Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να παρω καινουργιο σταθερο pc.Εχω διαλεξει επεξεργαστη αυτον INTEL CORE I5-2500 3.30 GHZ LGA1155 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ.Τα υπολοιπα θα τα διαλεξω με βαση την μητρικη.

Ψαχνω για μητρικη αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω.

Πρωτο ερωτημα ποια ειναι η καλυτερη μαρκα ??

Δυετερον ερ. μπορει κανεις να μου προτινει κατι ?

το pc το θελω για την εξης χριση

gaming

internet

προγρ. για επεξεργασιας φοτο και βιντεο

και διαφορα προγραμματα σχεδιασμου (οχι κατι το υπερβολικο)

Με τι θελω να ταιριαζει η μητρικη :

8 GB RAM

ενα σκληρο 750 GB και εναν δευτερο 250 GB (προς seagate βλεπω να περνω τον εναν και τον αλλο για western digital)

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Kαλησπέρα και καλωσήρθες. Ποιά κάρτα γραφικών έχεις ή σκέφτεσαι να παρεις? Αυτό είναι το βασικό για το gaming. Καλύτερα θα ήταν να συμπληρώσεις αναλυτικά αυτήν την φόρμα: http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

Σκέφτομαι να παρω καινουργιο σταθερο pc.Εχω διαλεξει επεξεργαστη αυτον INTEL CORE I5-2500 3.30 GHZ LGA1155 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ.Τα υπολοιπα θα τα διαλεξω με βαση την μητρικη.

Μια μεγάλη απορία είναι το πως θα διαλεξεις τα υπόλοιπα με βαση τη μητρικη?

Ολες οι μητρικές δε θα περιορισουν σε οτιδηποτε τις επιλογες σου. η μονη διαφορα που θα μπορουσαν να εχουν θα ηταν να μην εχουν sata3,usb3 που και παλι ομως δε σε περιοριζει να διαλεξεις τα αλλα εξαρτηματα..

Το μονο που μπορει να σε περιορισει η μητρική ειναι στο τι επεξεργαστη θα βαλεις.Αυτο το εχεις διαλεξει και αρα εχεις περιορισει τις μητρικές που ψαχνεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...