plpapadopoulos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 εχεις δικιο...γιατι ο κλασσικος νεοελληνας..νομιζει οτι αθηνα και ελλαδα ταυτιζονται... και ολοι εσοι μπαινουν εδω ειναι υποχρεωτικα αθηναιοι που σημαινει μπορουν να πανε στο καταστημα να το παρουνε οντως λοιπον στραβος ειναι ο γυαλος...και ποτε δε προκειται να γινουμε κρατος...για οσο η αθηνα ειναι η ελλαδα 1ον: Μάθε να διαβάζεις (γιατί προφανώς δε ξέρεις, ή κάπου εσκεμένα θές να χάνεις το νόημα): έγραψα λοιπόν ανωτέρω... >Για τους υπόλοιπους που δουλεύουν, δε μπορούν λόγω υποχρεώσεων κλπ (ή βρίσκονται σε επαρχίες που δεν υπάρχουν υποκαταστήματα να τους καλύψουν) το καταλαβαίνω, αλλά γι'αυτό το λόγο υπάρχει η υπηρεσία που λέγεται μεταφορά κι αυτή αμοίβεται για αυτούς τους λόγους, όπως θέλετε να αμοίβεστε και όσοι εργάζεστε. 2ον: Όποτε με το καλό λοιπόν πιάσεις δουλειά σε μεταφορική εταιρία, χρειάζεται να σου πεί ο εργοδότης σου "δε θα πληρωθείς, γιατί οι πελάτες μας θέλουν δωρεάν παράδοση, οπότε δε βγάζουμε κάτι", για να δω πώς θα σου φανεί. 3ον: Αν δεν έχεις επιχειρήματα ή κάτι να αντιπροτείνεις, μή σπαταλάς ούτε το χρόνο μου, ούτε των άλλων που προσπαθούν να διαβάσουν, γιατί απλά κουράζεις. Άντε και καλό σου απόγευμα.
washcloud Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 "....ΑΚΟΥΣ ΤΖΟΝΙΕΞΑΚΟ;;; Άντε μη σου πω τίποτα για τον πύργο σας..."
JohnnyX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μαλλον εσυ σπαταλας το δικο μου αφου σε μενα απευνθηκες Επιπλεον γραφεις και μπαρουφες προσπαθωντας να μας πεισεις οτι ειναι φτηνο το προιον (ενω ειναι πανακριβο με τα μεταφορικα για να φτασει στο σπιτι σου) Και τι σχεση εχει ο υπαλληλος της μεταφορικης και κουραφεξαλα...εδω συζηταμε πως μπορει να εχει κανεις φτηνες μπαταριες ..αν εσυ το εννοεις να δωσεις x euro για αυτες και 2x για τα μεταφορικα ..τοτε δε ξερεις που πανε τα τεσσερα ! Και εν τελει συμπληρωσα (σε προηγουμενο..απολυτως αναλογο post) οτι η προσφορα ειναι καλη αλλα για αυτους στους απευθυνεται
plpapadopoulos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Καλά καλά, δε χρειάζεται να συγχίζεσαι όταν προσπαθείς να μου την πείς. Τα πράγματα είναι απλά. Αφού νιώθεις ότι σε κλέβουνε στα μεταφορικά, τράβα στη λαϊκή της γειτονίας σου κι εσύ και το φιλαράκι σου από πανω λοιπόν για μπαταρίες no-name και όλα καλά. Φαντάζομαι πως μέχρι εκεί μπορείτε να πάτε με τα πόδια και τσάμπα έτσι? Εκτός πια κι αν ο λαϊκατζής έχει κάνα ειδικό free delivery service χωρίς 2x το κόστος των μεταφορικών όπως το εκλαμβάνεσαι, οπότε το γλυτώνετε και αυτό, ή βάζετε τον delivera να σας το φέρει με τα μεσημεριανά σουβλάκια (ή πίτσες, δε ξέρω τί προτιμάτε από delivery κιόλας). Λύσεις υπάρχουν λοιπόν, εκμεταλλεύσου τες. Καλή τύχη.
JohnnyX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 κεφαλας εισαι οτι και να πεις μπουνταλας αν θελεις... δεν ειπα οτι με κλεβουνε αλλα ετσι καταλαβαινεις...δε με συμφερει... πιο πριν εδωσα link για amazon ... με δωρεαν μεταφορικα (με πολυ μικροτερη παραγγελια) τα ψωνια μου τα κανω σχεδον καθ'ολοκληριαν απο το internet ..αλλα ξερω να ψαχνω ..και οχι να βλεπω τις προσφορες...με τα αυτια !
plpapadopoulos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ρε ουστ κεφαλας εισαι οτι και να πεις μπουνταλας αν θελεις... δεν ειπα οτι με κλεβουνε αλλα ετσι καταλαβαινεις...δε με συμφερει... πιο πριν εδωσα link για amazon ... με δωρεαν μεταφορικα (με πολυ μικροτερη παραγγελια) τα ψωνια μου τα κανω σχεδον καθ'ολοκληριαν απο το internet ..αλλα ξερω να ψαχνω ..και οχι να βλεπω τις προσφορες...με τα αυτια ! ^^ Ευτυχώς που υπάρχει και το internet στην άνω καρδιτσομαγούλα η οποία απλά τρολλάρει και τελικά καταλήγει να ψωνίζει από τη λαϊκή της γειτονιάς. Καλές αγορές εύχομαι (από όπου επιλέξετε εσεις τα 2 troll-brothers). Ευχαριστώ και για το "μπουνταλάς" και για το "κεφάλας", ομολογώ ότι με έκαναν και γέλασα περισσότερο από τα προηγούμενα ποστς των 2 σας. Καλή συνέχεια και καλές και συμφέρουσες αγορές εύχομαι
washcloud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ...μ' αρέσει όμως που ο άλλος που το άνοιξε όταν απλά βγήκαν 2-3 και είπαν τις δικές τους γνώμες, άρχισε να λέει για φλέιμινγκ και λοιπά. Πού να του είχε κάτσει τούτο δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα