nickts1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα! Έχω μια τηλεόραση tochiba lcd 32", το μοντέλο 32C3035D. Σήμερα όταν την ανοίγω, δείχνει εικόνα για μια στιγμή και αμέσως μετά η εικόνα χάνεται, ενώ ο ήχος συνεχίζει να παίζει κανονικά...! Καμμιά ιδέα για το το μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ
graphist83 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Θελει service. Μαλλον η τροφοδοσια του πανελ εχει καποιο θεμα. Δεν ειναι κατι που μπορεις να φτιαξεις μονος σου.
nickts1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ. Πιθανολογείς ότι είναι κάτι που φτιάχνεται με λογικό κόστος; Εχω μιλήσε με τεχνικό αλλα θα έρθει απο Δευτέρα
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Καλοκαίρι είναι, πολλοί έχουν φύγει με άδειες. Και πάλι καλά να λες που βρήκες.
graphist83 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Φιλε μου κοστος δεν γνωριζω. η καθε εταιρια κοστολογεί τα ανταλλακτικά και την εργασία οπως θελει. Η Intersys τσούζει λίγο.. Εαν ειναι στο 100 αρικο και κατω φτιαχτην.
nickts1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Φιλε μου κοστος δεν γνωριζω. η καθε εταιρια κοστολογεί τα ανταλλακτικά και την εργασία οπως θελει. Η Intersys τσούζει λίγο.. Εαν ειναι στο 100 αρικο και κατω φτιαχτην. Οκ, περιμένω τον τεχνικό και θα πράξω ανάλογα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα