Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερβάλλεις, αλλά το θέμα είναι να τις χρησιμοποιείς - σωρηδόν κι όλας (και λέμε για LR3, όχι 6, αλλά τεσπα).

Προσωπικά πάντως είμαι μια χαρά με της λαϊκής για τις δουλειές που τις θέλω, και τις βρίσκω χωρίς διαδρομές και παραγγελίες. Όποιος δεν θέλει, δεν παίρνει. Όποιος πάλι θέλει, δεν έχει παρά να δοκιμάσει.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Υπερβάλλεις, αλλά το θέμα είναι να τις χρησιμοποιείς - σωρηδόν κι όλας (και λέμε για LR3, όχι 6, αλλά τεσπα).

Ποιος μιλησε για LR3; Για LR6 ειναι απο την αρχη μεχρι το τελος το θεμα... Που υπερβαλω; Δεν εχεις προφανως πολλα remotes και δεν σου ετυχε να ξερασουν μεσα μπαταριες. :-(

Προσωπικά πάντως είμαι μια χαρά με της λαϊκής για τις δουλειές που τις θέλω, και τις βρίσκω χωρίς διαδρομές και παραγγελίες. Όποιος δεν θέλει, δεν παίρνει. Όποιος πάλι θέλει, δεν έχει παρά να δοκιμάσει.

Σε συσκευες που δεν θα μεινουν μεσα πολυ καιρο δεν θα εχεις προβλημα, καλα κανεις αφου ειναι στο δρομο σου και σε βολευει. Το πού διαφωνουμε δεν εχω βρει ακομα... Εχεις απο παλια μια κεκτημενη ταχυτητα; Δεν τρεχει τπτ απο την πλευρα μου. B)

Δημοσ.

Δίκιο για το νούμερο -τις έγραψα ανάποδα- πάντως αυτό που εννοούσα ήταν ότι δεν μιλάμε για μπαταρίες τηλεχειριστηρίων, μιας και αυτές είναι συνήθως μικρότερες (ΑΑΑ ή "3άρες" τεσπα). Σπάνια πετυχαίνω πια AA ("εξάρες") για τηλεχειριστήρια.

Η υπερβολή που εννοώ πως είπες, είναι στο ότι α) της λαϊκής ντε και καλά θα σου σκάσουν β) ότι θα τις χρησιμοποιείς πολύ καιρό (καθώς όταν παίρνεις 20-20 τις μπαταρίες, δεν τις παίρνεις -συνήθως- για τηλεχειριστήρια, αλλά για απαιτητικότερες συσκευές όπως καλή ώρα ο ts για φακό. Και δεν τα λέω αυτά από το κεφάλι μου, καθώς όπως είπα παίρνω τέτοιες μπαταρίες αλκαλικές, και μια χαρά μακρά διάρκεια έχουν, και δεν μου έχουν υπερχειλίσει σε κανένα σοβαρό ποσοστό, ακόμα και όπου μένουν καιρό (όντως κα'να χρόνο) κτλ. Δεν έχω δει κάτι διαφορετικό από τις συνηθισμένες επώνυμες, που επίσης σκάνε που και που.

Που διαφωνούμε.....ξέρω 'γω; Μήπως δεν είναι η δικιά μου κεκτημένη από παλιά που λες, αλλά η δικιά σου παλιά συνήθεια να τα "υπερτονίζεις" τα πράγματα...; (...να "τρώγεσαι" ολίγον και να βλέπει πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν; Μια και το ανέφερες το λέω... ). Δεν είχα κάτι να μοιράσω, την κουβέντα σου λες - την κουβέντα μου λέω. Και για 'μένα όλα κουλ.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειπα οτι θα ξερασουν σιγουρα. Απλα η εμπειρια μου με σαβουρομπαταριες της κακιας κινεζικης ωρας αυτη ειναι. Δεν ξερνανε παντα, αλλα εχεις τον φοβο μην το κανουν. Σε επωνυμη δεν μου εχει τυχει, η εν πασει περιπτωσει εχεις 10-20-50 φορες μικροτερη πιθανοτητα.

Οσο για τα λοιπα, ο καθενας εχει τον τροπο του και να εμπεμπει και να λαμβανει, παροτι συμφωνουμε πολλες φορες, ...:

http://www.youtube.com/watch?v=u87Si7YRdNI

:-)

(μονο για τους δυο πρωτους στιχους του refren μην το παρεις λαθος! :mrgreen:)

Δημοσ.

Οχι, απλα ειπα να ειμαι επιεικης. :-)

Οταν θα μεινουν ξεχασμενες μεσα σε τηλεχειριστηριο και θα στο... σκισουν, θα με θυμηθεις. :whistle:

Βέβαια έχω δεί και το άλλο κορυφαίο.

Επαναφορτιζόμενες LIDL (Tronic μπλε σειρά) και επαναφορτιζόμενες Brondi (η γνωστή ιταλική εταιρία με τα σάπια ασύρματα τηλέφωνα), να ξερνάνε σε λιγότερο από διετία και μάλιστα του LIDL να έχουν ξεράσει αφόρτιστες και σφραγισμένες μέσα στη συσκευασία...

Φαίνεται όλη τη σαβούρα τους οι πολυεθνικές την πασάρουν στη μπανανία (Ελλάδα)...

Όσο για της λαϊκής δε διαφωνώ, δεν έχω πάρει και ποτέ για να ξέρω, είπαμε να παίρνουμε ρίσκα αλλά όχι κι έτσι.

Της λαϊκής όμως τις μπαταρίες τις δικαιολογεί ΜΟΝΟ ένα ελαφρυντικό (εκτός από αυτό της αστείας τιμής), το ότι είναι όλη μέρα εκτεθιμένες σε διάφορα καιρικα φαινόμενα (ζέστη μεγάλη τα καλοκαίρια ή υγρασία ανά καιρούς και κυρίως το χειμώνα κλπ), συν ότι αυτό γίνεται καθημερινά από λαϊκή σε λαϊκή που πηγαίνει ο κάθε έμπορος.

Δημοσ.

..τί ρίσκο παίρνεις με το να δώσεις 1€  για μια τετράδα μπαταρίες; Πήρα μια φορά λέγοντας από μέσα μου "πάει το 1€", μου βγήκαν μια χαρά -ούτε σκάσαν', ούτε ήταν ψόφιες, ούτε ψόφησαν σε χρόνο...ύποπτο- ξαναπήρα, βγήκαν μια απ' τα ίδια, ξαναματαπήρα και κάνω μια χαρά δουλειά. Πρόκειται για τις παγκοσμίως αγνώστου φίρμας PEONY συγκεκριμένα (μέιντ ιν τσινγκ-τσανγκ-τσονγκ), που μόνο για τον PEONY αποδείχτηκαν πως δεν είναι... Για άλλες μάρκες, ιδέα δεν έχω. Προφανώς έχει και σκουπίδια (όπως τα περισσότερα κινέζικα άλλωστε), αλλά δεν τα έχω πετύχει. Όποιος τις απαντήκει στον δρόμο του και νομίζει πως τον βολεύει το...λαϊκίζειν, ας δώκει 1€ να δοκιμάσει προκειμένου να ψάχνεται πότε θα πάει ΙΚΕΑ ή αλλού. Σε περίπτωση που δουλεύει φακούς και άλλες παρομοίως ενεργοβόρες συσκευές και τις αλλάζει σχετικά συχνά, μπορεί και να του κάτσει μια χαρά. 

Δημοσ.

PEONY ???? χαχαχαχαχ, είναι μετά να μην είσαι προκατειλημένος?

Θα προτιμούσα μια τετράδα SANYO επαναφορτιζόμενες, που βάζει το eshop κατά καιρούς στο 5άευρο (αν δεν απατώμαι).

Πιο πολύ θα βγάλουν τα λεφτά τους και θα έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

Δεν είμαστε για έξοδα και για πειράματα σε τέτοιες εποχές. Καλύτερα λύσεις σίγουρες και δοκιμασμένες ρε συ.

Δημοσ.

...επειδή βαρέθηκα να το γράφω, μια τελευταία φορά : από εμένα τουλάχιστον, δοκιμάστηκαν. Όποιος αγαπά, ας τσεκάρει και για πάρτη του. Όποιος όχι, ε δεν είναι και με το ζόρι. Τσάου, όβερ και άουτ από 'μένα, πάω να...φορτίσω τις μπαταρίες μου ροχαλίζοντας.

Δημοσ.
Από ΙΚΕΑ ούτε βίδα! Αισχροκέρδια στο full και όλα (ή σχεδόν όλα) είναι της πλάκας.

Οι δε μπαταρίες του είναι επιοικώς μέτριες.

Καλό είναι που έπεσαν στο τραπέζι και άλλες προτάσεις ώστε ο καθένας να πάρει εκείνες τις μπαταρίες που τον βολεύουν.Εμένα για παράδειγμα με υπερκαλύπτουν του ΙΚΕΑ αφού τις θέλω για τα χειρηστήρια του Wii και για τα τηλεκοντρόλ. Κάποιον άλλο τον βολεύει κάτι άλλο.Περί ορέξεως....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δείτε τα παρακάτω λίνκς και κρίνετε...

2A:

http://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=3485

http://www.websupplies.gr/el/product/39363132343631/ProductDetails.aspx

3A:

http://www.websupplies.gr/el/product/39363132343632/ProductDetails.aspx

http://www.batteries.gr/product.asp?catid=1247

Για ποιό λόγο να προτιμήσει κάποιος τις ΠΕΟΝΥ της λαϊκής ή τις ΙΚΕΑ (εξίσου της λαϊκής αλλά με branding και κίτρινο φινίρισμα)???

Θές κι ακόμα πιο φτηνές?

Philips Alkaline 12άδα 2Α:

http://www.websupplies.gr/el/product/39363130343337/ProductDetails.aspx

Philips Alkaline 12άδα 3Α:

http://www.websupplies.gr/el/product/39363130343336/ProductDetails.aspx

Φθηνότερα κι από τις ΠΕΟΝΥ-IKEONY...

Δημοσ.

οταν βαζετε τιμες μετα και λετε οτι ειναι φτηνες..να βαζετε και τα μεταφορικα...

εκτος αν εννοειται οτι θα κανεις παραγγελια 80-85€ μπαταριες !!!

Δημοσ.

οταν βαζετε τιμες μετα και λετε οτι ειναι φτηνες..να βαζετε και τα μεταφορικα...

εκτος αν εννοειται οτι θα κανεις παραγγελια 80-85€ μπαταριες !!!

Ναι σωστά, ας τα κάνουμε ακόμη ευκολότερα για τον κάθε νεοέλληνα που τα θέλει όλα στην πόρτα του και χωρις να χρεωθεί. Πλέον όχι μόνο βαρίεται να πάει σε ένα κατάστημα αν είναι και σχετικά κοντά του, αλλά βαριέται και να πατήσει και 2-3 clicks για να δει τις όποιες χρεώσεις μεταφορικών...

Κι εν τέλη ας είμαστε και λογικοί. Όταν ένα κατάστημα πουλάει ένα είδος στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σημαίνει τουλάχιστον ότι δουλεύει με μειωμένο κέρδος. Το να ζητάμε δωρεάν μεταφορικά σε 1,5 και 2,5 ευρώ μπαταρίες επώνυμες είναι κουτό. Άντε γιατί πολλοί μπερδεύουν το κάθε κατάστημα που δουλεύει για 5% κέρδος, με το σουβλατζίδικο ή την πιτσαρία της γειτονιάς.

Ξυπνήστε! Ο περισσότερος κόσμος στις μέρες μας είναι άνεργος και με άπλετο χρόνο πλέον για όποιον δε δουλεύει. Δε θα πάθει κάποιος κάτι αν χρησιμοποιήσει μέσα μεταφοράς ή αν πάει κάπου περπατώντας.

Για τους υπόλοιπους που δουλεύουν, δε μπορούν λόγω υποχρεώσεων κλπ (ή βρίσκονται σε επαρχίες που δεν υπάρχουν υποκαταστήματα να τους καλύψουν) το καταλαβαίνω, αλλά γι'αυτό το λόγο υπάρχει η υπηρεσία που λέγεται μεταφορά κι αυτή αμοίβεται για αυτούς τους λόγους, όπως θέλετε να αμοίβεστε και όσοι εργάζεστε.

Ή στραβά πάει ο γυαλός, ή στραβά αρμενίζουμε λοιπόν. Ας μή το κουράζουμε άλλο.

Αυτό:

548784_10150942241519143_1107070603_n.jpg

Δημοσ.

εχεις δικιο...γιατι ο κλασσικος νεοελληνας..νομιζει οτι αθηνα και ελλαδα ταυτιζονται...

και ολοι εσοι μπαινουν εδω ειναι υποχρεωτικα αθηναιοι που σημαινει μπορουν να πανε στο καταστημα να το παρουνε

οντως λοιπον στραβος ειναι ο γυαλος...και ποτε δε προκειται να γινουμε κρατος...για οσο η αθηνα ειναι η ελλαδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...