Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum!

Σκέφτομαι να ξανά φτιάξω ένα pc από την αρχή κι έλεγα να πάρω τον Intel Core i7 3820.. Εσείς ποια ΜοΒο προτείνεται γι αυτόν τον επεξεργαστή; Από μνήμες να βάλω quad 8gb;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου.

Το pc που γράφω στην περιγραφή μου το έχω πουλήσει κι έχω μόνο ένα iMac. Μιας κ βρήκα έναν πύργο άδειο κι ένας φίλος μου έδωσε τροφοδοτικό 700άρι, κάρτα γραφικών nVidia gtx 550ti, ssd 128gb, οθόνη Lg led full hd 23" σκέφτηκα να ξανά στίσω ένα pc για να παίζω κ κανένα παιχνιδάκι κ ψάχνω τι να βάλω αλλά χωρίς να δώσω πολλά λεφτά μιας κι αυτή την περίοδο δεν παίζουν..

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Φαντάσου σκέφτομαι να βάλω μέχρι κ AMD FX 4100 με τον ανάλογο ΜοΒο λόγο χρημάτων καθαρά...

Δημοσ.

Οι επιδόσεις στα παιχνίδια έχουν να κάνουν με την κάρτα σου και αυτή που έχεις είναι σχετικά περιορισμένων δυνατοτήτων για την ανάλυση της οθόνης σου. Με βάση την κάρτα που έχεις, ένας τόσο ακριβός επεξεργαστής δεν θα σε βοηθήσει στο gaming. Εφοσον σκεφτόσουν να αγοράσεις τόσο ακριβό επεξεργαστή (και μητρική) η καλύτερη λύση θα ήταν να πουλήσεις την 550ti (80 πάνω-κάτω ευρώ) και με να πάρεις καινούρια κάρτα γραφικών.

Πόσα δίνεις για την αναβάθμιση?

Αλήθεια και χωρίς παρεξήγηση: Πώς σκεφτόσουν να πάρεις τον 3820 εφόσον δεν έχεις χρήματα?

Δημοσ.

Εννοείτε φίλε μου χωρίς παρεξήγηση!

Τα χρήματα τα έχω απλά λόγο ότι από το πουθενά πλέον σκάνε "βόμβες" έλεγα να μην τα δώσω "όλα". Αυτά φαντάσου μου τα έδωσαν όλα κ δεν έχω δώσει λεφτά ακόμα. Μέχρι κ μνήμες παίζει να βρω μέχρι το Σάββατο. Άμα είχα μία ΜοΒο κι έναν επεξεργαστή να τα έβαζα πάνω, να δω πως "πάει" η κάρτα, θα άλλαζα κ κάρτα αλλά μετά το καλοκαίρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...