Tsilibillys Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα! Έχω ενα λαπτοπ SATELLITE L500-1 EK με χαλασμένο cooler, θα μπορούσε καποιος να μου προτείνει καποιο καταστημα για να το παω για επισκευη? Θα προτιμουσα απαντήσεις απο ατομα που είχαν καποιο προβλημα κ εμειναν ευχαριστημενοι με την εξυπηρετηση-αποτελεσμα απο τα καταστηματα που θα προταθουν, οπως επισης να τονισω οτι με ενδιαφερουν καταστηματα εντος αττικης. Ευχαριστω! PS: 120 ευρω που μου ζητησε η Toshiba στα σεπολια,δεν ειναι ακριβα? 50 ευρω το cooler, και 70 για την εργασια.
dimitrisOS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ποιος ανεμηστηρας εχει προβλημα ; Εσυ δεν μπορεις να των αλλαξεις αν παρεις των ιδιο ;
laptop_man Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 http://www.irisvista.com/tech/laptops/Toshiba-Satellite-L505-L505D/remove-laptop-motherboard-3.htm Για κοίτα.
Tsilibillys Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 http://www.irisvista.com/tech/laptops/Toshiba-Satellite-L505-L505D/remove-laptop-motherboard-3.htm Για κοίτα. Ευχαριστω για τις απαντησεις, Laptop_man το εχω δει το βίντεο,το ψαξα πρωτα,αλλα φοβαμαι μη κανω καμια βλακεια κ το καταστρεψω, λες να το δοκιμασω τελικα ?
laptop_man Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις, Laptop_man το εχω δει το βίντεο,το ψαξα πρωτα,αλλα φοβαμαι μη κανω καμια βλακεια κ το καταστρεψω, λες να το δοκιμασω τελικα ? Εγώ θα σούλεγα να προχωρήσεις,εφ΄όσον πρώτον πιάνουν τα χέρια σου και δεύτερον έχεις ξανακάνει κάτι αντίστοιχο,π.χ. αναβάθμιση στο σταθερό σου. Δεν υπάρχει λόγος να το καταστρέψεις αν προσέξεις.
baskon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Προσωπικά δε θα εδινα 50-60-70 ευρω που μπορει να σου ζητησουν σε καποιο αλλο καταστημα για να μου αλλαξουν ενα ανεμηστηρι. Απο κει και περα ολα εξαρτωνται απο την εμπιστοσυνη που εχεις στις ικανοτητες σου. Αν νομιζεις οτι θα το καταφερεις go for it.
laptop_man Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Παίδες,είμαστε αναγκασμένοι από τα πράματα πια να γίνουμε παν-μάστορες και με την αλληλοβοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε ο ένας στον άλλον,θα περάσουμε κι αυτό το ρόζο που μας έκατσε(κρίση).
Tsilibillys Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Με πεισατε, θα το προσπαθησω μονος μου, περα απο το e-bay που εχω βρει το ανεμιστηρακι, γνωριζει καποιος κανα μαγαζι αθηνα να το αγοραζα απευθειας?
laptop_man Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αν είναι μόνο το ανεμιστηράκι και είσαι Αθήνα,έλα να σου δώσω κάποιο να ταιριάζει,στο τζαμπέ. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να δουλεύει μια φτερωτή και να παράγει αέρα που θα ψύχει τη ψύκτρα.Φυσικά να είναι το ίδιο βολτάζ. Βγάλε εσύ με άπειρη προσοχή τη χοάνη που φωλιάζει το ανεμιστήριό σου και εγώ θα σου δώσω κάποιο παραπλήσιο από άλλο σύστημα ψύξης,να μονταριστεί πάνω.Έχω δεκάδες,κάνω συλλογή. Πάντα με τη προϋπόθεση ότι έχεις εντοπίσει εσύ ότι πράγματι έχει βλάβη εκεί και δεν είναι αλλού,σωστά; Για τους καλοθελητάδες τώρα,δεν πρόκειται να να στο φτιάξω εγώ,ούτε να σε συστήσω σε μάστορα,τους έχει συχαθεί η ψυχή μου,για μια δουλειά πάνε για μεροκάματο και όλες οι υπόλοιπες δουλειές της μέρας για παντεσπάνι.
Tsilibillys Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αν είναι μόνο το ανεμιστηράκι και είσαι Αθήνα,έλα να σου δώσω κάποιο να ταιριάζει,στο τζαμπέ. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να δουλεύει μια φτερωτή και να παράγει αέρα που θα ψύχει τη ψύκτρα.Φυσικά να είναι το ίδιο βολτάζ. Βγάλε εσύ με άπειρη προσοχή τη χοάνη που φωλιάζει το ανεμιστήριό σου και εγώ θα σου δώσω κάποιο παραπλήσιο από άλλο σύστημα ψύξης,να μονταριστεί πάνω.Έχω δεκάδες,κάνω συλλογή. Πάντα με τη προϋπόθεση ότι έχεις εντοπίσει εσύ ότι πράγματι έχει βλάβη εκεί και δεν είναι αλλού,σωστά; Για τους καλοθελητάδες τώρα,δεν πρόκειται να να στο φτιάξω εγώ,ούτε να σε συστήσω σε μάστορα,τους έχει συχαθεί η ψυχή μου,για μια δουλειά πάνε για μεροκάματο και όλες οι υπόλοιπες δουλειές της μέρας για παντεσπάνι. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια laptop_man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα