kamui Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ρε παιδιά όταν έψαχνα για πληκτρολόγιο είχα δει ότι το Χ4 δεν έχει πάρει και τις καλύτερες κριτικές και πως το παλαιότερο Χ6 είναι σαφώς καλύτερο. Επίσης θεωρώ ξεκάθαρα καλύτερο το g110 από το Χ4 και στα 40€ είναι τζάμπα! To X4 έχει χρόνια καλύτερο antighosting από το Χ6. Αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου για να πάρεις X6 που βγαίνει το numpad απλά πας για X4. Googlare Sidewinder X4 vs Sidewinder X6 και πάρε μία γεύση κριτικών. Πολλοί FPS fans έχουν πρόβλημα μιας και δε λειτουργούν τα wasd 3 μαζί ταυτόχρονα πατημένα. Το G110 υπερτερεί σε USB, mic, phones input και στα χρώματα (γκάμα μπλέ έως κόκκινο) κατα τα αλλά πάνε σε κανα μαγαζί να πληκτρολογήσεις και στα 2 να νιώσεις αίσθηση. Αν θες το πληκτρολόγιο και για δουλειά εκτός Gaming, το G110 τρώει άκυρο πανηγυρικό. Επίσης το X4 είναι πιο κομψό.Antighosting πάλι δεν το συζητάω νομίζω πως μετά το X4 πάς σε μηχανικό πληκτρολόγιο. Τελικά και τα 2 έχουν υπερ και κατά. Μιας και είναι σε ίδια τιμή πάμε καθαρά σε θέμα απαιτήσεων και κυρίως γούστου. Ποιοτικά θεωρώ πως είναι ισάξια. Όσο για τα macro naruto http://en.wikipedia.org/wiki/Macro_key "Simply put, the gaming macro key is a recording of a series of key sequences. A key sequence is a series of keyboard keystrokes, mouse actions, or menu actions" Πως νομίζεις τόσο καιρό στο Wow σου πετούσαν 85 skills στη σειρά πριν καν πάρεις χαμπάρι (Απλά ως αστέιο, δεν ξέρω καν αν έπαιξες wow)
siegfried_gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Στα ΜΜ συνήθως και οι προσφορές των φυλλαδίων είναι ανά κατάστημα. Τον τελευταίο χρόνο μόνο ανά κατάστημα εχω δει προσφορές στα ΜΜ και εγώ και μάλιστα προφορές που είδα σε φυλλάδιο. Sent from my iPhone using Insomnia
George! Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 To X4 έχει χρόνια καλύτερο antighosting από το Χ6. Αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου για να πάρεις X6 που βγαίνει το numpad απλά πας για X4. Googlare Sidewinder X4 vs Sidewinder X6 και πάρε μία γεύση κριτικών. Πολλοί FPS fans έχουν πρόβλημα μιας και δε λειτουργούν τα wasd 3 μαζί ταυτόχρονα πατημένα. Το G110 υπερτερεί σε USB, mic, phones input και στα χρώματα (γκάμα μπλέ έως κόκκινο) κατα τα αλλά πάνε σε κανα μαγαζί να πληκτρολογήσεις και στα 2 να νιώσεις αίσθηση. Αν θες το πληκτρολόγιο και για δουλειά εκτός Gaming, το G110 τρώει άκυρο πανηγυρικό. Επίσης το X4 είναι πιο κομψό.Antighosting πάλι δεν το συζητάω νομίζω πως μετά το X4 πάς σε μηχανικό πληκτρολόγιο. Τελικά και τα 2 έχουν υπερ και κατά. Μιας και είναι σε ίδια τιμή πάμε καθαρά σε θέμα απαιτήσεων και κυρίως γούστου. Ποιοτικά θεωρώ πως είναι ισάξια. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το Χ4 αλλά κάποιες κριτικές που είχα διαβάσει δεν ήταν και οι καλύτερες. Εγώ πριν 2 μέρες πήρα το g510 με κριτήριο τις βαθμολογίες στα reviews και λόγω των πολλών ρυθμίσεων στα χρώματα. Τώρα για Antighosting δεν έχω ιδέα μιας και δεν παίζω παιχνίδια αλλά γενικά στα κουμπιά δεν με τρελαίνει η αίσθηση.
kamui Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Καλά εδώ μιλάμε βέβαια για 40 ευρώ και όχι για 90. Αν είναι δίνεις τόσα φράγκα μόνο για πληκτρολόγιο και να είναι φόλα...τότε βραστά. Με 70 ευρώ μπορεις να κανείς πολύ ικανοποιητικά σετ (με ποντίκι) και να μην δώσεις και το νεφρό σου για πούλημα τελικά.
leros2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Σήμερα πέρασα απο ΜΜ της συγγρού , δεν υπήρχε ούτε καν σαν μοντέλο...
George! Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Σήμερα πέρασα απο ΜΜ της συγγρού , δεν υπήρχε ούτε καν σαν μοντέλο... Πήρα σε όλα τα Media Markt της Αθήνας και δεν το είχε κανένας πλην της Αργυρούπολης όπου το είχε ατα 80€ και στο Μαρούσι όπου δεν κατάφερα να βγάλω γραμμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα