kanesaxo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Παιδιά, σαν ειδικότεροι θα ήθελα να μου πείτε τι χρονολογίας/μοντέλο είναι ο imac με αυτά τα χαρακτηριστικά: 21.5" - C2d 3.06GHz - 4GB ram DDR3 - 500GB sata - Gforce 9400M Θέλω να μάθω πόσο παλιός είναι, διότι εχει στοκ ένα κατάστημα έναν μεταχειρισμένο (τον πήρε πελάτης και τον επεστρεψε σε μια βδομάδα και απο τότε έχει μείνει απούλητος) και πόσο θα ήταν ορθόν να μου τον πουλήσει. Αν σας είναι εύκολο! Υ.Γ. νουμπίστικη ερώτηση: Αναβαθμίζονται τα μερη του ή μπα;
haHa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Οκτωβριο του 2009 αρχισε να πωλειται αυτο το μοντελο. http://www.everymac.com/systems/apple/imac/specs/imac-core-2-duo-3.06-21-inch-aluminum-late-2009-specs.html Ram μπορεις να προσθεσεις και με λιγο ζορι αλλαζεις και σκληρο..
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 μια τυπική τιμή για μεταχειρισμένο (πρακτικά αμεταχείριστο);
darklordvader77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Συμφωνα με αυτο το site η τωρινη του αξια ειναι 670Ε: Link
kanesaxo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ. Τρομερό σάϊτ. Τώρα,αν στη πιατσα οι τιμες που δίνει βγαίνουν, ακόμη καλύτερα...
darklordvader77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 κοιτα, πιστευω να στο αφησουν κανα 650άρι, ειναι ενα απλά καλό μηχάνημα για τα σημερινα δεδομένα, ουτε πύραυλος αλλά ούτε και σάπιο.. παίρνει άνετα και την νέα εκδοση λογισμικου, το 10.8 Mountain Lion που βγαινει σε λίγες μέρες, οποτε "χτύπα" το!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα