HliasMclaren Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Είναι λίγο καφρίλα που το ζητάω από εδώ και σόρρυ που ανοίγω νέο θέμα αλλά είναι επείγον. Θα ήθελα αν κάποιος έχει εύκαιρο backtrack να μου βρει τον default κωδικό από το CYTAE41F γιατί εχω σβήσει το backtrack από το flashακι που το χα και δεν εχω αρκετη ταχυτητα για να το κατεβασω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Για να μη δημιουργηθει θέμα να διευκρινησω οτι δεν προκειται για κλοπη αλλα για ιδιοκτητο δικτυο!
isay Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Είναι λίγο καφρίλα που το ζητάω από εδώ και σόρρυ που ανοίγω νέο θέμα αλλά είναι επείγον. Θα ήθελα αν κάποιος έχει εύκαιρο backtrack να μου βρει τον default κωδικό από το CYTAE41F γιατί εχω σβήσει το backtrack από το flashακι που το χα και δεν εχω αρκετη ταχυτητα για να το κατεβασω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Για να μη δημιουργηθει θέμα να διευκρινησω οτι δεν προκειται για κλοπη αλλα για ιδιοκτητο δικτυο! Τον κωδικό του wi-fi δεν το γράφει κάτω απο το router; Για κοίταξε το.
HliasMclaren Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Τον κωδικό του wi-fi δεν το γράφει κάτω απο το router; Για κοίταξε το. Τον γραφει αλλα δεν εχω προσβαση στο router!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα