zizu10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ναι όντως αλλά επειδή είναι κέντρο, όποιος μπορεί να παραγγείλει με παραλαβή από το κατάστημα του βγαίνουν τσάμπα... Αρκεί να αναλογιστείς ότι στο σούπερ μάρκετ παίρνεις περίπου με τα ίδια λεφτά 4 ΑΑ & 4 ΑΑΑ, ενώ εδώ 24 ΑΑΑ &12 ΑΑ.
JohnnyX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 βασικα μονο για αθηνα λεει η προσφορα με τo egate
sabpaxa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 πηρα κανα 2 φορες αυτες απο τη λαϊκή και τις πηγα πισω,DOA. δεν μου δινε πισω τα λεφτα ομως..και πηρα ενα σπαθι σαμοραη. πες μας και συ washcloud σε πιο καρφουτ τις βρηκες φθηνοτερες....ή λινκ ορ ντιντι χαπιν(καπως ετσι το λενε)
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 πες μας και συ washcloud σε πιο καρφουτ τις βρηκες φθηνοτερες... Λιγο να ψαξετε στο νετ θα βρειτε αυτες του θεματος αλλου με 7 ευρω και ακομα και με 5€ (τις 20 παντα) ιδια δηλαδη τιμη με "της λαϊκης" του washcloud! Επισης τις επαναφορτιζομενες 2850mAh θα τις βρειτε στο αμαζον τις 4 στα 16 ευρω. (Τις βαζετε με κατι αλλο οταν παραγγειλετε για να μην εχετε και μεταφορικα.) Δεν υπαρχει καμια ενδειξη flaming, οσες φορες και αν ξαναδιαβασα ολες τις απαντησεις, προτασεις μονο ακουστηκαν. Εγω μαλιστα ρωτησα απο που και ως που της λαϊκης ειναι καλυτερες απο του IKEA και μετα απο το μηνυμα μου ο TS ειχε το δευτερο του "ξεσπασμα". (Τις τιμες αυτες τις εχω βρει απο το μεσημερι, αλλα δεν θα τα εγραφα μιας και υπαρχει η αισθηση απο τον TS οτι του την λενε... Αλλα αφου δυσπιστει ο sabpaxa... )
sabpaxa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Λιγο να ψαξετε στο νετ θα βρειτε αυτες του θεματος αλλου με 7 ευρω και ακομα και με 5€ (τις 20 παντα) ιδια δηλαδη τιμη με "της λαϊκης" του washcloud! Επισης τις επαναφορτιζομενες 2850mAh θα τις βρειτε στο αμαζον τις 4 στα 16 ευρω. (Τις βαζετε με κατι αλλο οταν παραγγειλετε για να μην εχετε και μεταφορικα.) Δεν υπαρχει καμια ενδειξη flaming, οσες φορες και αν ξαναδιαβασα ολες τις απαντησεις, προτασεις μονο ακουστηκαν. Εγω μαλιστα ρωτησα απο που και ως που της λαϊκης ειναι καλυτερες απο του IKEA και μετα απο το μηνυμα μου ο TS ειχε το δευτερο του "ξεσπασμα". (Τις τιμες αυτες τις εχω βρει απο το μεσημερι, αλλα δεν θα τα εγραφα μιας και υπαρχει η αισθηση απο τον TS οτι του την λενε... Αλλα αφου δυσπιστει ο sabpaxa... ) πηρα κανα 2 φορες αυτες απο τη λαϊκή και τις πηγα πισω,DOA. δεν μου δινε πισω τα λεφτα ομως..και πηρα ενα σπαθι σαμοραη. πες μας και συ washcloud σε πιο καρφουτ τις βρηκες φθηνοτερες....ή λινκ ορ ντιντι χαπιν(καπως ετσι το λενε) ______________________________________________________________________ το αυτο και μη μου βαλεις λινκ απο ebay και amazon....να ξηγιουμαστε;Ρ υ.γ υπαρχει και η πιθανοτητα να κανει διαφημιση ο TS το μαγαζι του:Ρ
plpapadopoulos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Από ΙΚΕΑ ούτε βίδα! Αισχροκέρδια στο full και όλα (ή σχεδόν όλα) είναι της πλάκας. Οι δε μπαταρίες του είναι επιοικώς μέτριες.
zizu10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 +1. Από ΙΚΕΑ ούτε βίδα! Αισχροκέρδια στο full και όλα (ή σχεδόν όλα) είναι της πλάκας. Οι δε μπαταρίες του είναι επιοικώς μέτριες. Έχει ωραίο snack bar όμως
washcloud Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 πες μας και συ washcloud σε πιο καρφουτ τις βρηκες φθηνοτερες....ή λινκ ορ ντιντι χαπιν Όποιος έχει ποδαράκια να πεταχτεί από 'να Καφρούρ να δει τί έχουν και τί δεν έχουν. Άλλωστε νομίζω έγραψα, δεν μαστιγώθηκα κι όλας. Α και για τις λαϊκές, μιας και δεν ψωνίζουν όλοι από τα εξωτερικά ή δεν έχουν όλοι την όρεξη να τρέχουν στο συγκεκριμένο μαγαζί του αρχικού ποστ, ούτε καν έχουν ΙΚΕΑ στα μέρη τους, ε ας πάρουν ένα πακετάκι των 4άρων με ένα Ευρώ. Κι αν τους βγήκαν Ντι-Ο-Έι να πάνε την άλλη βδομάδα να μανουριάσουν τον παγκίτη. Στάνταρ θα τους δώσει άλλο πακέτο. Εναλλακτικά ας κόψουν και τον λαιμό τους κι όλας. Εγώ προσωπικά μια χαρά είμαι με τις λαϊκίσιες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Από ΙΚΕΑ ούτε βίδα! Αισχροκέρδια στο full και όλα (ή σχεδόν όλα) είναι της πλάκας. Οι δε μπαταρίες του είναι επιοικώς μέτριες. Ειπα οτι ειναι καλες του ΙΚΕΑ; Κακες ειναι. Της λαϊκης ειναι ακομα χειροτερες, αυτο ειπα. Του ΙΚΕΑ μια φορα πηρα, εχω ακομα στο συρταρι της κουζινας 3-4 ξεχασμενες απο την δεκαδα απο το 2005 και δεν εχουν ξερασει. Απο τη λαϊκη σε ενα χρονο-δυο, το ξερασμα ειναι σιγουρο. λινκ ορ ντιντι χαπιν(καπως ετσι το λενε) ______________________________________________________________________ το αυτο και μη μου βαλεις λινκ απο ebay και amazon....να ξηγιουμαστε;Ρ υ.γ υπαρχει και η πιθανοτητα να κανει διαφημιση ο TS το μαγαζι του:Ρ Σκρουτζ δεν πιανει το pc σου; Αν σου ειναι τοσο δυσκολο πες μου να σου δωσω λινκ... (η πλακα ειναι οτι ενα μαγαζι που ειχε την 20αδα στο θεο σε σχεση με ολους τους αλλους το μεσημερι, τωρα την εχει ριξει κατα 35%! Δεν εχουμε μαγαζατορες εδω μεσα... )
sabpaxa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Όποιος έχει ποδαράκια να πεταχτεί από 'να Καφρούρ να δει τί έχουν και τί δεν έχουν. Άλλωστε νομίζω έγραψα, δεν μαστιγώθηκα κι όλας. Α και για τις λαϊκές, μιας και δεν ψωνίζουν όλοι από τα εξωτερικά ή δεν έχουν όλοι την όρεξη να τρέχουν στο συγκεκριμένο μαγαζί του αρχικού ποστ, ούτε καν έχουν ΙΚΕΑ στα μέρη τους, ε ας πάρουν ένα πακετάκι των 4άρων με ένα Ευρώ. Κι αν τους βγήκαν Ντι-Ο-Έι να πάνε την άλλη βδομάδα να μανουριάσουν τον παγκίτη. Στάνταρ θα τους δώσει άλλο πακέτο. Εναλλακτικά ας κόψουν και τον λαιμό τους κι όλας. Εγώ προσωπικά μια χαρά είμαι με τις λαϊκίσιες. ποιος σου ειπε για τα εξωτερικα; απο λαικη ψωνιζω το ειπα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος και εννοειται οτι της πηγα πισω στον ιδιο,αλλα βγηκε και το δευτερο πακετο μουφα. βεβαια παιζει ρολο και η μπαταρια.εγω κατι ντουρασελγοναμπι καφε-μαυρο πηρα. Ειπα οτι ειναι καλες του ΙΚΕΑ; Κακες ειναι. Της λαϊκης ειναι ακομα χειροτερες, αυτο ειπα. Του ΙΚΕΑ μια φορα πηρα, εχω ακομα στο συρταρι της κουζινας 3-4 ξεχασμενες απο την δεκαδα απο το 2005 και δεν εχουν ξερασει. Απο τη λαϊκη σε ενα χρονο-δυο, το ξερασμα ειναι σιγουρο. Σκρουτζ δεν πιανει το pc σου; Αν σου ειναι τοσο δυσκολο πες μου να σου δωσω λινκ... (η πλακα ειναι οτι ενα μαγαζι που ειχε την 20αδα στο θεο σε σχεση με ολους τους αλλους το μεσημερι, τωρα την εχει ριξει κατα 35%! Δεν εχουμε μαγαζατορες εδω μεσα... ) χωρις πλακα. αυτα με το search δε το πολυ εχω βαλε λινκ απο skroutz για να συγκρινουμε. εις το ονομα της τσεπης σε διαταζω:Ρ edit: το βρηκα.αχχα
washcloud Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Και ποιός σου είπε ότι εννοούσα ότι εσύ το είπες; Όσο για την λαϊκή, άλλαξε πάγκο ε. Απο τη λαϊκη σε ενα χρονο-δυο, το ξερασμα ειναι σιγουρο. ...ένα-δύο χρόνια οι αλκαλικές; Μάλλον πολύ αξία τους δίνεις.
zizu10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 ...ένα-δύο χρόνια οι αλκαλικές; Μάλλον πολύ αξία τους δίνεις. Χωρίς χρήση λογικά, στο κουτί τους...
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 χωρις πλακα. αυτα με το search δε το πολυ εχω βαλε λινκ απο skroutz για να συγκρινουμε. εις το ονομα της τσεπης σε διαταζω:Ρ Επειδη εισαι ευχαριστος τυπος σου εφτιαξα pic ("pics or it didn't happen" λεγεται το ρητο σου ) Βλεπεις σε πρωτο πλανο αυτες με 1 ευρω τις 4 και στα προσφατα κατω την 20αδα με τα 7€. Λινκ δεν δινω γιατι δεν εχω σκοπο να διαφημισω κανεναν. Ευκολο ειναι οποιος θελει να τις βρει στο skroutz, μια λεξη θα γραψει και θα πατησει ενα κουμπακι... Νομιζω τωρα οτι αφου και επισημα δεν υπαρχει προσφορα μπορει να κλειδωσει το θεμα!
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 ...ένα-δύο χρόνια οι αλκαλικές; Μάλλον πολύ αξία τους δίνεις. Οχι, απλα ειπα να ειμαι επιεικης. Οταν θα μεινουν ξεχασμενες μεσα σε τηλεχειριστηριο και θα στο... σκισουν, θα με θυμηθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα