kamui Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπερά χθές ήμουν στα mediamarkt πυλαίας θεσσαλονίκης ψάχνοντας για gaming πληκτρολόγιο και ποντίκι. Αν και προσωπικά δεν μου αρέσει είχε το Logitech G110 στα 40€ ενώ στο skroutz χαμηλότερη τιμή με μεταφορικά είναι τα 80€ Δεν πρόσεξα κομάτια. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κοιτάξει. Δεν εγγυώμαι πως θα έχουν την ίδια τιμή και τα υπόλοιπα media φυσικά. http://www.skroutz.gr/s/249025/Logitech-G110.html?keyphrase=logitech+G110 Επίσης σε ένα καλάθι με τελευταία κομάτια είχε ένα G9 ποντίκι πάλι στα 50 (ίσως και 40 χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος). http://www.skroutz.gr/c/69/mice.html?keyphrase=logitech+G9 Ζητάω συγνωμή γενικά μιας και η προσφορά ίσως να μην είναι προσβάσιμη σε όλους και ειδικά το ποντίκι είναι όποιος το προλάβει.
zizu10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπερά χθές ήμουν στα mediamarkt πυλαίας θεσσαλονίκης ψάχνοντας για gaming πληκτρολόγιο και ποντίκι. Αν και προσωπικά δεν μου αρέσει είχε το Logitech G110 στα 40€ ενώ στο skroutz χαμηλότερη τιμή με μεταφορικά είναι τα 80€ Δεν πρόσεξα κομάτια. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κοιτάξει. Δεν εγγυώμαι πως θα έχουν την ίδια τιμή και τα υπόλοιπα media φυσικά. http://www.skroutz.g...e=logitech+G110 Επίσης σε ένα καλάθι με τελευταία κομάτια είχε ένα G9 ποντίκι πάλι στα 50 (ίσως και 40 χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος). http://www.skroutz.g...ase=logitech+G9 Ζητάω συγνωμή γενικά μιας και η προσφορά ίσως να μην είναι προσβάσιμη σε όλους και ειδικά το ποντίκι είναι όποιος το προλάβει. Ξέρουμε αν οι προσφορές των ΜΜ είναι τοπικές ανα κατάστημα (βλέπε Carrefour) ή ισχύουν και για Αθήνα???
baskon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ξέρουμε αν οι προσφορές των ΜΜ είναι τοπικές ανα κατάστημα (βλέπε Carrefour) ή ισχύουν και για Αθήνα??? Εαν δεν ειναι προσφορα σε φυλλαδιο είναι προσφορες ανα καταστημα. Δε χανεις τιποτα να ριξεις μια ματια ομως.
STRS1992 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Στα ΜΜ συνήθως και οι προσφορές των φυλλαδίων είναι ανά κατάστημα.
kamui Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δεν το βλέπω στο φυλλάδιο βέβαια. Μήπως έχουν κάνει καμιά πατάτα στις τιμές τους.
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μπορεί απλά να ξεστοκάρουν. Το πληκτρολόγιο τι λέει αξίζει?
zizu10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μπορεί απλά να ξεστοκάρουν. Το πληκτρολόγιο τι λέει αξίζει? Νομίζω πως αυτό είναι καλύτερο....
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Νομίζω πως αυτό είναι καλύτερο.... Σήμερα θα κατέβω και μπορεί να περάσω και μία βόλτα από εκεί να τα δω.
ducath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 τσέκαρα του γέρακα δεν είχε τα g κάτι άλλες αηδίες είχε...φορτιστές laptop και τέτοιες ιστορίες τίποτα αξιόλογο...
zizu10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Άμα τους πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω λέτε να μου πουν ή ακολουθούν ακόμα την τακτική "Δεν γίνεται να σας πούμε τηλεφωνικώς, περάστε από το κατάστημα" που μου είχαν πει πιο παλιά???
baskon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Στα ΜΜ συνήθως και οι προσφορές των φυλλαδίων είναι ανά κατάστημα. Παλια ηταν παντα διαφορετικα τα φυλλαδια. Μετα αρχισαν να εχουν και κοινα φυλλαδια καποια καταστηματα αλλα οχι παντα.
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Νομίζω θα σου πουν δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις
kamui Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Νομίζω πως αυτό είναι καλύτερο.... Και εγώ σε αυτό κατέληξα και πλέον με αυτό γραφω μύνημα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει στο Net ούτε ένα αρνητικό ποστ για το συγκεκριμένο. Βγαίνει 40€ τελική από amazon έχει απίστευτο feeling και antighosting. Να τονίσω πως εκτός από τα πλαινά κουμπιά μπορούν να προγραμματιστούν και τα Media keys σαν macros (δλδ τα Play,pause,mute Κλπ)
George! Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ρε παιδιά όταν έψαχνα για πληκτρολόγιο είχα δει ότι το Χ4 δεν έχει πάρει και τις καλύτερες κριτικές και πως το παλαιότερο Χ6 είναι σαφώς καλύτερο. Επίσης θεωρώ ξεκάθαρα καλύτερο το g110 από το Χ4 και στα 40€ είναι τζάμπα!
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Και εγώ σε αυτό κατέληξα και πλέον με αυτό γραφω μύνημα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει στο Net ούτε ένα αρνητικό ποστ για το συγκεκριμένο. Βγαίνει 40€ τελική από amazon έχει απίστευτο feeling και antighosting. Να τονίσω πως εκτός από τα πλαινά κουμπιά μπορούν να προγραμματιστούν και τα Media keys σαν macros (δλδ τα Play,pause,mute Κλπ) Τι εννοείς macros?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα