Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τελευταιο τρενο ειναι ταχειας προτεραιοτητας κ οχι ιντερσιτι. Ειναι πιο αργο, πιο φθηνο κ ταυτοχρονα ο,τι πιο αθλιο. Ταξιδευουν ολοι οι αλλοδαποι, μεθυσμενοι, λαθρομεταναστες, ναρκομανεις. Πραγματικα, ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει στν ΟΣΕ.

Δημοσ.

καλα ρε χαλαρώστε ναούμε .

Κάθε μήνα ανεβοκατεβαίνω με το βραδυνό και δεν είναι τόσο τραγικά . 

Έχει μεν και περίεργες φάτσες και μαύρους αλλά στην πλειοψηφία το βραδυνό έχει και φοιτητές .

Μην τα παρουσιάζετε λες και κατουράνε στους διαδρόμους ή οτι λέμε για τα παλιά τρένα του 80' .

Μια χαρά είναι .

Απλά το εκνευριστικό είναι οτι το μόνο γρήγορο κομμάτι είναι νομίζω το Θεσσαλονίκη - Δομοκός ( ή Παλαιοφάρσαλος ) . Αποκεί και πέρα , το χάος ....

Δημοσ.

Επειδή θα παρουσιαστώ στο ΚΕΝ υποθέτω θα έχει και κάποιος συνφάνταρους μέσα. Από την άλλη δε με καίει και το πόσο γρήγορα θα φτάσει, άλλωστε θα φάω αρκετή αναμονή όταν φτάσω οπότε και 6 ώρες να έκανε (5 νομίζω κάνει) δε με χαλάει.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα , ξεθαβω αυτο το θεμα.
Προσπαθω να κλεισω εισητηρια στον οσε για θεσσαλονικη και δε μπορω να βγαλω ακρη με τιποτα.
Βρισκω ημερομηνια ωρα κλπ και μου λεει δεξια:

Προσφορες WEB B
19@19€
34@29€

3 Κλειστες.

Αυτο να υποθεσω οτι σημαινει τι?

19 θεσεις στα 19 ευρω?

Μεσα στην επιλογη θεσης δε μου βγαζει καμια θεση με χρωμα προσφορας σε κανενα βαγονι και ολες τις χρεωνει κανονικα.

Τα φωτα σας!!!

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.Απανταω εδω για να μην ανοιγω νεες θεσεις

Προσπαθω να κλεισω ενα εισιτηριο στον πατερα μου για την ερχομενη εβδομαδα με προορισμο την Αθηνα.Εχω ακουσει οτι υπαρχουν εισιτηρια των 9 και 19 ευρω ,αλλα δεν βλεπω κατι παρα μονο με 45 περιπου...εχουν κλειστει ηδη?εχουν σταματησει τη διαθεση τετοιων εισιτηριων?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...