kifinas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Τέτοια νήματα δεν έχουν νόημα. Θα ακουστούν 10 διαφορετικές γνώμες ακόμα και αν οι επιλογές είναι μόνο 5.
skfn Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Και εγώ Forthnet 5 χρόνια , χωρίς ιδιαιτέρα προβλήματα. Παλιά ήταν δύσκολα να πιάσεις γραμμή στην τεχνική υποστήριξη. Πρόσφατα που τους χρειάσθηκα, όταν άρχισαν αυτόματες αποσυνδέσεις, τους βρήκα αμέσως , τσέκαραν τηλεφωνκά ένα-ένα τα τηλέφωνα μου (4) διαπίστωσαν βλάβη σε κάποια φίλτρα , τα άλλαξα και όλα οκ. Ταχύτητες γύρω στα 9 mbps
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Η ταπεινή μου γνώμη...Μείνε εκεί που είσαι!!!! Τόσα χρόνια έλεγα όχι και στην αλλαγή από ΟΤΕ και στην αλλαγή της ΔΕΗ...τελευταία και λόγω οικονομικών προβλημάτων έκανα το λάθος να πάω στη cyta...ακόμα τρέχω! έχω ήδη κινήσει διαδικασίες μετά από ενάμισυ μήνα να πάω ΟΤΕ. Μην ακους τα νούμερα. Η απελευθέρωση των υπηρεσιών στην Ελλάδα είναι μύθος. Εφτασα να λέω καλύτερα με ταχύτητα 2 στον ΟΤΕ παρά με 24 κάπου αλλού. έχω φάει ενάμισυ μήνα από τη ζωή μου να μιλάω με τεχνικά τμήματα και ιντερνετ να μην έχω (σημείωσε ότι η γραμμή μου είναι μια χαρά καιεγώ δεν πειράζω ποτέ τίποτα από τον εξοπλισμό). Ακριβός ο ΟΤΕ ναι..αλλά αν η δουλειά σας εξαρτάται από το δίκτυο μην πειραματιστείτε... αν εχεις καλο χαλκο και πας και καμια σοβαρη εταιρεια και με κανα σοβαρο εξοπλισμο δεν θα εχεις θεμα.ανεκαθεν δεν μαρεσε η cyta για ενα λογο.σε υποχρεωνεει να χρησιμοποιησεις το δικο της ρουτερ για να εχεις τηλεφωνο με οτι αυτο συνεπαγεται .οποτε η πετας το ρουτερ και βαζεις δικο σου η βαζεις εταιρεια που να μην δινει voip. επαιξες κ σου εκατσε, εγω εχω παιξει 2 φορες με την forthnet, μια πριν 4 χρονια και μια πριν 1 μηνα και εχασα κ τις 2, την μια δεν ειχα ουτε σταθερο... κ την 2η δεν ειχα ιντερνετ.. 3η δεν θα υπαρξη.Η WIND ηταν απαραδεκτη, μόνο η hol ειναι λιγο της προκοπης μπορω να πω κ ο ΟΤΕ ολα παντα ειναι πως θα κατσουν.2 συνδεσεις forthnet.η μια κοντα στα 15 η αλλη κοντα στα 13 εδω και καμποσα χρονια παιζουν μια χαρα. στην μια ειχα προβλημα οταν ο οτε ξηλωνε ολα τα καφαο ζωγραφου για να βαλει τα νεα Kv οποτε εμεινα για λιγο χωρις voice/internet και στην αλλη γραμμη εχω μεινει 2-3 φορες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ για καποιες ωρες και αυτο οχι λογω παροχου αλλα ο οτε εκανε εργασιες μαζι με την δεη στο ρευμα που τροφοδοτει την αιθουσα παροχων και απλα τα Ups αδεισαν και εμεινε ολο το αστικο κεντρο ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ χωρις ρευμα μια που τα Ups και το ρευμα ειναι κοινο για ολους τους παροχους. αλλα ναι οπως ειπαν 100 ατομα να ρωτησεις ο καθενας θα σου πει τα δικα του.τις πιο πολλες φορες απλα παιζεις λαχειο τι χαλκος θα σου κατσει.εχω δει ατομα να παιζουν κομματια και αλλα ατομα καθε 2 μερες προβλημα ειτε λογω αποστασης ειτε λογω ποιοτητας χαλκου.προσφατα γερακα ενα κεντρικο καλωδιο το φαγαν να το πω ετσι απλα και μπηκε για καλωδιακη απο τον οτε.πριν προλαβουν να το φτιαξουν στο σημειο που ειχε προβλημα καποιος το φαγε και σε αλλο σημειο.οποιος πεφτει εκει ειναι ηδη μια βδομαδα χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ και θα μεινει αλλο τοσο
Takisgr2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Εγώ ταλαιπορούμαι με ευθύνη του ΟΤΕ 2 μήνες χωρίσ τηλέφωνο και ίντερνετ για μια μεταφορά γραμμής . ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΟΤΕ!
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 με τη αιτιολογια ο οτε καθυστερει την μεταφορα?σε οτε η σε εναλλακτικο παροχο?μηπως καμια ελλειψη ακραιου δικτυου η κεντρικου??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα