arianos16 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Θελω να κλεισω εισητηρια για αθηνα και μπηκα στο σαιτ για να δω τα δρομολογια εκει ειδα οτι μπορω να τα παρω και on-line και εβλεπα τις τιμες και ειχε μερικες θεσεις με 9 ευρο! Εχει παρει κανεις τετοια εισητηρια? Εχουν κατι αυτες οι θεσεις και τις δινουν τοσο φθηνα?
arianos16 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ειναι λίγες, αν προλάβεις εισαι τυχερος. Δηλαδη δεν εχουν κατι η θεσεις ή το οτιδιποτε ετσι? Και γιατι το κανουν αυτο ξερουμε? Επισης η αγορα γινεται με πιστωτικη καρτα. Αν εγω δεν εχω και χρησιμοποιησω καποιου γνωστου μου αλλα στα στοιχεια επικοινωνιας βαλω τα δικα μου μπορω να ταξιδεψω εγω με αυτα τα tickets?
Alxnks Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ειναι σκισμενες/σπασμένες/λείπουν από τη θέση τους, πρεπει να πάρεις σκαμπό από το σπίτι σου! Μια χαρά ειναι οι θέσεις, τι να έχουν?! Έχεις ακούσει τον όρο προωθητική ενέργεια/διαφήμιση? Ε γι αυτό το κάνουν! 1
arianos16 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ειναι σκισμενες/σπασμένες/λείπουν από τη θέση τους, πρεπει να πάρεις σκαμπό από το σπίτι σου! Μια χαρά ειναι οι θέσεις, τι να έχουν?! Έχεις ακούσει τον όρο προωθητική ενέργεια/διαφήμιση? Ε γι αυτό το κάνουν! Μπορω να πω οτι με εχει πιασει νευρικο
mastor10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 αυτοι με τα 9 ευρω ειναι ορθιοι με χερουλια οπως στο λεωφορειο, μια χαρα κανονικες θεσεις ειναι οπως ολες οι υπολοιπες, γινεται αυτο οπως ειπε και ο αλχνκς για προωθηση, ειναι καποιες προσφορες που ανοιγουν σιγα σιγα ανα ημερες και ειναι απο 9 μεχρι 39 ευρω + οτι εχει και εκπτωσεις καποια % αν πληρεις τις προϋποθέσεις, για τα κλεισεις δεν χρεαζεσαι πιστωτικη, και μια χρεωστική ειναι αρκετη
ntg1980 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ειναι σκισμενες/σπασμένες/λείπουν από τη θέση τους, πρεπει να πάρεις σκαμπό από το σπίτι σου! αυτοι με τα 9 ευρω ειναι ορθιοι με χερουλια οπως στο λεωφορειο Αυτοί με τα 9€ ταξιδεύουν στις τουαλέτες (και τις καθαρίζουν κιόλας)! (Περιμένω κι άλλες εκδοχές! The next please)!! 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ποιες τουαλέτες; Όσοι δίνουν 9€, κάθονται τόσοι μαζί μέχρι το ποσό να είναι ίσο με το ολόκληρο εισιτήριο. Δηλαδή, εάν η θέση κάνει, κανονικά, 27€ τότε θα κάτσουν 3ς μαζί. Τόσο απλά. Τα άλλα είναι φανταστικά σενάρια. 1
ntg1980 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 loooooooooooooooooooooooooooooool Δε μπορώ.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ennoeitai Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Οι θέσεις που κάνουν 9 ευρώ είναι για λεπρούς. Το βαγόνι με τις 9άρες τις θέσεις δεν επικοινωνεί με το υπόλοιπο τρένο. Προφάνώς όσοι δεν έχουν πρόβλημα να πάνε με τους λεπρούς, επιτρέπεται, δεν το απαγορεύει ο οσε. Αφού γίνεσαι κι εσύ αμέσως λεπρός. Αλλά μην κολλάς. Κάν'το για την εμπειρία. YOLO 1
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Προσωπικά δεν πιστεύω στις 9αρες. Δεν έχω δει ποτέ. Ο TS είναι σίγουρα εγκάθετος του ΟΣΕ που πάει να κλέψει κόσμο απ' τις ακτοπλοϊκές.
Alxnks Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Προσωπικά δεν πιστεύω στις 9αρες. Δεν έχω δει ποτέ. Ο TS είναι σίγουρα εγκάθετος του ΟΣΕ που πάει να κλέψει κόσμο απ' τις ακτοπλοϊκές.
CtrlFreak Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πριν καμιά δύο βδομάδες έκλεισα θέση με 9 ευρώ. Υπάρχουν σας λέω!
Sellers Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Προσωπικά δεν πιστεύω στις 9αρες. Δεν έχω δει ποτέ. Έλεος πια με τους Α9αρους. Εχει γίνει της μόδας και όλοι δεν πιστεύουν στις 9αρες, αλλά με το που βρεθούν σε μια δύσκολη θέση και δεν έχουν λεφτά για να ταξιδέψουν, αμέσως στις 9αρες προσεύχονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα