ntg1980 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 loooool ... and so the story goes! Dida dee, dida dida dida dee! Άλλος!! Θέλουμε κάθε πιθανή εκδοχή!!!
ca6mio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Αυτοί με τα 9 ευρώ φτυαρίζουν το κάρβουνο στον καρβουνιάρη...
-nick- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Επισης η αγορα γινεται με πιστωτικη καρτα. Αν εγω δεν εχω και χρησιμοποιησω καποιου γνωστου μου αλλα στα στοιχεια επικοινωνιας βαλω τα δικα μου μπορω να ταξιδεψω εγω με αυτα τα tickets? Ναι. Το εχω κανει. Το εισιτηριο βγαινει στο ονομα σου κανεις ενα Printscreen το τυπωνεις και εισαι κομπλε.Σου το στελνουν και σε email αλλα μην δωσεις hotmail γιατι εινια πιθανον να μην σου ρθει ποτε. Σε καθε περιπτωση printscreen κρατα και τον κωδικο κλπ κ εισαιο κ Ο λογος που βγαζουν αυτες τις προσφορες ειναι για να αποσυμφορηθει η ουρα αναμονης στον σταθμο για αγορα εισιτηριων
Alxnks Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ο λογος που βγαζουν αυτες τις προσφορες ειναι για να αποσυμφορηθει η ουρα αναμονης στον σταθμο για αγορα εισιτηριων party pooper http://www.urbandictionary.com/define.php?term=party%20pooper A person who ruins a party by either stopping the fun or not participating in a certain activity.
thanocaster Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Προσωπικά δεν πιστεύω στις 9αρες. Δεν έχω δει ποτέ. Ο TS είναι σίγουρα εγκάθετος του ΟΣΕ που πάει να κλέψει κόσμο απ' τις ακτοπλοϊκές. Δεν πιστεύεις ε; Ο θρύλος λέει πως όποιος δεν πιστεύει στις 9αρες θέσεις, κάθε φορά που ταξιδεύει με το τραίνο θα κάθεται δίπλα του χοντρή άπλυτη γκόμενα ή γιαγιά που πιάνει κουβέντα με μασέλα με σπασμένα μπροστινά δόντια που την αναμασάει. Ο τελευταίος που δεν πίστευε στις 9αρες θέσεις κι έζησε για να το διηγηθεί είναι τώρα υπάλληλος του ΟΣΕ και κόβει εισητήρια των 36,60 δίνοντας τα ρέστα σε 13 μονόευρα και 8 5λεπτα. Συνεχίζεις να μην πιστεύεις;
Alxnks Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δεν πιστεύεις ε; Ο θρύλος λέει πως όποιος δεν πιστεύει στις 9αρες θέσεις, κάθε φορά που ταξιδεύει με το τραίνο θα κάθεται δίπλα του χοντρή άπλυτη γκόμενα ή γιαγιά που πιάνει κουβέντα με μασέλα με σπασμένα μπροστινά δόντια που την αναμασάει. Ο τελευταίος που δεν πίστευε στις 9αρες θέσεις κι έζησε για να το διηγηθεί είναι τώρα υπάλληλος του ΟΣΕ και κόβει εισητήρια των 36,60 δίνοντας τα ρέστα σε 13 μονόευρα και 8 5λεπτα. Συνεχίζεις να μην πιστεύεις; στειλτο αυτο σε 958 (ακριβως) users του insomnia μεσα στα επομενα 2489 (ακριβως) δευτερολεπτα και θα γινεις υπουργος μεταφορων! αν δεν το στειλεις θα γινεις κι εσυ αλλος ενας τετοιος εισπρακτορας!
Blue1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Eνδέχεται η αγορά εισιτηριου μέσω διαδικτύου να γίνεται επιτυχώς και με χρεωστική κάρτα visa. Δοκιμαστικά βάζοντας τον αριθμό της χρεωστικής κάρτας για αγορά εισιτηρίου,χωρίς να προχωρήσω στην διαδικασία,έγραψε ότι ήταν επιτυχής η ταυτοποίηση της κάρτας.
panos2171 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Θέλω να πάω Θήβα σε κανα μήνα και ενώ πριν 2 βδομάδες στη σελίδα του ΟΣΕ μου βγαζε εισητήριο στα 30 κάτι ευρώ τώρα βγάζει 16. Είναι καμιά προσφορά ημερών γιατί δεν γράφει τίποτα στο site.
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Εχω ταξιδεψει πολλακις με εισιτηρια των 9€. Η μοναδικη διαφορα εγκειται στη τιμη. Τπτ αλλο. Απλα γι να τις προλαβεις πρεπει να χεις αγορασει το εισιτηριο αρκετα νωριτερα απτην ημερομηνια ταξιδιου. Εγω πχ τα κλεινα 3 βδομαδες νωριτερα. Απλα τα πληρωνεις με προπλ.ή πιστωτικη καρτα κ εκτυπωνεις εσυ ο ιδιος το εισιτηριο. Η προσφορα των 9 ειναι περιορισμενη, το πολυ 5 εισιτηρια σε καθε αμαξοστιχια. Ειναι απλα πακετα προσφορων εισ το ονομα της ανταγωνιστικοτητας. Συμπερασμα, ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. Εχω ταξιδεψει αμετρητες φορες διαδρομη αθηνας θεσσαλονικης με κοστος μολις 18€ [μετ επιστροφης.] Τα συνιστω ανεπιφυλακτα. @Πανο, νεες προσφορες ανοιγουν κατα τη διαρκει του τρεχοντος μηνα ωστε να μην εξαντλουνται ολες εξ αρχης. Προσωπικα κανω αγορα μεσω χρεωστικης visa εφοσον εχω ενεργοποιησει την δυνανοτητα της νerified by visa στην alphabank. Οπως κ να χει, μην το σκεφτεστε. σχεδον οι περισσοτεροι το χρησιμοποιουν οπως θα επαληθευσετε κ απτα εκτυπωμενα εισιτηρια σε α4 των επιβατων 1
Adon1s Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δεν είναι υποχρεωτικό να τυπώσεις εσυ το εισητήριο . Πας στην θέση που έκλεισες και όταν επρθει ο ελεγκτής του λες το όνομα και τσεκάρει στην λίστα ( εχει λιστα με όλα τα ηλ εισητήρια ) Sent from my iPhone using Insomnia
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Στον ΟΣΕ δεν μπορώ να τα κλείσω με τέτοιες τιμές?? Έχω prepaid της Κύπρου, μπορώ να κλείσω έτσι online?
tsifotis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Ναι, περα απο την πλακα ο server ειναι λιγο προβληματικος (τουλαχιστον στις 2 απο τις 3 φορες που προσπαθησα) Δεν σου τρωνε χρηματα αλλα το εισιτηριο δεν ερχεται και ξαναδοκιμαζεις με την απορια (εγινε; κολλησε; θα ξαναχρεωθω; ) Επισης, οι φτηνες θεσεις δεν αλλαζουνε/ακυρωνονται κλπ ΕΚΤΟΣ αν ειναι φταιξιμο του ΟΣΕ (απεργια, χαλασμενο τρενο κτλ) Καλη τυχη btw εχω ακουσει πως πια ειναι καλυτερα τα πραματα!
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Kατάλαβα. Επειδή δεν έχω ξαναταξιδέψει με τρένο είναι καλύτερα σε συγκεκριμένο βαγόνι ή σε όλα είναι το ίδιο, με εξαίρεση φυσικά το πρώτο που είναι και πιο ακριβό.
noob Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Όλα το ίδιο είναι.Η διαφορά είναι στα δρομολόγια.Να προτιμήσεις των 23:55.Εμπειρία να περπατάς ανάμεσα σε πτώματα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα