bachtis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Λοιπόν παίδες έχω conn από τον ΟΤΕ και εξερευνώ την πιθανότητα να αλλάξω. Κάποιοι μου έχουν πεί ότι οι άλλες εταιρείες έχουν πρόβλημα με υπερφόρτωση και τέτοια, ενώ άλλοι κράζουν τον ΟΤΕ. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα με τον ΟΤΕ, αλλά λένε ότι έχει πολύ κόστος και κάκιστο service... Τί λέτε για τις άλλες εταιρείες;;;
skfn Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ξεκίνα από τους από τους ευχαριστημένους Η όχι γείτονες, αυτοί ξέρουν καλλίτερα ποιος πάροχος καλύπτει σωστά και χωρίς προβλήματα τη περιοχή σου.
dimitrisOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ποιες μειώσεις;;; δεν εχεις ακουσει που λενε στην τηλεοασης απο τις διαφειμησεις του ΟΤΕ ενας φιλος που εβαλε το απεριορηστο πακετο και 24mbps πληρωνει 66 ευρο το δυμηνο
krypton Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 δεν έχει και τρελές μειώσεις ο οτε. πρώτα όπως είπανε δες με τι εταιρία είναι ικανοποιημένοι οι γείτονές σου. μετά αν θες τηλέφωνο και internet μόνο, στα 24ευρώ έχει προσφορά η forthnet http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=841
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Τώρα θες να φύγεις μετά από τις μειώσεις ; σοβαρες μειωσεις ο οτε Ξεκίνα από τους από τους ευχαριστημένους Η όχι γείτονες, αυτοί ξέρουν καλλίτερα ποιος πάροχος καλύπτει σωστά και χωρίς προβλήματα τη περιοχή σου. δεν έχει και τρελές μειώσεις ο οτε. πρώτα όπως είπανε δες με τι εταιρία είναι ικανοποιημένοι οι γείτονές σου. μετά αν θες τηλέφωνο και internet μόνο, στα 24ευρώ έχει προσφορά η forthnet http://www.forthnetg...t.aspx?a_id=841 και να σου πει ενας γειτονας οτι ειναι οκ δεν αλλαζει κατι.οι λογοι πολλοι. α.οτι ο γειτονας παιζει καλα δεν σημαινει οτι θα παιξεις και εσυ καλα.εσυ μπορεις να τυχεις σε χαλια χαλκο. β.αν εισαι κοντα και οι γειτονες παιζουν καλα μπορει και εσυ να παιξεις καλα με οποιαδηποτε εταιρεια γιατι πανω κατω σε οποια εταιρεια και να πας τον ιδιο χαλκο θα παρεις.αν επαιζες καλα μεχρι τωρα το πιο πιθανο θα ειναι να παιζεις καλα και μετα. και εχω δει 4 γειτονες ολοι με τον ιδιο παροχο.οι 2 επαιζαν στα 4 Mbit Οι αλλοι 2 στα 8 Mbit.ιδια πολυκατοικια.ολες μετρημενες στον κατανεμητη.απλα θεμα χαλκου.το καλο ειναι οτι αμα παει σε αλλο παροχο θα παρει τον χαλκο που ειχε τοσο καιρο με τον οτε οποτε αυτο ειναι ενα συν.αν ηταν οκ λογικα θα ειναι οκ και μετα.
