konpatra Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα με ένα vaio το οποίο βγάζει ανα τακτά διαστήματα το μήνυμα: Η εφαρμογή "Vaio Gate" σταμάτησε να λειτουργεί. Το πρόγραμμα σταμάτησε να λειτουργεί σωστά εξαιτίας κάποιου προβλήματος Τα windows θα κλείσουν το πρόγραμμα και θα σας ενημερωσουν εαν υπάρχει διαθέσιμη λύση. Εντοπισμός σφαλμάτων, κλείσιμο Προγράμματος και ξεκινάει και σέρνεται το ποντίκι μέχρι να πατήσω κλείσιμο προγράμματος... μετά δουλεύει πάλι κανονικά.. Τι φταίει ρε παιδιά?Γνωρίζει κανείς; Θέλω να αποφύγω το φορματ σε κάθε περίπτωση... Το Registry booster θα βοηθήσει εαν τ περάσω; Α και επίσης τρέχει 106 διεργασίες απο την ώρα που το ανοίγω... τι να κάνω να μην διαγράψω κάποια λάθος; Και το touchpad ενώ δουλεύει η αφή του κανονικά και το δεξί κλίκ, το αριστερό κλικ και όταν πατάω το touchpad αντι για το αριστερό κλικ ούτε αυτό δουλεύει.. Τι να φταίει;Ξαφνικά το κανε...
vaggospat13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 αν δεν χρησιμοποιεις το vaio gate καντο απεγκατασταση πηγαινε στην εναρξη πατα στην αναζητηση msconfig μετα εκει που λεει εκκινηση στοιχειων και ποσταρε τα προγραμματα που ειναι εκει ή ακομα καλυτερα ανεβασε μια φωτο για να σου πουμε ποια δεν σ χρειαζονται
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Όλες αυτές οι μ@λ@κιες που μας υπόσχονται μια πιο εύκολη ζωή κ τελικά την κάνουν πιο δύσκολη λειτουργούν ψιλοκαλα μονό όταν αγοράζουμε υπολογιστή τον πρώτο καιρό, γιατί πάνε και βάζουν πατσαρουν διάφορα κλειδιά στην reg που με τα update χάνονται η κάθε εταιρία βγάζει update όποτε εκείνη θέλει,, μετά από κανένα φορματ εμείς δεν τα βάζουμε κλπ.. Οπότε θα συμφωνήσω με τα παιδιά να το σουταρεις και αν σου αρέσει να βρεις ενα αντίστοιχο 3dparty πρόγραμμα που να κάνει την ίδια δουλειά..
konpatra Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Τι ακριβώς είναι το Vaio gate ρε παιδιά?Δεν ξέρω.. Και αν το απεγκαταστήσω σε τι θα επηρεάσει; ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Θα ανεβάσω και φωτό απο την εκίνηση.
vaggospat13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 η μπαρα πανω ειναι το Vaio gate αν την απεγκαταστησεις απλα θα εξαφανιστει δεν θα εχεις κανενα αλλο θεμα
vaggospat13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 για μενα κρατα τα 5 πρωτα και το bluetooth στο τελος τα αλλα διωχτα απλα τα βγαζεις απο την εκινηση ετσι δηλαδη δεν θα ξεκινούν αυτοματα αν δεν χρησιμοποιεις καποιο πρόγραμμα απεγκατεστησε το
konpatra Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Εαν τα κλείσω όλα αυτά και κρατήσω μόνο τα 5 πρώτα τι επιπτώσεις θα χει στο σύστημα; θα μειωθούν οι διεργασίες που θα τρέχει αφότου ξεκινήσει;
vaggospat13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Εαν τα κλείσω όλα αυτά και κρατήσω μόνο τα 5 πρώτα τι επιπτώσεις θα χει στο σύστημα; θα μειωθούν οι διεργασίες που θα τρέχει αφότου ξεκινήσει; ακριβως τα προγραμματα θα υπαρχουν στο πισι απλα δεν θα ξεκινανε αυτοματα καντο μη φοβασαι
konpatra Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Φίλε το pc πήρε τα πάνω του για τα καλά!Χίλια ευχαριστώ! Για το touchpad, τι μπορεί να φταίει;έχει φάει και 1-2 καλά πεσίματα... αλλά τώρα ξαφνικά δεν λειτουργεί το -μισο- pad.. Και μετά τον καθαρισμό που μου πρότεινες, μία δουλεύει μία δεν δουλεύει... Τυχαίο;ή κάτι κάνει/δεν κάνει επαφή απο hardware;
vaggospat13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 δεν βγαλαμε κατι που να επηρεαζει το touch στην πρωτη εικονα λεει sony pc co... στειλε μου μια τι λεει ολοκληρωμενα
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 λίγο δύσκολα λόγο software να μην λειτουργεί το μισό pad μόνο. Εγώ έψαχνα κάποτε τρόπο να το κλείσω όλο και δεν έβρισκα στον δικό μου τον vaio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα