tasgaz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπερα παιδια, ως κατοχος ενος hd2 και ενος desire και απολυτα ευχαριστημενος απο τις συσκευες αυτες αποφασισα να αγορασω πριν καιρο το htc one x (τι τό'θελα) στα 700 ευρω απο το ΠΛΑΙΣΙΟ. Προσφατα μου παρουσιασε το γνωστο προβλημα της κιτρινης οθόνης κατω αριστερα και αποφασισα να το παω στην ARVATΟ για service. Μετα απο 2 ημερες ελαβα μυνημα οτι η συσκευη περασε απο ελεγχο και ειναι σε αναμονη ανταλλακτικης οθόνης. Μετα απο επικοινωνια μου στην arvato μου ειπαν οτι στην καλυτερη θελει 15 εργασιμες να ερθει η οθονη για αντικατασταση. Πηρα τα κεντρικα της ΗΤC και αξιωσα αντικατασταση συσκευης μια και δεν υπαρχει ανταλλακτικο για το φρεσκότατο και ελληνικοτατο HTC ONE X που το ειχα αγορασει για την δουλεια μου και πλεον χρειαζονταν ενας μηνας για να το ξαναεχω στα χερια μου. Μετα απο 3 εργασιμες μερες (σημερα) με πηρε τηλεφωνο ο υπευθυνος και μου ειπε ξεκαθαρα οτι θα πρεπει να περιμενω τουλαχιστον 15 εργασιμες για την επισκευη. Τον ρωτησα "καλα καινουρια συσκευη και δεν εχει ανταλλακτικα?" και μου απαντησε οτι δεν ισχυει αυτο που μου ειπαν στην arvato οτι δηλαδη και καλα υπαρχουν ανταλλακτικα αλλα δεν μου εξηγησε γιατι πρεπει να περιμενω τοσες μερες για ενα εργοστασιακο προβλημα που ειχαν πολλα κομματια και δεν πηρα απαντηση, απλα και παλι ειπε οτι πρεπει να περιμενω....... Σε αναφορα μου οτι θα δημοσιευσω το προβλημα σε forums ο ιδιος το εξελαβε ως "απειλη". Απο ποτε η δημοσιευση της αληθειας ειναι "απειλη"? Αληθεια οταν εδινα τα 700 δεν ειχα στο νου μου οτι αυτη θα ηταν η αντιμετωπιση απο την σοβαρη οπως νομιζα εως τοτε htc. Σε αντιστοιχα προβληματα με samsung οι ιδιοι μου αντικασταστησαν χωρις να το ζητησω την συσκευη (ομνια 1) επειδη θα αργουσε το ανταλλακτικο ακουστικο. Αυτα προς το παρον (θα επανερθω γιατι εχω και αλλα στοιχεια) για να ξερουμε σε περιπτωση βλαβης ποσο θα πρεπει να περιμενουμε για να ξαναπαρουμε την χρυσοπληρωμενη συσκευη μας πισω. ΥΓ. Η πλακα ειναι οτι πηγα εχθες σε μεγαλο καταστημα και ειδα το htc onex στον παγκο να φυγουραρει με κιτρινισμενη οθονη!!! κατω αριστερα και κοντεψα να σκασω απο τα γελια....
orlox Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δεν αξιωνεις τιποτα απο την HTC αλλα απο το Plaisio. Αφου καλυπτεσαι απο doa αν δεν κανω λαθος. Το πας στο πλαισιο και περνεις αλλο απο εκει επι τοπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα