miltos844 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Γεια σας ενας φιλος μου εχει το εξης προβλημα ηθελε να ανοιξει ενα αρχειο και πατησε ανοιγμα με εβαλα ενα αλλο προγραμμα ασχετο και τωρα ολα εμφανιζοντα με αυτο ακομα και το google chrme δεν ανοιγει τι μπορει να κανει για να βαλει να το ανοιγουν τα windows?
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Βγαλε ενα screenshot να καταλαβουμε πως εγινε ακριβως γιατι κατι μου λεει πως ειναι το γνωστο προβλημα των windows με τις συντομευσεις ή τα εκτελεσιμα αρχεια.
Hillmaster_GR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Οδηγίες για window 7 http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/Change-which-programs-Windows-uses-by-default Για Windows XP Κάνε δεξί κλικ στο αρχείο που θες να αλλάξεις, επιλέγεις Open with > Select Program (στο κάτω μέρος της λίστας) και από το παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις το πρόγραμμα των windows που θες να ανοίγει τον συγκεκριμένο τύπο αρχείων. Τσεκάρεις/ξετσεκάρεις την επιλογή "Always use the selected program to open this kind of file". Ελπίζω να βοήθησα.
miltos844 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Οταν παω να ανοιξω για παραδειγμα τα προεπιλεγμενα προγραμματα δεν τα ανοιγει τα ανοιγει το προγραμμα που επελεξα πχ για τις φωτογραφιες και στις επιλογες δεν μου βγαζει κατι αλλο να πατησω
Hillmaster_GR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Οταν παω να ανοιξω για παραδειγμα τα προεπιλεγμενα προγραμματα δεν τα ανοιγει τα ανοιγει το προγραμμα που επελεξα πχ για τις φωτογραφιες και στις επιλογες δεν μου βγαζει κατι αλλο να πατησω Στο παράθυρο που σου βγάζει μετά το "Open with", υπάρχει η επιλογή "Browse". Πάτησε το κουμπί και πήγαινε στο Program Files για να επιλέξεις από εκεί το .exe του προγράμματος που θέλεις να ανοίγει τα αρχεία σου. Τα παραπάνω είναι για XP. Για windows 7 δεν ξέρω. Φαντάζομαι έχει κάτι παρόμοιο.
kyriakh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Στο παράθυρο που σου βγάζει μετά το "Open with", υπάρχει η επιλογή "Browse". Πάτησε το κουμπί και πήγαινε στο Program Files για να επιλέξεις από εκεί το .exe του προγράμματος που θέλεις να ανοίγει τα αρχεία σου. Δεξί κλικ να κάνεις στο αρχείο,open with, και μετά choose default program To καλύτερο είναι βέβαια να πας από το start/default programs/set program access and computer default/Microsoft windows/ok Και είσαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα