files για να επιλέξεις από εκεί το .exe του προγράμματος που θέλεις να ανοίγει τα αρχεία σου.

Τα παραπάνω είναι για XP. Για windows 7 δεν ξέρω. Φαντάζομαι έχει κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Στο παράθυρο που σου βγάζει μετά το "Open with", υπάρχει η επιλογή "Browse". Πάτησε το κουμπί και πήγαινε στο Program Files για να επιλέξεις από εκεί το .exe του προγράμματος που θέλεις να ανοίγει τα αρχεία σου.

Δεξί κλικ να κάνεις στο αρχείο,open with, και μετά choose default program

To καλύτερο είναι βέβαια να πας από το start/default programs/set program access and computer default/Microsoft windows/ok

Και είσαι οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...