skfn Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Φυσικά και δίκιο έχεις, Άλλα αν το δεις ανάποδα αυτό που λες συμφωνούμε. Δηλαδή: α. Αν ο γείτονας παίζει καλά έχεις και εσύ ελπίδες,(γνωρίζεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις), αλλά αν δεν παίζει το διακινδυνεύεις?. β. Αν έχει καλή υποστήριξη θα την έχεις και εσύ, αν έχει παράπονα τι κάνεις? Ξεκίνα από τους γείτονες είπα αλλά φυσικά να μη μείνεις εκεί. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2012 από skfn
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Φυσικά και δίκιο έχεις, Άλλα αν το δεις ανάποδα αυτό που λες συμφωνούμε. Δηλαδή: α. Αν ο γείτονας παίζει καλά έχεις και εσύ ελπίδες,(γνωρίζεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις), αλλά αν δεν παίζει το διακινδυνεύεις?. β. Αν έχει καλή υποστήριξη θα την έχεις και εσύ, αν έχει παράπονα τι κάνεις? Ξεκίνα από τους γείτονες είπα αλλά φυσικά να μη μείνεις εκεί. αν ο γειτονας παιζει καλα εχεις και εσυ ελπιδες πραγματι.αν δεν παιζει καλα τοτε α.μπορει να φταιει ο χαλκος του και εσενα ομως να μην εχει θεμα. β.μπορει να φταιει η καλωδιωση του και εσενα να ειναι οκ. γ.αν ειναι λογω μεγαλης αποστασης εκει οτι εταιρεια και να βαλεις παλι το ιδιο θα ειναι.... β.η καλη υποστηριξη ειναι σχετικη.οπως θα δεις εδωμεσα για ολες τις εταιρειες θα ακουσεις οι μισοι να λενε οτι πχ το service Της cyta ειναι τελειο και οι αλλοι μισοι να κατεβαζουν βρισιδια.οποτε σχετικο και αυτο.σιγουρα απο τον γειτονα η αν εχεις εσυ ηδη συνδεση μπορεις να καταλαβεις πολλα.δηλαδη και να μην εχεις εσυ συνδεση απο τον γειτονα μπορεις να δεις ποσο attenuation παιζει στην γραμμη.θα μου πεις και μεγαλο να ειναι δεν αλλαζει οποτε παλι θα βαλεις ιντερνετ.αν τωρα ειναι κοντα εκει πχ οποια εταιρεια και να βαλεις θα παιξει καλα.μετα ειναι και θεμα εξοπλισμου.καποιοι παιζουν καλα αλλοι οχι.για την γραμμη σου μπορεις να εισαι σιγουρος αν ειχες πριν ιντερνετ πανω στην ιδια γραμμη και αλλαξεις εταιρεια .και παλι και εκει εχω δει διαφορα παρατραγουδα.απο εκει και περα βεβαια κρινεις και μια εταιρεια απο τα υπολοιπα.πχ η cyta ειναι voip παντου στην ελλαδα οποτε καποιος αν δεν θελει δεν βαζει.πχ η wind ψιλοσουρνεται λενε πολλοι σε Streaming και gaming.οποτε ειναι και προβληματα ασχετα γραμμης και χαλκου αλλα ποιοτητας παροχης υπηρεσιων απο τον Provider.
Hopi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Λοιπόν παίδες έχω conn από τον ΟΤΕ και εξερευνώ την πιθανότητα να αλλάξω. Κάποιοι μου έχουν πεί ότι οι άλλες εταιρείες έχουν πρόβλημα με υπερφόρτωση και τέτοια, ενώ άλλοι κράζουν τον ΟΤΕ. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα με τον ΟΤΕ, αλλά λένε ότι έχει πολύ κόστος και κάκιστο service... Τί λέτε για τις άλλες εταιρείες;;; Θα σου πρότεινα Wind με πάγιο στα 15,17 για ένα χρόνο και μετά ανεβαίνει στα 19,90. Μακράν η καλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή
skfn Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 αν ο γειτονας παιζει καλα εχεις και εσυ ελπιδες πραγματι.αν δεν παιζει καλα τοτε α.μπορει να φταιει ο χαλκος του και εσενα ομως να μην εχει θεμα. β.μπορει να φταιει η καλωδιωση του και εσενα να ειναι οκ. γ.αν ειναι λογω μεγαλης αποστασης εκει οτι εταιρεια και να βαλεις παλι το ιδιο θα ειναι.... β.η καλη υποστηριξη ειναι σχετικη.οπως θα δεις εδωμεσα για ολες τις εταιρειες θα ακουσεις οι μισοι να λενε οτι πχ το service Της cyta ειναι τελειο και οι αλλοι μισοι να κατεβαζουν βρισιδια.οποτε σχετικο και αυτο.σιγουρα απο τον γειτονα η αν εχεις εσυ ηδη συνδεση μπορεις να καταλαβεις πολλα.δηλαδη και να μην εχεις εσυ συνδεση απο τον γειτονα μπορεις να δεις ποσο attenuation παιζει στην γραμμη.θα μου πεις και μεγαλο να ειναι δεν αλλαζει οποτε παλι θα βαλεις ιντερνετ.αν τωρα ειναι κοντα εκει πχ οποια εταιρεια και να βαλεις θα παιξει καλα.μετα ειναι και θεμα εξοπλισμου.καποιοι παιζουν καλα αλλοι οχι.για την γραμμη σου μπορεις να εισαι σιγουρος αν ειχες πριν ιντερνετ πανω στην ιδια γραμμη και αλλαξεις εταιρεια .και παλι και εκει εχω δει διαφορα παρατραγουδα.απο εκει και περα βεβαια κρινεις και μια εταιρεια απο τα υπολοιπα.πχ η cyta ειναι voip παντου στην ελλαδα οποτε καποιος αν δεν θελει δεν βαζει.πχ η wind ψιλοσουρνεται λενε πολλοι σε Streaming και gaming.οποτε ειναι και προβληματα ασχετα γραμμης και χαλκου αλλα ποιοτητας παροχης υπηρεσιων απο τον Provider. Σίγουρος δεν είσαι ούτε για τον .... σου. Αλλά ρωτώντας μαθαίνεις, αλλιώς παίρνεις λαχείο, κι ...αν σου κάτσει. Αν δεν σου κάτσει , την ... έκατσες.
poulinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Θα σου πρότεινα Wind με πάγιο στα 15,17 για ένα χρόνο και μετά ανεβαίνει στα 19,90. Μακράν η καλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή αρκετα ατομα εδωμεσα κανουν παραπονα για το streaming σε wind και γενικα μεγαλο Ping σε Games Κτλ. Σίγουρος δεν είσαι ούτε για τον .... σου. Αλλά ρωτώντας μαθαίνεις, αλλιώς παίρνεις λαχείο, κι ...αν σου κάτσει. Αν δεν σου κάτσει , την ... έκατσες. θα ελεγα καλυτερα ρωτωντας απλα καλυπτεις την περιεργεια σου και απλα ακους απο ενα ατομο πως παιζει ο χαλκος ΤΟΥ και οχι γενικα οχαλκος οπως και πως παιζει πχ το streaming κτλ.που παλι αυτο ειναι σχετικο γιατι πχ σε Wind οι μισοι εχουν θεμα οι αλλοι μισοι οχι και μετα εξαρταται την χρηση του καθενος.προσωπικα θα διαλεγα την εταιρεια που γενικοτερα παιζει καλα σε αυτα που θελω,β.την εταιρεια που δεν μου δινει κλειδωμενο ρουτερ πχ cyta δεν θα βαζα ποτε ,μετα υπαρχει το θεμα τιμη για καποιους οπως και το πακετο που θελει ο καθενας.απο εκει και περα ο χαλκος ειναι τελειως θεμα τι θα σου κατσει και δεν μπορεις να το αλλαξεις ειτε μιλησεις με γειτονες ειτε οχι.επισης αντε να μαθεις αμα ειναι κανα ψαγμενος γειτονας αν το dslam ειναι πιτα σε ωρες αιχμης.γιατι αν ο γειτονας ειναι ασχετος τοτε θα σου πει το κλασσικο που λεει το 99 τις 100.εχω προβλημα μου κανει κουφα το ρουτερ μου κλεινει ο θερμοσιφωνας μονος του ,η φριτεζα δεν ψηνει καλα τις πατατες απο τοτε που εβαλα την ταδε εταιρεια.σε ολους κατι φταιει.απο εναν δεν θα ακουσεις οτι δεν εχει καποιο προβλημα.ολοι κατι βρισκουν .ακομα και οπτικη ινα να τους δωσεις κατι θα τους πειραζει αμα δεν ειναι γνωστες.μαλλον τους πειραζει που δεν ξερουν,που εχουν ενα διαλυμενο Pc και που τα μισα καλωδια κτλ ειναι διαλυμενα στο σπιτι και εχουν κανει 100 αλχημειες .με το τηλεφωνο να αναβει και το λαμπαντερ και ουτο καθεξης.αλλα ολοι εχουν παραπονο απο τον Provider τους αλλα αμα τους ρωτησεις γιατι δεν αλλαζεις εκει δεν ξερουν να πουν.σου λενε που να παω.ολοι ιδιοι ειναι.στον οτε επαιζα καλα αλλα ειναι ακριβως και craps.
sirtari Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Η ταπεινή μου γνώμη...Μείνε εκεί που είσαι!!!! Τόσα χρόνια έλεγα όχι και στην αλλαγή από ΟΤΕ και στην αλλαγή της ΔΕΗ...τελευταία και λόγω οικονομικών προβλημάτων έκανα το λάθος να πάω στη cyta...ακόμα τρέχω! έχω ήδη κινήσει διαδικασίες μετά από ενάμισυ μήνα να πάω ΟΤΕ. Μην ακους τα νούμερα. Η απελευθέρωση των υπηρεσιών στην Ελλάδα είναι μύθος. Εφτασα να λέω καλύτερα με ταχύτητα 2 στον ΟΤΕ παρά με 24 κάπου αλλού. έχω φάει ενάμισυ μήνα από τη ζωή μου να μιλάω με τεχνικά τμήματα και ιντερνετ να μην έχω (σημείωσε ότι η γραμμή μου είναι μια χαρά καιεγώ δεν πειράζω ποτέ τίποτα από τον εξοπλισμό). Ακριβός ο ΟΤΕ ναι..αλλά αν η δουλειά σας εξαρτάται από το δίκτυο μην πειραματιστείτε...
weber122 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Η ταπεινή μου γνώμη...Μείνε εκεί που είσαι!!!! Τόσα χρόνια έλεγα όχι και στην αλλαγή από ΟΤΕ και στην αλλαγή της ΔΕΗ...τελευταία και λόγω οικονομικών προβλημάτων έκανα το λάθος να πάω στη cyta...ακόμα τρέχω! έχω ήδη κινήσει διαδικασίες μετά από ενάμισυ μήνα να πάω ΟΤΕ. Μην ακους τα νούμερα. Η απελευθέρωση των υπηρεσιών στην Ελλάδα είναι μύθος. Εφτασα να λέω καλύτερα με ταχύτητα 2 στον ΟΤΕ παρά με 24 κάπου αλλού. έχω φάει ενάμισυ μήνα από τη ζωή μου να μιλάω με τεχνικά τμήματα και ιντερνετ να μην έχω (σημείωσε ότι η γραμμή μου είναι μια χαρά καιεγώ δεν πειράζω ποτέ τίποτα από τον εξοπλισμό). Ακριβός ο ΟΤΕ ναι..αλλά αν η δουλειά σας εξαρτάται από το δίκτυο μην πειραματιστείτε... 4 χρόνια με τη forthnet με σταθερό συγχρονισμό στα 18mbps και αμελητέα πρόβληματα.
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 4 χρόνια με τη forthnet με σταθερό συγχρονισμό στα 18mbps και αμελητέα πρόβληματα. επαιξες κ σου εκατσε, εγω εχω παιξει 2 φορες με την forthnet, μια πριν 4 χρονια και μια πριν 1 μηνα και εχασα κ τις 2, την μια δεν ειχα ουτε σταθερο... κ την 2η δεν ειχα ιντερνετ.. 3η δεν θα υπαρξη.Η WIND ηταν απαραδεκτη, μόνο η hol ειναι λιγο της προκοπης μπορω να πω κ ο ΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα